35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarmisiu odpuściłaś trochę i poszło...bez monitoringów, inseminacji itp....na wakacje pojedziesz zabejbiona..:)Psychika kurcze - co ona z nami wyprawia...
anna maria, polarmiś, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
tak psychika.. a słyszycie te głosy?
Bozia3 wrote:Polarmisiu odpuściłaś trochę i poszło...bez monitoringów, inseminacji itp....na wakacje pojedziesz zabejbiona..:)Psychika kurcze - co ona z nami wyprawia...bliska77, anna maria, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo bardzo bardzo sie ciesze skoro jest cien to na pewno potwierdzi badanie krwi, juz gratuluje bobasa!!! Normalnie buzia mi sie smieje
....szczesliwy dzisiaj dzien na forum mamy zielen!!!
polarmiś wrote:Zerobiłam test domowy, jest bladziocha. Matko muszę się opanować. Zrobiłam Betę i progesteron z krwi, czekam na wyniki - będą za kilka godzin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 07:52
polarmiś, Bursztyn, inessa, promyk, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.bliska77, iza37, Panda, Reni, anna maria, Bursztyn, Jolka76, samira, inessa, gosia7122, grosza, promyk, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.Reni, polarmiś, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.Trzymam mocno kciuki za CIebie...
I to prawda - dziś dzień Polarmisia...anna_maria - w swięta sie nie sprząta..bliska77, Panda, polarmiś, Reni, anna maria, Bursztyn, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
To świetnie! Miałaś problem z progesteronem wiec mykaj szybciutko do lekarza i nie "sraj"
No tak chyba sobie wolne zrobię, jak święto to święto hahhahapolarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.Reni, polarmiś, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia wciaz trzymamy za Ciebie, nie ma @ jest nadzieja
Bozia3 wrote:Polarmisiu - będzie dobrze...zdaje się, że miałaś zawsze za niski progesteron...dopakują CI dupka na maksa i będzie wszystko gitTrzymam mocno kciuki za CIebie...
I to prawda - dziś dzień Polarmisia...anna_maria - w swięta sie nie sprząta..Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc wszytkim ja juz prace koncze za 30min, tak bardzo sie ciesze Polarmisiowym dniem , kazda z nas sie doczeka musimy tylko cierpliwie dzialac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 08:10
bliska77, Reni, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
o kurde ale jaja
Misku ale jaja
strasznie sie cieszę
polarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.bliska77, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Polarmisiu - będzie dobrze...zdaje się, że miałaś zawsze za niski progesteron...dopakują CI dupka na maksa i będzie wszystko git
Trzymam mocno kciuki za CIebie...
I to prawda - dziś dzień Polarmisia...anna_maria - w swięta sie nie sprząta..
Tak pamiętaj aby dzień święty święcić
Anna Maria poza tym masz się oszczędzaćpolarmiś, inessa lubią tę wiadomość