35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Jak beta potwierdzi test ciążowy to będę rozsyłać wszem i wobec wirusy i dziękować wszystkim. Na razie jestem podekscytowana z nutką niepewności.
bliska77, polarmiś, anna maria, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale cudowna wiadomosc ,nastepny brzuszek ,gratuluje z calego sercapolarmiś wrote:Jak beta potwierdzi test ciążowy to będę rozsyłać wszem i wobec wirusy i dziękować wszystkim. Na razie jestem podekscytowana z nutką niepewności.
bliska77, inessa, Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Miśku kciuk mnie już boli
polarmiś wrote:Zerobiłam test domowy, jest bladziocha. Matko muszę się opanować. Zrobiłam Betę i progesteron z krwi, czekam na wyniki - będą za kilka godzin.bliska77, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
witam w dziwnym dniu niby nie pada a jakoś tak ponuro
gdzie moje promienie? bo zwiędnie mi pęcherzyk i dupa będzie z jajka
jajka kogutowe wcinam więc..?!!!!!
anna maria, bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu kochana to nie sen,pomyliła ci sie środkowa literka SYN hahahah, jak bardzo się cieszę. Inesska i Samirka sie zdziwiąpolarmiś wrote:modlę, modlę i modlę się aby to nie był sen. za 3 godziny wynik Bety. DziękujęWam za słowa otuchy. Odezwę się po ...
bliska77, anna maria, inessa, polarmiś, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
Miśku to będą Twoje najdłuższe trzy godziny i nasze też przy okazji
polarmiś wrote:modlę, modlę i modlę się aby to nie był sen. za 3 godziny wynik Bety. DziękujęWam za słowa otuchy. Odezwę się po ...iza37, inessa, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:witam w dziwnym dniu niby nie pada a jakoś tak ponuro
gdzie moje promienie? bo zwiędnie mi pęcherzyk i dupa będzie z jajka
jajka kogutowe wcinam więc..?!!!!!inessa, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
tak
lecę do mojego ulubionego lekarza
i znowu usg trans mhmmmm
agafbh mam nadzieję kochana no mam nadzieję
iza37 wrote:Reni kochana ty dzisiaj monitoring???iza37, inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Reni może ale sie nie nastawiam, bo jak chodziłam na monitoring to nic się nie działo nawet owulacji nie było,pęcherzyki nie rosły, ale lekarz do końca kazał mi współżyć mówiąc ze cuda się zdarzająReni wrote:Iza a może u Ciebie jeszcze nie wszystko stracone tempka nie spadła
inessa, bliska77, anna maria, polarmiś, Bursztyn, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tylko na chwilkę, i już się poryczałam z radości Polarmiś łał a moje to bedzie najtrudniejszy cały dzień bo dopiero zajrze pod wieczór jestem dziś do 15 w pracy ale na 10 bo zię zmieniło
Wogóle to dobrego dnia u nas piękne słońce
REni daj potem znac a Bozia mimo,że spadeczek rób test
No normalnie super super super POlarmiś ale ......
bliska77, anna maria, polarmiś, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Reni może ale sie nie nastawiam, bo jak chodziłam na monitoring to nic się nie działo nawet owulacji nie było,pęcherzyki nie rosły, ale lekarz do końca kazał mi współżyć mówiąc ze cuda się zdarzają
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu odpuściłaś trochę i poszło...bez monitoringów, inseminacji itp....na wakacje pojedziesz zabejbiona..:)Psychika kurcze - co ona z nami wyprawia...
bliska77, anna maria, polarmiś, Bursztyn, samira, inessa, promyk, Mango, megan8 lubią tę wiadomość