35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Slash-ja mam ten mikroskop Jula i nie pokazywał mi nic dopiero w 37dc bodajże widziałam wyraźne paprotki a tak przez cały miesiąc echo. Może po prostu owulacje miałaś w innym terminie lub będzie dopiero. Tam było napisane, ze najlepiej robić na czczo bo jest największy wyrzut LH...
Polarmis ,Bozia i Megan-oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno kochane:))
Reni daj znać jak tam monitoring.
Inessko super, a ze dałaś radę z Hanią to było oczywiste!!!
Samirka co u Ciebie?
U mnie 41dc i nic. rano bóle okresowe, wieczorem przechodzi:)Cycki nie bolą tylko sutki wrażliwe i tyle, czekam.....samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Hej dziewczyny:)
Slash-ja mam ten mikroskop Jula i nie pokazywał mi nic dopiero w 37dc bodajże widziałam wyraźne paprotki a tak przez cały miesiąc echo. Może po prostu owulacje miałaś w innym terminie lub będzie dopiero. Tam było napisane, ze najlepiej robić na czczo bo jest największy wyrzut LH...
Polarmis ,Bozia i Megan-oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno kochane:))
Reni daj znać jak tam monitoring.
Inessko super, a ze dałaś radę z Hanią to było oczywiste!!!
Samirka co u Ciebie?
U mnie 41dc i nic. rano bóle okresowe, wieczorem przechodzi:)Cycki nie bolą tylko sutki wrażliwe i tyle, czekam.....
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizus pisałam wczoraj co u mnie ale nie wiem na której stronie
cóż @ się kończy i do dziełachyba wezmę clo w tym cyklu,zobaczę ,przynajmniej ta @ była normalniejsza niż poprzednie jakie miałam przez ostatnie 2,5 roku
jedynie co dokucza to moje chore jelita i refluks żołądkowy a przy tym stawy bolą,pieką i mi słabo od tego ehhh... mam nadzieje ze jak podleczę jelita to stawy tez nie będą dokuczały -
nick nieaktualny
-
slash wrote:ja to cały czas widzę drobne albo większe kropeczki, paprotek nie widze, moze zle sline nakładam.
inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
samira wrote:izus pisałam wczoraj co u mnie ale nie wiem na której stronie
cóż @ się kończy i do dziełachyba wezmę clo w tym cyklu,zobaczę ,przynajmniej ta @ była normalniejsza niż poprzednie jakie miałam przez ostatnie 2,5 roku
jedynie co dokucza to moje chore jelita i refluks żołądkowy a przy tym stawy bolą,pieką i mi słabo od tego ehhh... mam nadzieje ze jak podleczę jelita to stawy tez nie będą dokuczałybliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizuś kciuki trzymam &&&
a ja tak nie z gruchy nie z pietruchy polecam obejrzeć film DORIAN GREY dla mnie super tajemniczy,diabelny,erotyczny,ciekawy,i ale nie napisze nic więcej może ktoś się skusi na ten filmgłówna role gra aktor grający księcia Kaspiana w Opowieści z Narnii cz.2 ale nie wiem jak się nazywa
CYT ALE TYLKO KAWAŁEK: "Jedna z najmroczniejszych legend zrealizowana w konwencji gotyckiego horroru (na granicy horroru moim zdaniem), oparta na powieści Oscara Wilde'a. Młody chłopak, Dorian Gray (Ben Barnes) przybywa do Londynu. Na miejscu poznaje malarza Basila Hallwarda (Ben Chaplin), który zafascynowany hipnotyczną urodą i niewinnością młodzieńca postanawia namalować jego portret...."
ooo tu było napisane jak się ten aktor nazywa,trzeba sie bardzo wsłuchać w dialogi ,to podstawa
,niestety powieści nie czytałąm ,dowiedziałam się o niej dopiero jak był film
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 20:55
grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:izuś kciuki trzymam &&&
a ja tak nie z gruchy nie z pietruchy polecam obejrzeć film DORIAN GREY dla mnie super tajemniczy,diabelny,erotyczny,ciekawy,i ale nie napisze nic więcej może ktoś się skusi na ten filmgłówna role gra aktor grający księcia Kaspiana w Opowieści z Narnii cz.2 ale nie wiem jak się nazywa
CYT ALE TYLKO KAWAŁEK: "Jedna z najmroczniejszych legend zrealizowana w konwencji gotyckiego horroru (na granicy horroru moim zdaniem), oparta na powieści Oscara Wilde'a. Młody chłopak, Dorian Gray (Ben Barnes) przybywa do Londynu. Na miejscu poznaje malarza Basila Hallwarda (Ben Chaplin), który zafascynowany hipnotyczną urodą i niewinnością młodzieńca postanawia namalować jego portret...."
ooo tu było napisane jak się ten aktor nazywa,trzeba sie bardzo wsłuchać w dialogi ,to podstawa
,niestety powieści nie czytałąm ,dowiedziałam się o niej dopiero jak był film
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze nie wiedziałam ,ciekawe cyt:"Ben Barnes jest szesnastym Dorianem Grayem w świecie filmu i drugim ciemnowłosym. W oryginale Dorian Gray był blondynem. Koncepcja ciemnowłosego Doriana pojawiła się po raz pierwszy w filmie "Liga niezwykłych dżentelmenów", w którym wykorzystano wizerunek Graya. Zagrał go wtedy Stuart Townsend. Najpopularniejsi w tej roli byli do tej pory Josh Duhamel w ekranizacji z 2004 i Helmut Berger w ekranizacji z 1970 roku. "
ja oglądałam ten najnowszy co był w kinach i właśnie tam go pierwszy raz widziałam ale coś mi się kojarzy taka właśnie stara tez wersja z telewizji ale wtedy chyba całego nie widziałam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 21:13
-
Niewiem czy wogóle bede testowac bo chyba sie rozkręca@Boli mnie strasznie pdbrzusze i jakas nerwowa jestem:(
Samircia współczuje tych jelit, nie da sie ich wymienic?! ehhhh. ja miałam tylko ostre zapalenie żołądka i dla mnie był to koszmarr!!!brrr -
iza37 wrote:Niewiem czy wogóle bede testowac bo chyba sie rozkręca@Boli mnie strasznie pdbrzusze i jakas nerwowa jestem:(
Samircia współczuje tych jelit, nie da sie ich wymienic?! ehhhh. ja miałam tylko ostre zapalenie żołądka i dla mnie był to koszmarr!!!brrr
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:chetnie obejrzalabym film, ale nie mam
dziewczynki no-spa jest u mnie często w użyciu ,rumianek itp
a to wrzody na j.grubym są także to ciężka sprawa ,trzeba jakoś przetrwać..i dieta i leczenie czymś na prawdę odpowiednim ale lekarz w sierpniu 13.08...(juz mówiłam ,do niego kiedyś chodziłam na NFZ ,potem prywatnie a teraz znów na NFZ ale wtedy miałam tylko refluks... -
nick nieaktualny