35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:dużo myślałam wczoraj o ewiejoannie ,sama nie wiem dlaczego
zaczynam się bać czy u mnie wszystko będzie dobrze i wogóle
dziwne mam myśli dzisiajmegan8 lubi tę wiadomość
-
slash a ile taki mikroskop kosztuje?
nie mam tutaj moich wykresów z miesięcy styczeń-marzec
tam miałam dziwnie bo temp przed niby owu niewiele się różniła przez resztę cyklu więc tam mogło nie być owulacji tym bardziej, że nic mnie nie bolało
a mam czasami tak mniej więcej w połowie cyklu, że boli mnie jajnik do tego stopnia, że muszę chodzić na palcach bo mocniejszy krok to ból oraz kichnięcie, schodzenie po schodach nie mówiąc już o
dlatego poobserwuj chociaż 2,3 pełne cykle wtedy będziesz miała rozeznanie jak reaguje Twój organizm
slash wrote:no to z 3 razy, jeden z nich jest miedzy 16-18, godzinę przed nic nie piję i nie jem. Ale mysle ze ja owulki nie mam, bo przeciez w koncu mikroskop by ją pokazał. A jak nie mam owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 19:27
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:przepraszam ,że się rozkleiłam ,to było silniejsze ode mnie
muszę uważać na siebie i TY i KAŻDA z nas !!!inessa, megan8, Bursztyn, promyk, angela lubią tę wiadomość
-
jutro lecę na monitoring ciekawe jak moje endometrium
(kiedyś nie wiedziałam, że takie coś istnieje
ciekawe jak moje jajeczko, pęcherzyk
eh mogłoby sobie powędrować tam gdzie jego miejsceinessa, Bursztyn, polarmiś, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kupiłam teraz tylko testy ciążowe
innych już nie bo jakoś tak dziwnie pokazywało czasmi się nie zgadzało i mnie to denerwowało.
Wydaje mi się,ze najważniejsze jest poznanie własnego organizmu no i czasmi lekarz.
Tak się czasami zastanawiam kobiety kiedyś nie miały takiej pomocy jak dziś my mamy a częściej zachodziły wciaże, może przez to bardziej skupiały się na przyjemności no czasmi obowiązku niż tak jak my teraz a może jest ta owulka może jej nie ma a są dwie kreseczki a ich nie ma a teraz mamy się kochać a wtedy nie!!! Zazdroszcze troche tamtym kobietomsamira, megan8, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Nie ma chyba czego zazdrościć...częściej umierały przy porodach, często robiły to z obowiązku, no i równie często cierpiały na bezpłodność..na dodatek nie miały Ovu, które by im trochę pomógł i dostarczył kontaktów z innymi kobietami...dającymi wsparcie...
inessa, Mango, megan8, Bursztyn, samira, Jolka76, anna maria, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Napisałam,że troche zazdroszcze
Jak się czujesz Bozia ?. Latam co chwilę do kibelka...ale na razie cisza...
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny