X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    dużo myślałam wczoraj o ewiejoannie ,sama nie wiem dlaczego
    zaczynam się bać czy u mnie wszystko będzie dobrze i wogóle
    dziwne mam myśli dzisiaj
    megan to te burze i nawałnice może Cię tak nastrajają...bądź dobrej myśli - wszystko będzie dobrze...

megan8 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie na zapas Megan, Trzeba myslec pozytywnie!

inessa, megan8, promyk lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash a ile taki mikroskop kosztuje?

nie mam tutaj moich wykresów z miesięcy styczeń-marzec
    tam miałam dziwnie bo temp przed niby owu niewiele się różniła przez resztę cyklu więc tam mogło nie być owulacji tym bardziej, że nic mnie nie bolało
    a mam czasami tak mniej więcej w połowie cyklu, że boli mnie jajnik do tego stopnia, że muszę chodzić na palcach bo mocniejszy krok to ból oraz kichnięcie, schodzenie po schodach nie mówiąc już o <3
    dlatego poobserwuj chociaż 2,3 pełne cykle wtedy będziesz miała rozeznanie jak reaguje Twój organizm
    slash wrote:
    no to z 3 razy, jeden z nich jest miedzy 16-18, godzinę przed nic nie piję i nie jem. Ale mysle ze ja owulki nie mam, bo przeciez w koncu mikroskop by ją pokazał. A jak nie mam owulacji :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 19:27

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zapłaciłam chyba 89 zł, dziękuję Wam kochane za słowa otuchy.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    przepraszam ,że się rozkleiłam ,to było silniejsze ode mnie
    muszę uważać na siebie i TY i KAŻDA z nas !!!
    kochana myśl pozytywnie,najważniejsze jest nastawienie a dzidzia odczuwa twoje lęki i niepokoje,zdrowe podejście to podstawa,strach jest złym doradcą,będzie dobrze bo być musi <3

inessa, megan8, Bursztyn, promyk, angela lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan Ty tez sobie nic nie wmawiaj.

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tester-owulacyjny-afrodyta.pl/jak-uzywac-afrodyta-test-owulacyjny

a ten?

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://www.tester-owulacyjny-afrodyta.pl/jak-uzywac-afrodyta-test-owulacyjny

a ten?
    ja właśnie ten mam

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to cały czas widzę drobne albo większe kropeczki, paprotek nie widze, moze zle sline nakładam.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja myślałam, że pojawiają się symbole paprotek hahahaha

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam, że chyba nie dowierzam tym wszystkim testom jakoś tak mam wrażenie, że to wszystko jakoś tak tanio kosztuje

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro lecę na monitoring ciekawe jak moje endometrium ;-) (kiedyś nie wiedziałam, że takie coś istnieje ;-)
    ciekawe jak moje jajeczko, pęcherzyk
    eh mogłoby sobie powędrować tam gdzie jego miejsce :-)

inessa, Bursztyn, polarmiś, promyk lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do jutra dziewczęta
    miłej nocki

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam wielkiego doświadczenia,,,ale jakoś wydaje mi się, że potwierdzały mi w miarę dokładnie....a kupiłam te najtańsze na allegro...

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam teraz tylko testy ciążowe :P innych już nie bo jakoś tak dziwnie pokazywało czasmi się nie zgadzało i mnie to denerwowało.
    Wydaje mi się,ze najważniejsze jest poznanie własnego organizmu no i czasmi lekarz.
    Tak się czasami zastanawiam kobiety kiedyś nie miały takiej pomocy jak dziś my mamy a częściej zachodziły wciaże, może przez to bardziej skupiały się na przyjemności no czasmi obowiązku niż tak jak my teraz a może jest ta owulka może jej nie ma a są dwie kreseczki a ich nie ma a teraz mamy się kochać a wtedy nie!!! Zazdroszcze troche tamtym kobietom :)

samira, megan8, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma chyba czego zazdrościć...częściej umierały przy porodach, często robiły to z obowiązku, no i równie często cierpiały na bezpłodność..na dodatek nie miały Ovu, które by im trochę pomógł i dostarczył kontaktów z innymi kobietami...dającymi wsparcie...;)

inessa, Mango, megan8, Bursztyn, samira, Jolka76, anna maria, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam,że troche zazdroszcze :P
    Jak się czujesz Bozia ? :D

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Napisałam,że troche zazdroszcze :P
    Jak się czujesz Bozia ? :D
    Sama już nie wiem....staram się normalnie zachowywać, żeby się nie nakręcać bo przecież to dopiero 29 dc. Trochę mnie łamie jak na @, ale tak jak pisałam piersi trochę inaczej, no i dosyć często mnie kłuje w prawym jajniku i w ogóle czuje wszystko intensywniej, ale to może być naprawdę wpływ tych ziół od jaj koguta..:). Latam co chwilę do kibelka...ale na razie cisza...:)

inessa, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślałąm że to zioła od Sroki a nie od koguta :P :D

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha.... no w każdym razie co ptak to ptak...;)

inessa, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ