Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja, Polarmiś i Mango - do kilku dni się wszystko wyjaśni....:)
    To będzie wieczność ;) ,a nie kilka dni ;)

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Niedlugo sie skoncza te mdlosci i bedzie super zaczna sie zachcianki ;) Ciezko sobie wyobrazic bycie w ciazy jak sie nigdy w ciazy nie bylo, jest to na pewno cud cudow i niesamowite doswiadczenie, nic tylko delektowac sie ta chwila....baaaaardzo jestem ciekawa jak to jest :)
    dokladnie, tez sie nad tym kiedys zastanawialam, jak to moze byc ale jak sie nigdy nie bylo to raczej trudno. To musi byc jakis kosmos :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Bursztyn promotor jest od tego zeby go meczyc hahah on tam jest z premedytacja sam tego chcial ;) Milego szpilkowania, owocnego ;) ja tez wlasnie szukam jakiegos dobrego gabinetu i zapodam sobie kuracyjke, bo kiedys robilam i bylo mi swietnie, natomiast mojej znajomej nie odpowiadalo wcale i fatalnie sie czula po.
    wlasnie wrocilam, spac mi sie chce po tym ;) w brzuch tez dostaje bo to podobno swietnie wplywa na jajniki i cykl- ale nie prosilam o to :) chcialam tylko cere naprawic :)

nick nieaktualny, megan8, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    te cycki to mnie najbardziej przerazaja bo moje juz sa za duze ;)
    u mnie wrecz przeciwnie, wiec wkoncu moglabym jakies fajne seksowne staniki kupowac, a nie jak dla dzieci ;) tylko powiem szczerze- boje sie ze potem sie rozciagna- cycki, nie staniki, i beda mi wisiec :/ da sie co na to poradzic?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...;) Ale może to wynik picia ziółek Sroki - ponoć po nich rosną czasem. No i ovu się nie myliło co do moich terminów @ i według programu mam dostać dziś, bo moja 2 faza trwa 12 dni...Więc na razie latam do klopa co godzinę - a tu nic..:) Tempka skoczyła,ale wczoraj wieczorem wypiłam piwo - może to od tego... no i tyle..:) Zatestuje za 2-3 dni...chyba, że przylezie franca...
    nie przylezie :) widzisz, a miallam ci zaproponowac piwo kiedy bede w Krakowie, no coz.... ;)

Mango, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    To będzie wieczność ;) ,a nie kilka dni ;)

Witam Was wszystkie!!!

Ja się czuję jak na okres, niestety. W nocy myślałam, że przyjdzie bo obudził mnie silny ból miesiączkowy ale nie przyszła - wynika to pewnie z tego, że owulacja mi się przesunęła i mimo że to 27 dc (okres mam 25-27 dni) to faza lutealna dopiero 11 dzień (średnio 13 dni). Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to za testuję i zrobię betę i progesteron. Ale myślę, że już tam ona podstępnie się czai. Niemniej bardzo mocno trzymam kciuki za Bozię i Mango i sama też mam maluteńką nadzieję.. ..... na 2=!!!!

Cycki mam wielkie więc mi już wszystko jedno....

Bursztyn, Mango, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, iza37, angela lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam Was wszystkie!!!

Ja się czuję jak na okres, niestety. W nocy myślałam, że przyjdzie bo obudził mnie silny ból miesiączkowy ale nie przyszła - wynika to pewnie z tego, że owulacja mi się przesunęła i mimo że to 27 dc (okres mam 25-27 dni) to faza lutealna dopiero 11 dzień (średnio 13 dni). Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to za testuję i zrobię betę i progesteron. Ale myślę, że już tam ona podstępnie się czai. Niemniej bardzo mocno trzymam kciuki za Bozię i Mango i sama też mam maluteńką nadzieję.. ..... na 2=!!!!

Ja też czuję się okresowo i myślę jak Smerf Maruda: "I tak się nie uda" :(

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam Was wszystkie!!!

Misiu, moze jednak @ nie przyjdzie :) trzymam kciuki!
    Za Bozie i Mango tez oczywiscie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 15:27

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Łał dopiero wrociłąm a tu już tyle napisane ;)
    Nie jestem wstanie każdej odpisać ale dziewczyny te co mają koniec cyklu testujcie bo my tu zawał zaliczymy :P
    Reni jak tak bedziesz nosić wszystko na 4 piętro to cycki na plecy nie włożysz bo na plecach garb Ci wyrośnie :P
    Dzięki za miłe słowa Hania jest super dziewczynka i wiecie nie płakała :P
    Nie wiem jak jutro bo jutro jestem juz po 7 rano u niej do 14 ufufufufuf :)
    Mamuśki sił życzę w tych mdłościach ja jesli chodzi o ciaże to własnie najbardziej przerażają mnie te mdłości i wymioty dla mnie to jest masakra ja wtedy nie funkcjonuje brbrbrbr :(
    Busztynku sił życzę :)
    Pamietam o każdej ale nas już troche tu już jest :) :) :) łał :)
    dziekuje Inessko :) wiedzialam, ze dobrze ci pojdzie, masz wrodzone zdolnosci do opieki nad bobasami :)

Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja trzymam kciuki za Was trzy, Mango, Bozia i Polarmis!
    Angela ja bardzo lubilam chodzic do szkoly rodzenia i naprawde mialam mila grupe i babeczke co nam dawala ten kurs! Cwiczenia oddychania duzo pomogly w chwili bolow porodowych.

Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk, angela lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    trzymam bardzo mocno kciuki ;-)
    ja również

Mango, nick nieaktualny, promyk lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    u mnie wrecz przeciwnie, wiec wkoncu moglabym jakies fajne seksowne staniki kupowac, a nie jak dla dzieci ;) tylko powiem szczerze- boje sie ze potem sie rozciagna- cycki, nie staniki, i beda mi wisiec :/ da sie co na to poradzic?
    Ja żałuję teraz, że w pierszej ciąży nie dbałam od początku jak należy o piersi....Mogę Ci poradzić, żeby i piersi i brzuch mocno naoliwiać - wazeliną lub oliwką dla dzieci - normalnie, żeby takie tłuściory były...bo wtedy jest szansa, że nie zrobią się rozstępy - a reszta powinna wrócić do normy. Mam koleżankę, która była płaska jak decha - teraz po dziecku ma rozmiar D - i tak jej zostało - może i lepiej, bo nie zflaczałe tylko piękne orzechy kokosowe..:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie przylezie :) widzisz, a miallam ci zaproponowac piwo kiedy bede w Krakowie, no coz.... ;)
    No to pójdziemy na lody...:) niech dupa rośnie bezkarnie...jakby co...
    Ja lubię na Karmelickiej Czarodzieja, Kamę na Szewskiej - i jeszcze kilka innych...;)

Mango, Jolka76, nick nieaktualny, nick nieaktualny, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie ciekawe tematy :)
    Ja nawet nigdy nad tym nie zastanawiałam sie tak szczerze powiedziawszy :/
    tak naprawde myślałam tylko o tym żeby się nam udało i abym urodziła zdrowe dzieciątko a o sobie nie ;)

Mango, grosza, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja żałuję teraz, że w pierszej ciąży nie dbałam od początku jak należy o piersi....Mogę Ci poradzić, żeby i piersi i brzuch mocno naoliwiać - wazeliną lub oliwką dla dzieci - normalnie, żeby takie tłuściory były...bo wtedy jest szansa, że nie zrobią się rozstępy - a reszta powinna wrócić do normy. Mam koleżankę, która była płaska jak decha - teraz po dziecku ma rozmiar D - i tak jej zostało - może i lepiej, bo nie zflaczałe tylko piękne orzechy kokosowe..:)
    Bozia, serio? to az nieprawdopodobne, ale daje nadzieje. Pytalam, bo moja kolezanka tez miala maly biust, a po porodzie nie karmila i niestety, zwisy..... Twoja kumpela tez oliwki uzywala?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No to pójdziemy na lody...:) niech dupa rośnie bezkarnie...jakby co...
    Ja lubię na Karmelickiej Czarodzieja, Kamę na Szewskiej - i jeszcze kilka innych...;)
    Czarodziej obowiazkowo :) w Kamie nie bylam jeszcze. A jak oceniasz Grycana? mnie rozczarowal troche- jadlam je w Bonarce. Sieciowa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 16:47

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam na brzuszek i piersi Balsam z Masla Kakaowego marki Palmers, nie wiem czy juz w Polsce sprzedaja, bo jak ja bylam w ciazy to mi siostra z Amsterdamu przesylala i nie mam ani jednego rozstepu, mimo ze z cora w ciazy przytylam 16 kg, jest super, nawet na wysuszone stopy lub lokcie. Polecam!

nick nieaktualny, Mango, megan8, nick nieaktualny, promyk, angela lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, ale lektury mam do przeczytania :)
    Uzupełnię wykres. A paprotek jak nie widac tak nie widać, a to chyba te dni więc powinny byc, może ja owulacji nie mam :(
    Myslicie ze powinnam jeszcze raz zroibc progesteron, podobno po owulacji powinno się zrobic, tylko kiedy jak nie wiem czy ona była.

Zabieram się za czytanie :)

nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Ja polecam na brzuszek i piersi Balsam z Masla Kakaowego marki Palmers, nie wiem czy juz w Polsce sprzedaja, bo jak ja bylam w ciazy to mi siostra z Amsterdamu przesylala i nie mam ani jednego rozstepu, mimo ze z cora w ciazy przytylam 16 kg, jest super, nawet na wysuszone stopy lub lokcie. Polecam!
    w UK jest, dzieki :)

nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko napisz mi jeszcze raz Twój adres na priv, znikneła mi ta wiadomosc, nie wiem jak to się stało, jak odpisuję to te wiadomości znikają potem, :( jutro ci wyślę, dziś kupiłam buteleczkę żeby zrobić Ci odlewkę :)

nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 580 581 582 583 584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ