35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:Niedlugo sie skoncza te mdlosci i bedzie super zaczna sie zachcianki
Ciezko sobie wyobrazic bycie w ciazy jak sie nigdy w ciazy nie bylo, jest to na pewno cud cudow i niesamowite doswiadczenie, nic tylko delektowac sie ta chwila....baaaaardzo jestem ciekawa jak to jest
inessa lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:Bursztyn promotor jest od tego zeby go meczyc hahah on tam jest z premedytacja sam tego chcial
Milego szpilkowania, owocnego
ja tez wlasnie szukam jakiegos dobrego gabinetu i zapodam sobie kuracyjke, bo kiedys robilam i bylo mi swietnie, natomiast mojej znajomej nie odpowiadalo wcale i fatalnie sie czula po.
w brzuch tez dostaje bo to podobno swietnie wplywa na jajniki i cykl- ale nie prosilam o to
chcialam tylko cere naprawic
inessa, megan8, promyk lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:te cycki to mnie najbardziej przerazaja bo moje juz sa za duze
tylko powiem szczerze- boje sie ze potem sie rozciagna- cycki, nie staniki, i beda mi wisiec
da sie co na to poradzic?
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...
Ale może to wynik picia ziółek Sroki - ponoć po nich rosną czasem. No i ovu się nie myliło co do moich terminów @ i według programu mam dostać dziś, bo moja 2 faza trwa 12 dni...Więc na razie latam do klopa co godzinę - a tu nic..
Tempka skoczyła,ale wczoraj wieczorem wypiłam piwo - może to od tego... no i tyle..
Zatestuje za 2-3 dni...chyba, że przylezie franca...
widzisz, a miallam ci zaproponowac piwo kiedy bede w Krakowie, no coz....
Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:To będzie wieczność
,a nie kilka dni
Witam Was wszystkie!!!
Ja się czuję jak na okres, niestety. W nocy myślałam, że przyjdzie bo obudził mnie silny ból miesiączkowy ale nie przyszła - wynika to pewnie z tego, że owulacja mi się przesunęła i mimo że to 27 dc (okres mam 25-27 dni) to faza lutealna dopiero 11 dzień (średnio 13 dni). Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to za testuję i zrobię betę i progesteron. Ale myślę, że już tam ona podstępnie się czai. Niemniej bardzo mocno trzymam kciuki za Bozię i Mango i sama też mam maluteńką nadzieję.. ..... na 2=!!!!
Cycki mam wielkie więc mi już wszystko jedno....
Bursztyn, Mango, inessa, grosza, samira, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Witam Was wszystkie!!!
Ja się czuję jak na okres, niestety. W nocy myślałam, że przyjdzie bo obudził mnie silny ból miesiączkowy ale nie przyszła - wynika to pewnie z tego, że owulacja mi się przesunęła i mimo że to 27 dc (okres mam 25-27 dni) to faza lutealna dopiero 11 dzień (średnio 13 dni). Jeśli do jutra rana nie przyjdzie to za testuję i zrobię betę i progesteron. Ale myślę, że już tam ona podstępnie się czai. Niemniej bardzo mocno trzymam kciuki za Bozię i Mango i sama też mam maluteńką nadzieję.. ..... na 2=!!!!
Cycki mam wielkie więc mi już wszystko jedno....inessa lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
polarmiś wrote:Witam Was wszystkie!!!
Cycki mam wielkie więc mi już wszystko jedno....trzymam kciuki!
Za Bozie i Mango tez oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 15:27
polarmiś, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Łał dopiero wrociłąm a tu już tyle napisane
Nie jestem wstanie każdej odpisać ale dziewczyny te co mają koniec cyklu testujcie bo my tu zawał zaliczymy
Reni jak tak bedziesz nosić wszystko na 4 piętro to cycki na plecy nie włożysz bo na plecach garb Ci wyrośnie
Dzięki za miłe słowa Hania jest super dziewczynka i wiecie nie płakała
Nie wiem jak jutro bo jutro jestem juz po 7 rano u niej do 14 ufufufufuf
Mamuśki sił życzę w tych mdłościach ja jesli chodzi o ciaże to własnie najbardziej przerażają mnie te mdłości i wymioty dla mnie to jest masakra ja wtedy nie funkcjonuje brbrbrbr
Busztynku sił życzę
Pamietam o każdej ale nas już troche tu już jestłał
wiedzialam, ze dobrze ci pojdzie, masz wrodzone zdolnosci do opieki nad bobasami
Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
No to ja trzymam kciuki za Was trzy, Mango, Bozia i Polarmis!
Angela ja bardzo lubilam chodzic do szkoly rodzenia i naprawde mialam mila grupe i babeczke co nam dawala ten kurs! Cwiczenia oddychania duzo pomogly w chwili bolow porodowych.Bursztyn, polarmiś, Mango, inessa, samira, promyk, angela lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:u mnie wrecz przeciwnie, wiec wkoncu moglabym jakies fajne seksowne staniki kupowac, a nie jak dla dzieci
tylko powiem szczerze- boje sie ze potem sie rozciagna- cycki, nie staniki, i beda mi wisiec
da sie co na to poradzic?
polarmiś, inessa, samira, promyk lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie przylezie
widzisz, a miallam ci zaproponowac piwo kiedy bede w Krakowie, no coz....
niech dupa rośnie bezkarnie...jakby co...
Ja lubię na Karmelickiej Czarodzieja, Kamę na Szewskiej - i jeszcze kilka innych...Mango, Jolka76, inessa, samira, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja żałuję teraz, że w pierszej ciąży nie dbałam od początku jak należy o piersi....Mogę Ci poradzić, żeby i piersi i brzuch mocno naoliwiać - wazeliną lub oliwką dla dzieci - normalnie, żeby takie tłuściory były...bo wtedy jest szansa, że nie zrobią się rozstępy - a reszta powinna wrócić do normy. Mam koleżankę, która była płaska jak decha - teraz po dziecku ma rozmiar D - i tak jej zostało - może i lepiej, bo nie zflaczałe tylko piękne orzechy kokosowe..
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No to pójdziemy na lody...
niech dupa rośnie bezkarnie...jakby co...
Ja lubię na Karmelickiej Czarodzieja, Kamę na Szewskiej - i jeszcze kilka innych...w Kamie nie bylam jeszcze. A jak oceniasz Grycana? mnie rozczarowal troche- jadlam je w Bonarce. Sieciowa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 16:47
inessa lubi tę wiadomość
-
Ja polecam na brzuszek i piersi Balsam z Masla Kakaowego marki Palmers, nie wiem czy juz w Polsce sprzedaja, bo jak ja bylam w ciazy to mi siostra z Amsterdamu przesylala i nie mam ani jednego rozstepu, mimo ze z cora w ciazy przytylam 16 kg, jest super, nawet na wysuszone stopy lub lokcie. Polecam!
inessa, Mango, megan8, samira, promyk, angela lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane, ale lektury mam do przeczytania
Uzupełnię wykres. A paprotek jak nie widac tak nie widać, a to chyba te dni więc powinny byc, może ja owulacji nie mam
Myslicie ze powinnam jeszcze raz zroibc progesteron, podobno po owulacji powinno się zrobic, tylko kiedy jak nie wiem czy ona była.
Zabieram się za czytanieinessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Ja polecam na brzuszek i piersi Balsam z Masla Kakaowego marki Palmers, nie wiem czy juz w Polsce sprzedaja, bo jak ja bylam w ciazy to mi siostra z Amsterdamu przesylala i nie mam ani jednego rozstepu, mimo ze z cora w ciazy przytylam 16 kg, jest super, nawet na wysuszone stopy lub lokcie. Polecam!
inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Inessko napisz mi jeszcze raz Twój adres na priv, znikneła mi ta wiadomosc, nie wiem jak to się stało, jak odpisuję to te wiadomości znikają potem,
jutro ci wyślę, dziś kupiłam buteleczkę żeby zrobić Ci odlewkę
inessa, Mango, samira lubią tę wiadomość