X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No właśnie Bozia czujesz, że nadchodzi @?
    czy może będziemy czekać na Twoje mdłości ;-)
    właśnie właśnie, napięcie rośnie, czekamy

Mango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...;) Ale może to wynik picia ziółek Sroki - ponoć po nich rosną czasem. No i ovu się nie myliło co do moich terminów @ i według programu mam dostać dziś, bo moja 2 faza trwa 12 dni...Więc na razie latam do klopa co godzinę - a tu nic..:) Tempka skoczyła,ale wczoraj wieczorem wypiłam piwo - może to od tego... no i tyle..:) Zatestuje za 2-3 dni...chyba, że przylezie franca...

bliska77, Panda, Mango, megan8, inessa, grosza, samira, Reni, iza37, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...;) Ale może to wynik picia ziółek Sroki - ponoć po nich rosną czasem. No i ovu się nie myliło co do moich terminów @ i według programu mam dostać dziś, bo moja 2 faza trwa 12 dni...Więc na razie latam do klopa co godzinę - a tu nic..:) Tempka skoczyła,ale wczoraj wieczorem wypiłam piwo - może to od tego... no i tyle..:) Zatestuje za 2-3 dni...chyba, że przylezie franca...
    trzymam bardzo mocno kciuki ;-)

Mango, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny , tak z doskoku czytam dzisiajeszą lekturkę i nie tylko dzisiejszą i widzę że większosc ma problemy jelitowe , ja tez mam juz od kilku tygodni i niby jest ich mniej , ale jak sie nasilają to już na dobre . Ja własnie jestem po przeprowadzce i na szczęcie mamy mieszkanko na pierwszym pięterku i może nie będzie tak zlez tym wózkiem zakupami i cyckami > Bomoje to też juz się nie mieszczą i stanikach z przed ciąży i brzuszek też już trochę urósł Mój czekolada śmieje się ze mnie że tylko mielę ustami bo nie czuję jakiegoś innego smaku jak ten metaliczny to kibelek mój , a moja siostra jak tylko sie pojawię u niej to futruje mnie czym się da . A teraz przed poł godzinki wlazło mi coś w kark i nie mogę ruszać barkami i głową a leków nie mogę brać niestety a apap nie pomoże hahahahahahahahahahah . Ania pisze że czas szybko leci a ja bym chciała jeszcze szybciej o jakis dwa tygodnie żeby mi te wredne mdłości odpuściły . Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich

bliska77, Mango, anna maria, megan8, inessa, grosza, samira, iza37, promyk lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a ja Ci mowie ze ten Sroka z ziolami juz dziala...czary mary boom jejku czekamy na zielone, zycze Ci bardzo!!!
    Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 10:59

Mango, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Witajcie dziewczyny , tak z doskoku czytam dzisiajeszą lekturkę i nie tylko dzisiejszą i widzę że większosc ma problemy jelitowe , ja tez mam juz od kilku tygodni i niby jest ich mniej , ale jak sie nasilają to już na dobre . Ja własnie jestem po przeprowadzce i na szczęcie mamy mieszkanko na pierwszym pięterku i może nie będzie tak zlez tym wózkiem zakupami i cyckami > Bomoje to też juz się nie mieszczą i stanikach z przed ciąży i brzuszek też już trochę urósł Mój czekolada śmieje się ze mnie że tylko mielę ustami bo nie czuję jakiegoś innego smaku jak ten metaliczny to kibelek mój , a moja siostra jak tylko sie pojawię u niej to futruje mnie czym się da . A teraz przed poł godzinki wlazło mi coś w kark i nie mogę ruszać barkami i głową a leków nie mogę brać niestety a apap nie pomoże hahahahahahahahahahah . Ania pisze że czas szybko leci a ja bym chciała jeszcze szybciej o jakis dwa tygodnie żeby mi te wredne mdłości odpuściły . Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich
    Iwka, dużo zdrowia i oby mdłości jak najszybciej minęły

inessa lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Zazdroszczę Ci tego spokoju ;) Skoro jest po terminie to testuj :)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka ty juz w 12 tyg i nadal mdlosci ,mi chyby odpuszaja bo dzisiaj nic,ale od soboty pije to mleczko na zoladek,bo mialam straszne bole zoladka i dziala nic mnie nie boli.Fajnie ze juz po przeprowadzce jestes.pozdrawiam

megan8, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Zazdroszczę Ci tego spokoju ;) Skoro jest po terminie to testuj :)
    Gdzie tam spokojna..widzisz, że nie wytrzymałam i zatestowałam 27dc i dupa...więc raczej czekam na @

Mango, inessa, samira, Jolka76, bliska77, anna maria, promyk lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Iwka ty juz w 12 tyg i nadal mdlosci ,mi chyby odpuszaja bo dzisiaj nic,ale od soboty pije to mleczko na zoladek,bo mialam straszne bole zoladka i dziala nic mnie nie boli.Fajnie ze juz po przeprowadzce jestes.pozdrawiam
    Wiem, że mam obsesję wagowo-dietową, ale tak sobie myślę,że może chociaż plus tego jest taki, że wolniej przytyjecie..normalnie jak bulimiczki....;)

megan8, inessa, Jolka76, iwka76, anna maria lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też siedzę jak na igłach, bo jutro mój ostatni dzień cyklu. Boję się nawet myśleć :(
    Bozia3 wrote:
    Gdzie tam spokojna..widzisz, że nie wytrzymałam i zatestowałam 27dc i dupa...więc raczej czekam na @

inessa, grosza, samira, Bursztyn, bliska77, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał dopiero wrociłąm a tu już tyle napisane ;)
    Nie jestem wstanie każdej odpisać ale dziewczyny te co mają koniec cyklu testujcie bo my tu zawał zaliczymy :P
    Reni jak tak bedziesz nosić wszystko na 4 piętro to cycki na plecy nie włożysz bo na plecach garb Ci wyrośnie :P
    Dzięki za miłe słowa Hania jest super dziewczynka i wiecie nie płakała :P
    Nie wiem jak jutro bo jutro jestem juz po 7 rano u niej do 14 ufufufufuf :)
    Mamuśki sił życzę w tych mdłościach ja jesli chodzi o ciaże to własnie najbardziej przerażają mnie te mdłości i wymioty dla mnie to jest masakra ja wtedy nie funkcjonuje brbrbrbr :(
    Busztynku sił życzę :)
    Pamietam o każdej ale nas już troche tu już jest :) :) :) łał :)

grosza, samira, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja bycia w ciąży nie mogę sobie w ogóle wyobrazić..
    i jeszcze mi cycki urosną?!
    :-)
    tak i to jeszcze jak !!!!

inessa, Mango, Reni lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężaróweczki dbać tam bardzo o siebie!

Oczekujące na testowanie z niecierpliwością czekamy na 2 krechy!

Inesska no i widzisz nie było się co martwić na zapas superowo.

inessa, Bursztyn, megan8, promyk lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki
    jestem na bieżąco z pościkami - dzisiaj zapisałam się do szkoły rodzenia , zajęcia rozpoczynam 24czerwca - musi być ukończony 21 tc . Dostałam masę fajnych gazet o dzieciaczkach, próbki kremików, proszków, emulsji dla dziecka a nawet butelkę.
    Miłego popołudnia

inessa, Mango, Bursztyn, grosza, iwka76, megan8, anna maria, promyk lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela już? szok poprostu jak ten czas leci !!! :D
    Ja teraz bedę na bierząco zdzieciecymi ciuszkami, pieluszkami, butelkami,smoczkami :P
    może mi to wystarczy :P ;)

Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Dzień dobry dziewczynki
    jestem na bieżąco z pościkami - dzisiaj zapisałam się do szkoły rodzenia , zajęcia rozpoczynam 24czerwca - musi być ukończony 21 tc . Dostałam masę fajnych gazet o dzieciaczkach, próbki kremików, proszków, emulsji dla dziecka a nawet butelkę.
    Miłego popołudnia
    Jestem ciekawa Twojej opinii, bo ja się w szkole rodzenia niczego nie nauczyłam....

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, Polarmiś i Mango - do kilku dni się wszystko wyjaśni....:)

inessa, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki, Bozia moze za wczesnie jeszcze ten test? Mango u Ciebie tez ladny wykresik, trzymam kciuki zeby wredna nie przyszla!
    Inesska no to masz teraz czym glowe zajac z takim maluchem i mala namiastke jak to jest malej dzidzi pilnowac.
    Anna maria fajnie, ze mdlosci juz przechodza, Iwka Tobie tez tego zycze!
    Milego dnia dla wszystkich!

inessa, Mango, Bursztyn, grosza, anna maria, samira, promyk lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela już? szok poprostu jak ten czas leci !!! :D
    Ja teraz bedę na bierząco zdzieciecymi ciuszkami, pieluszkami, butelkami,smoczkami :P
    może mi to wystarczy :P ;)
    Oj bądź pewna, że nie wystarczy ;) Ja raz w tygodniu opiekuję się 15-miesięczną bratanicą i ciągle mi mało ;) To odkrywanie świata i obserwacje otoczenia nieustannie mnie zachwycają :) Pierwsze słówka itp. Bajka :) Jeszcze bardziej mi się chce ;)

inessa, Bursztyn, megan8, promyk lubią tę wiadomość

‹‹ 579 580 581 582 583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ