35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...
Ale może to wynik picia ziółek Sroki - ponoć po nich rosną czasem. No i ovu się nie myliło co do moich terminów @ i według programu mam dostać dziś, bo moja 2 faza trwa 12 dni...Więc na razie latam do klopa co godzinę - a tu nic..
Tempka skoczyła,ale wczoraj wieczorem wypiłam piwo - może to od tego... no i tyle..
Zatestuje za 2-3 dni...chyba, że przylezie franca...
bliska77, Panda, Mango, megan8, inessa, grosza, samira, Reni, iza37, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...
Ale może to wynik picia ziółek Sroki - ponoć po nich rosną czasem. No i ovu się nie myliło co do moich terminów @ i według programu mam dostać dziś, bo moja 2 faza trwa 12 dni...Więc na razie latam do klopa co godzinę - a tu nic..
Tempka skoczyła,ale wczoraj wieczorem wypiłam piwo - może to od tego... no i tyle..
Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny , tak z doskoku czytam dzisiajeszą lekturkę i nie tylko dzisiejszą i widzę że większosc ma problemy jelitowe , ja tez mam juz od kilku tygodni i niby jest ich mniej , ale jak sie nasilają to już na dobre . Ja własnie jestem po przeprowadzce i na szczęcie mamy mieszkanko na pierwszym pięterku i może nie będzie tak zlez tym wózkiem zakupami i cyckami > Bomoje to też juz się nie mieszczą i stanikach z przed ciąży i brzuszek też już trochę urósł Mój czekolada śmieje się ze mnie że tylko mielę ustami bo nie czuję jakiegoś innego smaku jak ten metaliczny to kibelek mój , a moja siostra jak tylko sie pojawię u niej to futruje mnie czym się da . A teraz przed poł godzinki wlazło mi coś w kark i nie mogę ruszać barkami i głową a leków nie mogę brać niestety a apap nie pomoże hahahahahahahahahahah . Ania pisze że czas szybko leci a ja bym chciała jeszcze szybciej o jakis dwa tygodnie żeby mi te wredne mdłości odpuściły . Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich
bliska77, Mango, anna maria, megan8, inessa, grosza, samira, iza37, promyk lubią tę wiadomość
-
kurcze a ja Ci mowie ze ten Sroka z ziolami juz dziala...czary mary boom jejku czekamy na zielone, zycze Ci bardzo!!!
Bozia3 wrote:Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...Ale może to wynik picia ziółek Sroki - ponoć po nich rosną czasem. No i ovu się nie myliło co do moich terminów @ i według programu mam dostać dziś, bo moja 2 faza trwa 12 dni...Więc na razie latam do klopa co godzinę - a tu nic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 10:59
Mango, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:Witajcie dziewczyny , tak z doskoku czytam dzisiajeszą lekturkę i nie tylko dzisiejszą i widzę że większosc ma problemy jelitowe , ja tez mam juz od kilku tygodni i niby jest ich mniej , ale jak sie nasilają to już na dobre . Ja własnie jestem po przeprowadzce i na szczęcie mamy mieszkanko na pierwszym pięterku i może nie będzie tak zlez tym wózkiem zakupami i cyckami > Bomoje to też juz się nie mieszczą i stanikach z przed ciąży i brzuszek też już trochę urósł Mój czekolada śmieje się ze mnie że tylko mielę ustami bo nie czuję jakiegoś innego smaku jak ten metaliczny to kibelek mój , a moja siostra jak tylko sie pojawię u niej to futruje mnie czym się da . A teraz przed poł godzinki wlazło mi coś w kark i nie mogę ruszać barkami i głową a leków nie mogę brać niestety a apap nie pomoże hahahahahahahahahahah . Ania pisze że czas szybko leci a ja bym chciała jeszcze szybciej o jakis dwa tygodnie żeby mi te wredne mdłości odpuściły . Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Trochę się czuję jak na @, z drugiej strony dziwne mam cycki...nawet mój M zauważył, że jakieś fajniejsze...
Zazdroszczę Ci tego spokojuSkoro jest po terminie to testuj
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Iwka ty juz w 12 tyg i nadal mdlosci ,mi chyby odpuszaja bo dzisiaj nic,ale od soboty pije to mleczko na zoladek,bo mialam straszne bole zoladka i dziala nic mnie nie boli.Fajnie ze juz po przeprowadzce jestes.pozdrawiam
megan8, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Zazdroszczę Ci tego spokoju
Skoro jest po terminie to testuj
Mango, inessa, samira, Jolka76, bliska77, anna maria, promyk lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwka ty juz w 12 tyg i nadal mdlosci ,mi chyby odpuszaja bo dzisiaj nic,ale od soboty pije to mleczko na zoladek,bo mialam straszne bole zoladka i dziala nic mnie nie boli.Fajnie ze juz po przeprowadzce jestes.pozdrawiam
megan8, inessa, Jolka76, iwka76, anna maria lubią tę wiadomość
-
Ja też siedzę jak na igłach, bo jutro mój ostatni dzień cyklu. Boję się nawet myślećBozia3 wrote:Gdzie tam spokojna..widzisz, że nie wytrzymałam i zatestowałam 27dc i dupa...więc raczej czekam na @
inessa, grosza, samira, Bursztyn, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyŁał dopiero wrociłąm a tu już tyle napisane
Nie jestem wstanie każdej odpisać ale dziewczyny te co mają koniec cyklu testujcie bo my tu zawał zaliczymy
Reni jak tak bedziesz nosić wszystko na 4 piętro to cycki na plecy nie włożysz bo na plecach garb Ci wyrośnie
Dzięki za miłe słowa Hania jest super dziewczynka i wiecie nie płakała
Nie wiem jak jutro bo jutro jestem juz po 7 rano u niej do 14 ufufufufuf
Mamuśki sił życzę w tych mdłościach ja jesli chodzi o ciaże to własnie najbardziej przerażają mnie te mdłości i wymioty dla mnie to jest masakra ja wtedy nie funkcjonuje brbrbrbr
Busztynku sił życzę
Pamietam o każdej ale nas już troche tu już jestłał
grosza, samira, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
jestem na bieżąco z pościkami - dzisiaj zapisałam się do szkoły rodzenia , zajęcia rozpoczynam 24czerwca - musi być ukończony 21 tc . Dostałam masę fajnych gazet o dzieciaczkach, próbki kremików, proszków, emulsji dla dziecka a nawet butelkę.
Miłego popołudniainessa, Mango, Bursztyn, grosza, iwka76, megan8, anna maria, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angela wrote:Dzień dobry dziewczynki
jestem na bieżąco z pościkami - dzisiaj zapisałam się do szkoły rodzenia , zajęcia rozpoczynam 24czerwca - musi być ukończony 21 tc . Dostałam masę fajnych gazet o dzieciaczkach, próbki kremików, proszków, emulsji dla dziecka a nawet butelkę.
Miłego popołudniainessa lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki, Bozia moze za wczesnie jeszcze ten test? Mango u Ciebie tez ladny wykresik, trzymam kciuki zeby wredna nie przyszla!
Inesska no to masz teraz czym glowe zajac z takim maluchem i mala namiastke jak to jest malej dzidzi pilnowac.
Anna maria fajnie, ze mdlosci juz przechodza, Iwka Tobie tez tego zycze!
Milego dnia dla wszystkich!inessa, Mango, Bursztyn, grosza, anna maria, samira, promyk lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Angela już? szok poprostu jak ten czas leci !!!
Ja teraz bedę na bierząco zdzieciecymi ciuszkami, pieluszkami, butelkami,smoczkami
może mi to wystarczyJa raz w tygodniu opiekuję się 15-miesięczną bratanicą i ciągle mi mało
To odkrywanie świata i obserwacje otoczenia nieustannie mnie zachwycają
Pierwsze słówka itp. Bajka
Jeszcze bardziej mi się chce
inessa, Bursztyn, megan8, promyk lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie