35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
miłego dnia
U nas WWe wczoraj zalało ulice
zawsze wracamy od rodziców tą drogą co wczoraj samochody zatonęły i właśnie o tej porze
a tu zmieniliśmy plany
opatrzność Boska!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 06:44
Panda, inessa, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
No wlasnie widzialam na internecie co tam sie u Was z pogoda wyprawia no nie fajnie ale czy tak nie jest teraz co roku?
Reni wrote:miłego dnia
U nas WWe wczoraj zalało ulice
zawsze wracamy od rodziców tą drogą co wczoraj samochody zatonęły i właśnie o tej porze
a tu zmieniliśmy plany
opatrzność Boska!inessa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dobrego dnia i tygodnia Wam życzę idę zaraz do Hanulki ona jest poprostu super dziecko ale i tak się boję,żee bedzie płakać przy mnie bo my za często się nie widujemy byłąm w sobote u nich a dziś też idę aby mnie jeszcze troche poznała tak na około dwie godziny. W sobote nie bała się mnie a ze trzy godziny byłam i prawie cały czas ze mną to chyba powinno być ok.
Buziaki dla każdej
Panda zdrówka Ci życzę, dbaja bardzo o siebie (ja wczoraj wieczorem miałam problemy żoładkowo-jelitowe znów moje jelitka też dały mi się we znaki i mój maż mnie leczył)
Pamietam naprawde o kazdejbliska77, Bursztyn, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki kochane<3 Inessko, fajnie będziesz teraz miała zajęcie,nie będziesz tak intensywnie myśleć
Blondynko, jak nic się nie dzieje możesz brać 2xdziennie,tak myslę,ale dziewczyny pisały 3x lub 2x2, nie wiem mi lekarz kazał brać 2x dziennie.Wydaje mi się ze to indywidualna sprawa(dawka)
Samirko wyślij mi też zdjątka na prv,dzieki:)
Bursztynku, jak Ci idzie?
Reni, ale historia!Dobrze że ktoś nad tobą czuwa:)
Aga u nas tez burza okropna i lało jak z cebra:)
W Krakowie dziewczyny chętnie i ja dołączę tylko napiszcie kiedy i gdzie:)
Miłego dnia, u nas ponuro:( Objawy okresowe.....bliska77, Bursztyn, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Inesska..jak Ciebie dziecko mogłoby się bać...chyba szalona jesteś..
Idź i się zapatrz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 08:19
anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mile Panie w ten niezbyt mily dzien, pogoda do dupy,nastroj podobny, ale coz, trzeba zamknac oczyi naprzod
Agus, Iza- idzie jak po grudzie, mam juz prawie odruch wymiotnyale coz, co ma byc to bedzie. Staram sie zmienic podejscie (latwo sie mowi he he hehe). chyba nawet moj promotor- czlowiek o anielskiej cierpliwosci ma mnie dosyc, bo wysylam mu codziennie mejla z nowymi pytaniami, wczoraj odpowiadajac na jedno z nich napisal mi na koniec "i dobranoc" - to chyba mial byc uprzejmy sposob powiedzenia mi" daj mi juz dzisiaj spokoj"
biedny
on konczy pisac ksiazke i wzial sobie specjalnie urlop na te okazje a tutaj musi jeszcze odpisywac na dziesiatki mejli. no dobra, wygadalam sie. Dziekuje Wam za wsparcie i zainteresowanie
Za godzinke ide na akupunkture. Ostatnio mialam dwie igly w skron na uspokojenie, ale chyba poprosze o wiecejbliska77, blondynka, Panda, Jolka76, inessa, grosza, samira, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku wbij se z 10 igieł i bedzie ok:)
Apropo promotora, to już tak jest, po to go masz żeby Cie nakierował, wiec zbytnio się tym nie przejmuj:) A do odruchu wymiotnego to powoli się przyzwyczajaj hahhaha. Buziaki dla Ciebie!!!Bursztyn wrote:Witajcie mile Panie w ten niezbyt mily dzien, pogoda do dupy,nastroj podobny, ale coz, trzeba zamknac oczyi naprzod
Agus, Iza- idzie jak po grudzie, mam juz prawie odruch wymiotnyale coz, co ma byc to bedzie. Staram sie zmienic podejscie (latwo sie mowi he he hehe). chyba nawet moj promotor- czlowiek o anielskiej cierpliwosci ma mnie dosyc, bo wysylam mu codziennie mejla z nowymi pytaniami, wczoraj odpowiadajac na jedno z nich napisal mi na koniec "i dobranoc" - to chyba mial byc uprzejmy sposob powiedzenia mi" daj mi juz dzisiaj spokoj"
biedny
on konczy pisac ksiazke i wzial sobie specjalnie urlop na te okazje a tutaj musi jeszcze odpisywac na dziesiatki mejli. no dobra, wygadalam sie. Dziekuje Wam za wsparcie i zainteresowanie
Za godzinke ide na akupunkture. Ostatnio mialam dwie igly w skron na uspokojenie, ale chyba poprosze o wiecejbliska77, Bursztyn, Jolka76, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie mile Panie w ten niezbyt mily dzien, pogoda do dupy,nastroj podobny, ale coz, trzeba zamknac oczyi naprzod
biedny
Za godzinke ide na akupunkture. Ostatnio mialam dwie igly w skron na uspokojenie, ale chyba poprosze o wiecejBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Bursztynku wbij se z 10 igieł i bedzie ok:)
Apropo promotora, to już tak jest, po to go masz żeby Cie nakierował, wiec zbytnio się tym nie przejmuj:) A do odruchu wymiotnego to powoli się przyzwyczajaj hahhaha. Buziaki dla Ciebie!!!dobre uzasadnienie
inessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:trzymam kciuki za rezultaty wbijania igieł, obyś po dzisiejszej ukupunkturze była zmotywowana
ja chyba potrzebuje silniejszych bodzcow inaczej neurony usypiaja
bliska77, inessa lubią tę wiadomość