X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego dnia
    U nas WWe wczoraj zalało ulice
    zawsze wracamy od rodziców tą drogą co wczoraj samochody zatonęły i właśnie o tej porze
    a tu zmieniliśmy plany
    opatrzność Boska!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 06:44

Panda, inessa, Olena, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie widzialam na internecie co tam sie u Was z pogoda wyprawia no nie fajnie ale czy tak nie jest teraz co roku?
    Reni wrote:
    miłego dnia
    U nas WWe wczoraj zalało ulice
    zawsze wracamy od rodziców tą drogą co wczoraj samochody zatonęły i właśnie o tej porze
    a tu zmieniliśmy plany
    opatrzność Boska!

inessa, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie zawsze akurat takie podtopienie w tym miejscu było w 2010 czy 2011

inessa, Panda lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrego dnia i tygodnia Wam życzę idę zaraz do Hanulki ona jest poprostu super dziecko ale i tak się boję,żee bedzie płakać przy mnie bo my za często się nie widujemy byłąm w sobote u nich a dziś też idę aby mnie jeszcze troche poznała tak na około dwie godziny. W sobote nie bała się mnie a ze trzy godziny byłam i prawie cały czas ze mną to chyba powinno być ok.
    Buziaki dla każdej <3
    Panda zdrówka Ci życzę, dbaja bardzo o siebie (ja wczoraj wieczorem miałam problemy żoładkowo-jelitowe znów moje jelitka też dały mi się we znaki i mój maż mnie leczył ;) )
    Pamietam naprawde o kazdej :D

bliska77, Bursztyn, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska..jak Ciebie dziecko mogłoby się bać...chyba szalona jesteś..:) Idź i się zapatrz...;)

bliska77, Panda, Jolka76, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynka..czy miałaś jakieś nietypowe objawy?

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iza37 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki kochane<3 Inessko, fajnie będziesz teraz miała zajęcie,nie będziesz tak intensywnie myśleć:)
    Blondynko, jak nic się nie dzieje możesz brać 2xdziennie,tak myslę,ale dziewczyny pisały 3x lub 2x2, nie wiem mi lekarz kazał brać 2x dziennie.Wydaje mi się ze to indywidualna sprawa(dawka)
    Samirko wyślij mi też zdjątka na prv,dzieki:)
    Bursztynku, jak Ci idzie?
    Reni, ale historia!Dobrze że ktoś nad tobą czuwa:)
    Aga u nas tez burza okropna i lało jak z cebra:)
    W Krakowie dziewczyny chętnie i ja dołączę tylko napiszcie kiedy i gdzie:):):)
    Miłego dnia, u nas ponuro:( Objawy okresowe.....

bliska77, Bursztyn, megan8, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjęcia wstawię tutaj w linku jak je uporządkuje bo Inessce to wysłałam eskiem,jak zakumam co i jak to wstawię na pewno :D

bliska77, iza37, Bursztyn, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda witaj w klubie jelitowców ja właśnie często tak się czuję jak ty wczoraj ;)

Panda, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie bo nawet Dobry Dzień nie powiedziałam :P

bliska77, Bursztyn, Panda, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie dziewczyny,wypad zaliczam do udanych pomimo mdlosci.Teraz musze nadrobic czytanie obowiazkowej lektury pt:forum.Milego dnia

bliska77, iza37, Bursztyn, blondynka, Panda, Mango, megan8, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Inesska..jak Ciebie dziecko mogłoby się bać...chyba szalona jesteś..:) Idź i się zapatrz...;)
    dokładnie, czytam i nie wiem co Autorka miała na myśli ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 08:19

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    zdjęcia wstawię tutaj w linku jak je uporządkuje bo Inessce to wysłałam eskiem,jak zakumam co i jak to wstawię na pewno :D
    czekamy ;-)

anna maria, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mile Panie w ten niezbyt mily dzien, pogoda do dupy,nastroj podobny, ale coz, trzeba zamknac oczyi naprzod ;)
    Agus, Iza- idzie jak po grudzie, mam juz prawie odruch wymiotny :P ale coz, co ma byc to bedzie. Staram sie zmienic podejscie (latwo sie mowi he he hehe). chyba nawet moj promotor- czlowiek o anielskiej cierpliwosci ma mnie dosyc, bo wysylam mu codziennie mejla z nowymi pytaniami, wczoraj odpowiadajac na jedno z nich napisal mi na koniec "i dobranoc" - to chyba mial byc uprzejmy sposob powiedzenia mi" daj mi juz dzisiaj spokoj" :D biedny ;) on konczy pisac ksiazke i wzial sobie specjalnie urlop na te okazje a tutaj musi jeszcze odpisywac na dziesiatki mejli. no dobra, wygadalam sie. Dziekuje Wam za wsparcie i zainteresowanie <3
    Za godzinke ide na akupunkture. Ostatnio mialam dwie igly w skron na uspokojenie, ale chyba poprosze o wiecej ;)

bliska77, blondynka, Panda, Jolka76, inessa, grosza, samira, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dokładnie, czytam i nie wiem co Autorka miała na myśli ;-)
    no wlasnie, tez nie wiem o co tutaj chodzi? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 09:19

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    witam wszystkie dziewczyny,wypad zaliczam do udanych pomimo mdlosci.Teraz musze nadrobic czytanie obowiazkowej lektury pt:forum.Milego dnia
    no koniecznie ;)

bliska77, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wbij se z 10 igieł i bedzie ok:)
    Apropo promotora, to już tak jest, po to go masz żeby Cie nakierował, wiec zbytnio się tym nie przejmuj:) A do odruchu wymiotnego to powoli się przyzwyczajaj hahhaha. Buziaki dla Ciebie!!!
    Bursztyn wrote:
    Witajcie mile Panie w ten niezbyt mily dzien, pogoda do dupy,nastroj podobny, ale coz, trzeba zamknac oczyi naprzod ;)
    Agus, Iza- idzie jak po grudzie, mam juz prawie odruch wymiotny :P ale coz, co ma byc to bedzie. Staram sie zmienic podejscie (latwo sie mowi he he hehe). chyba nawet moj promotor- czlowiek o anielskiej cierpliwosci ma mnie dosyc, bo wysylam mu codziennie mejla z nowymi pytaniami, wczoraj odpowiadajac na jedno z nich napisal mi na koniec "i dobranoc" - to chyba mial byc uprzejmy sposob powiedzenia mi" daj mi juz dzisiaj spokoj" :D biedny ;) on konczy pisac ksiazke i wzial sobie specjalnie urlop na te okazje a tutaj musi jeszcze odpisywac na dziesiatki mejli. no dobra, wygadalam sie. Dziekuje Wam za wsparcie i zainteresowanie <3
    Za godzinke ide na akupunkture. Ostatnio mialam dwie igly w skron na uspokojenie, ale chyba poprosze o wiecej ;)

bliska77, Bursztyn, Jolka76, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    trzymam kciuki za rezultaty wbijania igieł, obyś po dzisiejszej ukupunkturze była zmotywowana ;-)

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Bursztynku wbij se z 10 igieł i bedzie ok:)
    Apropo promotora, to już tak jest, po to go masz żeby Cie nakierował, wiec zbytnio się tym nie przejmuj:) A do odruchu wymiotnego to powoli się przyzwyczajaj hahhaha. Buziaki dla Ciebie!!!
    Izus, dzieki szczegolnie spodobalo mi sie to zdanie o odruchu wymiotnym ;) dobre uzasadnienie :)

inessa, iza37 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    trzymam kciuki za rezultaty wbijania igieł, obyś po dzisiejszej ukupunkturze była zmotywowana ;-)
    i jeszcze pare bezposrednio w mozg- dla lepszej stymulacji :) ja chyba potrzebuje silniejszych bodzcow inaczej neurony usypiaja :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 577 578 579 580 581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ