X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko to jest śliczne dziękuje :D
    Właśnie oglądam Uwierz w ducha i jak zwykle wzruszyłam się na piosence tej nabardziej znanej ;)Ostatnio coś bardzo się wzruszam jak nie ja hihihihihihi i bardzo swędzą mnie piersi oraz co najdziwniejsze na przemian tak dziwnie bolą ( to nie jest ból to takie jakby kłucie) obydwa jajniki naprzemian jak nigdy do tego swędzi mnie chwilami podbrzusze nie wiem co sie dzieje :) ?
    CO u Ciebie Samirko?

samira, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie @ się powoli zbliża ku końcowi,
    ja też się wzruszam bardzo ostatnio a Uwierz w ducha bardzo lubię ,ładny ,smutny i zarazem wesoły film,wzruszający ...zawsze myślę ze Patrick też jest teraz takim dobrym duchem ...:D a przecież Whoopi Goldberg dostała Oskara z rolę drugoplanową a super jest ścieżka dźwiękowa

inessa, Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki,

siedzę w Dąbkach w sanatorium i mam piękną pogodę.
    Może wie ktoś ile powinnam brać dufastonu. ??????????????
    Jak się starałam intensywnie to w listopadzie lekarka przepisała mi dufaston i mówiła że jak pojawią się dwie kreski na teście to brać go. Ale tak naprawdę nie wiem ile a od domu jestem daleko. Dopiero pójdę do lekarza za tydzień, a z tą lekarką w przychodni nie ma kontaktu telefonicznego.
    Na usg też nie będzie jeszcze nic widać chyba?????Kiedy już zobaczę fasolkę ???? w 5tc?
    Teraz biorę dufka rano i wieczorem , myślicie że to wystarczy?? Czuję się w miarę, trochę pobolewa brzuch jak na @ i piersi czuję, ale nie tak jak przy pierwszej ciąży. No i mnie rwa kulszowa dopadła :(

samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondynka wrote:
    hej dziewczynki,

siedzę w Dąbkach w sanatorium i mam piękną pogodę.
    Może wie ktoś ile powinnam brać dufastonu. ??????????????
    Jak się starałam intensywnie to w listopadzie lekarka przepisała mi dufaston i mówiła że jak pojawią się dwie kreski na teście to brać go. Ale tak naprawdę nie wiem ile a od domu jestem daleko. Dopiero pójdę do lekarza za tydzień, a z tą lekarką w przychodni nie ma kontaktu telefonicznego.
    Na usg też nie będzie jeszcze nic widać chyba?????Kiedy już zobaczę fasolkę ???? w 5tc?
    Teraz biorę dufka rano i wieczorem , myślicie że to wystarczy?? Czuję się w miarę, trochę pobolewa brzuch jak na @ i piersi czuję, ale nie tak jak przy pierwszej ciąży. No i mnie rwa kulszowa dopadła :(

myślę ze do 3*1 spokojnie możesz brać a nawet 2*2 ,ooo rwy kulszowej współczuję szczególnie teraz gdy tych leków na nią w ciąży nie powinno się brać,zostaje APAP ,a w 5tc widać będzie jedynie pęcherzyk ciążowy a zarodek i serduszko ok.7-9tc :)

blondynka, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    myślę ze do 3*1 spokojnie możesz brać a nawet 2*2 ,ooo rwy kulszowej współczuję szczególnie teraz gdy tych leków na nią w ciąży nie powinno się brać,zostaje APAP ,a w 5tc widać będzie jedynie pęcherzyk ciążowy a zarodek i serduszko ok.7-9tc :)

dzięki kochana
    może mi się jutro uda podjechać do darłowa i zrobić betę i progesteron, tak dla spokoju ducha :)
    Pierwsza ciąża była podtrzymywana od początku.
    Moja bratowa lekarka krzyczy że nie powinnam brać dufastonu, ale wolę nie ryzykować .
    Nie uspokoję się aż nie zobaczę fasolki a potem serduszka.

inessa, samira, grosza, iza37, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondynka wrote:
    dzięki kochana
    może mi się jutro uda podjechać do darłowa i zrobić betę i progesteron, tak dla spokoju ducha :)
    Pierwsza ciąża była podtrzymywana od początku.
    Moja bratowa lekarka krzyczy że nie powinnam brać dufastonu, ale wolę nie ryzykować .
    Nie uspokoję się aż nie zobaczę fasolki a potem serduszka.
    właśnie serduszko dzidzi najważniejsze ,będzie dobrze <3
    zdrówka, oby z nogą szybko przeszło ,wygrzej ja troszkę

grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko prześlij jak możesz jakieś zdjątka :D
    no wlasnie! na priv mozesz?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blonynko pozdrawiam gorąco odpoczywaj dużo a rwa no cieżko :( współczuje kochana i tu leż dużo :)

Kochane dobrej nocy Wam życzę od jutra zaczynam opiekę nad 7 miesięczną Hanią :D i mam mały problem bo od wtorku musże dużo wczesniej wstawać i nie wiem co z tempką mam zrobić jak ją mierzyć czy wogóle ją mierzyć?

blondynka, samira, grosza, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam laski ,popatrzę troszkę na kabaret jeszcze na Polsacie,patrze od 20:00,spokojnej nocki :D

blondynka, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mnie @ się powoli zbliża ku końcowi,
    ja też się wzruszam bardzo ostatnio a Uwierz w ducha bardzo lubię ,ładny ,smutny i zarazem wesoły film,wzruszający ...zawsze myślę ze Patrick też jest teraz takim dobrym duchem ...:D a przecież Whoopi Goldberg dostała Oskara z rolę drugoplanową a super jest ścieżka dźwiękowa
    Samira, nasze wykresy(bez temp. jeszcze :) ) sa identyczne :)

inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Blonynko pozdrawiam gorąco odpoczywaj dużo a rwa no cieżko :( współczuje kochana i tu leż dużo :)

Kochane dobrej nocy Wam życzę od jutra zaczynam opiekę nad 7 miesięczną Hanią :D i mam mały problem bo od wtorku musże dużo wczesniej wstawać i nie wiem co z tempką mam zrobić jak ją mierzyć czy wogóle ją mierzyć?
    zacznij mierzyc wczesniej :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynka, zdrowka i trzymam kciuki za babelka :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dziękuje :) tylko własnie boję się,że to za bardzo zmieni mój wykres bo to bedzie około 6.30 ?

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku dziękuje :) tylko własnie boję się,że to za bardzo zmieni mój wykres bo to bedzie około 6.30 ?
    a o ktorej mierzylas do tej pory? ale jesli chcesz nadal mierzyc to nie masz innego wyjscia :)
    a wlasciwieto gdzie ten tajemniczy wykres? ;) nic nie wstawilas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 21:41

inessa, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

inesska daj sobie spokój z tepką przynajmniej będziesz bardziej wyluzowana :P, musi być słodka taka dziewczynka :)

grosza, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, nasze wykresy(bez temp. jeszcze :) ) sa identyczne :)
    to idziemy łep w łep jak to się mówi hehe

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko, pytalam wczesniej czy na priv mozesz wyslac fotke tego bukietu?

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki Drogie, ja juz w pracy zycze Wam super tygodnia, wczoraj wpadalam w dol totalny przez moj brzuch I mialam ochote wyrwac moje jelita, bylo mi niedobrze I dzieki Bogu mam mojego kochane facecika obok ze mnie utulil I polozyl do lozeczka bo chyba bym przesiedziala pol wieczoru w lazience uzalajac sie nad soba. Niecierpie tak sie czuc I robic z siebie ofiary ale czasem juz nie wyrabiam jak te moje jelita swiruja ehhh przepraszam ze marudze…..dzisiaj juz lepiej w mojej glowie…lece na nudne zebranie dopiero dzien sie zaczal a juz mam ochote wracac do domu :)
    Spijcie slodko…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 02:28

grosza, inessa, samira, Bursztyn, Jolka76, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    u nas w nocy była straszna burza, ojej działo się....
    nadrobiłam właśnie wasze wpisy, Bursztynku jak, wena wróciła?? ;-)
    miłego dnia dziewczyny

Panda, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    a u nas też miała być burza, ulewa, nawet powódź. Zamiast tego słoneczko świeci, nareszcie. Zaraz lepiej się żyje. Miłego dnia
    agafbh wrote:
    witajcie,
    u nas w nocy była straszna burza, ojej działo się....
    nadrobiłam właśnie wasze wpisy, Bursztynku jak, wena wróciła?? ;-)
    miłego dnia dziewczyny

Panda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ