35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamirko to jest śliczne dziękuje
Właśnie oglądam Uwierz w ducha i jak zwykle wzruszyłam się na piosence tej nabardziej znanej ;)Ostatnio coś bardzo się wzruszam jak nie ja hihihihihihi i bardzo swędzą mnie piersi oraz co najdziwniejsze na przemian tak dziwnie bolą ( to nie jest ból to takie jakby kłucie) obydwa jajniki naprzemian jak nigdy do tego swędzi mnie chwilami podbrzusze nie wiem co sie dzieje?
CO u Ciebie Samirko?samira, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie @ się powoli zbliża ku końcowi,
ja też się wzruszam bardzo ostatnio a Uwierz w ducha bardzo lubię ,ładny ,smutny i zarazem wesoły film,wzruszający ...zawsze myślę ze Patrick też jest teraz takim dobrym duchem ...a przecież Whoopi Goldberg dostała Oskara z rolę drugoplanową a super jest ścieżka dźwiękowa
inessa, Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki,
siedzę w Dąbkach w sanatorium i mam piękną pogodę.
Może wie ktoś ile powinnam brać dufastonu. ??????????????
Jak się starałam intensywnie to w listopadzie lekarka przepisała mi dufaston i mówiła że jak pojawią się dwie kreski na teście to brać go. Ale tak naprawdę nie wiem ile a od domu jestem daleko. Dopiero pójdę do lekarza za tydzień, a z tą lekarką w przychodni nie ma kontaktu telefonicznego.
Na usg też nie będzie jeszcze nic widać chyba?????Kiedy już zobaczę fasolkę ???? w 5tc?
Teraz biorę dufka rano i wieczorem , myślicie że to wystarczy?? Czuję się w miarę, trochę pobolewa brzuch jak na @ i piersi czuję, ale nie tak jak przy pierwszej ciąży. No i mnie rwa kulszowa dopadłasamira, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblondynka wrote:hej dziewczynki,
siedzę w Dąbkach w sanatorium i mam piękną pogodę.
Może wie ktoś ile powinnam brać dufastonu. ??????????????
Jak się starałam intensywnie to w listopadzie lekarka przepisała mi dufaston i mówiła że jak pojawią się dwie kreski na teście to brać go. Ale tak naprawdę nie wiem ile a od domu jestem daleko. Dopiero pójdę do lekarza za tydzień, a z tą lekarką w przychodni nie ma kontaktu telefonicznego.
Na usg też nie będzie jeszcze nic widać chyba?????Kiedy już zobaczę fasolkę ???? w 5tc?
Teraz biorę dufka rano i wieczorem , myślicie że to wystarczy?? Czuję się w miarę, trochę pobolewa brzuch jak na @ i piersi czuję, ale nie tak jak przy pierwszej ciąży. No i mnie rwa kulszowa dopadła
myślę ze do 3*1 spokojnie możesz brać a nawet 2*2 ,ooo rwy kulszowej współczuję szczególnie teraz gdy tych leków na nią w ciąży nie powinno się brać,zostaje APAP ,a w 5tc widać będzie jedynie pęcherzyk ciążowy a zarodek i serduszko ok.7-9tc
blondynka, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:myślę ze do 3*1 spokojnie możesz brać a nawet 2*2 ,ooo rwy kulszowej współczuję szczególnie teraz gdy tych leków na nią w ciąży nie powinno się brać,zostaje APAP ,a w 5tc widać będzie jedynie pęcherzyk ciążowy a zarodek i serduszko ok.7-9tc
dzięki kochana
może mi się jutro uda podjechać do darłowa i zrobić betę i progesteron, tak dla spokoju ducha
Pierwsza ciąża była podtrzymywana od początku.
Moja bratowa lekarka krzyczy że nie powinnam brać dufastonu, ale wolę nie ryzykować .
Nie uspokoję się aż nie zobaczę fasolki a potem serduszka.
inessa, samira, grosza, iza37, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblondynka wrote:dzięki kochana
może mi się jutro uda podjechać do darłowa i zrobić betę i progesteron, tak dla spokoju ducha
Pierwsza ciąża była podtrzymywana od początku.
Moja bratowa lekarka krzyczy że nie powinnam brać dufastonu, ale wolę nie ryzykować .
Nie uspokoję się aż nie zobaczę fasolki a potem serduszka.
zdrówka, oby z nogą szybko przeszło ,wygrzej ja troszkęgrosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlonynko pozdrawiam gorąco odpoczywaj dużo a rwa no cieżko
współczuje kochana i tu leż dużo
Kochane dobrej nocy Wam życzę od jutra zaczynam opiekę nad 7 miesięczną Haniąi mam mały problem bo od wtorku musże dużo wczesniej wstawać i nie wiem co z tempką mam zrobić jak ją mierzyć czy wogóle ją mierzyć?
blondynka, samira, grosza, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:mnie @ się powoli zbliża ku końcowi,
ja też się wzruszam bardzo ostatnio a Uwierz w ducha bardzo lubię ,ładny ,smutny i zarazem wesoły film,wzruszający ...zawsze myślę ze Patrick też jest teraz takim dobrym duchem ...a przecież Whoopi Goldberg dostała Oskara z rolę drugoplanową a super jest ścieżka dźwiękowa
) sa identyczne
inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Blonynko pozdrawiam gorąco odpoczywaj dużo a rwa no cieżko
Kochane dobrej nocy Wam życzę od jutra zaczynam opiekę nad 7 miesięczną Haniąi mam mały problem bo od wtorku musże dużo wczesniej wstawać i nie wiem co z tempką mam zrobić jak ją mierzyć czy wogóle ją mierzyć?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Bursztynku dziękuje
tylko własnie boję się,że to za bardzo zmieni mój wykres bo to bedzie około 6.30 ?
a wlasciwieto gdzie ten tajemniczy wykres?nic nie wstawilas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 21:41
inessa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Blonynko pozdrawiam gorąco odpoczywaj dużo a rwa no cieżko
, musi być słodka taka dziewczynka
grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki Drogie, ja juz w pracy zycze Wam super tygodnia, wczoraj wpadalam w dol totalny przez moj brzuch I mialam ochote wyrwac moje jelita, bylo mi niedobrze I dzieki Bogu mam mojego kochane facecika obok ze mnie utulil I polozyl do lozeczka bo chyba bym przesiedziala pol wieczoru w lazience uzalajac sie nad soba. Niecierpie tak sie czuc I robic z siebie ofiary ale czasem juz nie wyrabiam jak te moje jelita swiruja ehhh przepraszam ze marudze…..dzisiaj juz lepiej w mojej glowie…lece na nudne zebranie dopiero dzien sie zaczal a juz mam ochote wracac do domu
Spijcie slodko…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 02:28
grosza, inessa, samira, Bursztyn, Jolka76, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
a u nas też miała być burza, ulewa, nawet powódź. Zamiast tego słoneczko świeci, nareszcie. Zaraz lepiej się żyje. Miłego dnia
agafbh wrote:witajcie,
u nas w nocy była straszna burza, ojej działo się....
nadrobiłam właśnie wasze wpisy, Bursztynku jak, wena wróciła??
miłego dnia dziewczynyPanda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość