X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko to jest śliczne dziękuje :D
    Właśnie oglądam Uwierz w ducha i jak zwykle wzruszyłam się na piosence tej nabardziej znanej ;)Ostatnio coś bardzo się wzruszam jak nie ja hihihihihihi i bardzo swędzą mnie piersi oraz co najdziwniejsze na przemian tak dziwnie bolą ( to nie jest ból to takie jakby kłucie) obydwa jajniki naprzemian jak nigdy do tego swędzi mnie chwilami podbrzusze nie wiem co sie dzieje :) ?
    CO u Ciebie Samirko?

samira, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie @ się powoli zbliża ku końcowi,
    ja też się wzruszam bardzo ostatnio a Uwierz w ducha bardzo lubię ,ładny ,smutny i zarazem wesoły film,wzruszający ...zawsze myślę ze Patrick też jest teraz takim dobrym duchem ...:D a przecież Whoopi Goldberg dostała Oskara z rolę drugoplanową a super jest ścieżka dźwiękowa

inessa, Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki,

siedzę w Dąbkach w sanatorium i mam piękną pogodę.
    Może wie ktoś ile powinnam brać dufastonu. ??????????????
    Jak się starałam intensywnie to w listopadzie lekarka przepisała mi dufaston i mówiła że jak pojawią się dwie kreski na teście to brać go. Ale tak naprawdę nie wiem ile a od domu jestem daleko. Dopiero pójdę do lekarza za tydzień, a z tą lekarką w przychodni nie ma kontaktu telefonicznego.
    Na usg też nie będzie jeszcze nic widać chyba?????Kiedy już zobaczę fasolkę ???? w 5tc?
    Teraz biorę dufka rano i wieczorem , myślicie że to wystarczy?? Czuję się w miarę, trochę pobolewa brzuch jak na @ i piersi czuję, ale nie tak jak przy pierwszej ciąży. No i mnie rwa kulszowa dopadła :(

samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondynka wrote:
    hej dziewczynki,

siedzę w Dąbkach w sanatorium i mam piękną pogodę.
    Może wie ktoś ile powinnam brać dufastonu. ??????????????
    Jak się starałam intensywnie to w listopadzie lekarka przepisała mi dufaston i mówiła że jak pojawią się dwie kreski na teście to brać go. Ale tak naprawdę nie wiem ile a od domu jestem daleko. Dopiero pójdę do lekarza za tydzień, a z tą lekarką w przychodni nie ma kontaktu telefonicznego.
    Na usg też nie będzie jeszcze nic widać chyba?????Kiedy już zobaczę fasolkę ???? w 5tc?
    Teraz biorę dufka rano i wieczorem , myślicie że to wystarczy?? Czuję się w miarę, trochę pobolewa brzuch jak na @ i piersi czuję, ale nie tak jak przy pierwszej ciąży. No i mnie rwa kulszowa dopadła :(

myślę ze do 3*1 spokojnie możesz brać a nawet 2*2 ,ooo rwy kulszowej współczuję szczególnie teraz gdy tych leków na nią w ciąży nie powinno się brać,zostaje APAP ,a w 5tc widać będzie jedynie pęcherzyk ciążowy a zarodek i serduszko ok.7-9tc :)

blondynka, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    myślę ze do 3*1 spokojnie możesz brać a nawet 2*2 ,ooo rwy kulszowej współczuję szczególnie teraz gdy tych leków na nią w ciąży nie powinno się brać,zostaje APAP ,a w 5tc widać będzie jedynie pęcherzyk ciążowy a zarodek i serduszko ok.7-9tc :)

dzięki kochana
    może mi się jutro uda podjechać do darłowa i zrobić betę i progesteron, tak dla spokoju ducha :)
    Pierwsza ciąża była podtrzymywana od początku.
    Moja bratowa lekarka krzyczy że nie powinnam brać dufastonu, ale wolę nie ryzykować .
    Nie uspokoję się aż nie zobaczę fasolki a potem serduszka.

inessa, samira, grosza, iza37, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondynka wrote:
    dzięki kochana
    może mi się jutro uda podjechać do darłowa i zrobić betę i progesteron, tak dla spokoju ducha :)
    Pierwsza ciąża była podtrzymywana od początku.
    Moja bratowa lekarka krzyczy że nie powinnam brać dufastonu, ale wolę nie ryzykować .
    Nie uspokoję się aż nie zobaczę fasolki a potem serduszka.
    właśnie serduszko dzidzi najważniejsze ,będzie dobrze <3
    zdrówka, oby z nogą szybko przeszło ,wygrzej ja troszkę

grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko prześlij jak możesz jakieś zdjątka :D
    no wlasnie! na priv mozesz?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blonynko pozdrawiam gorąco odpoczywaj dużo a rwa no cieżko :( współczuje kochana i tu leż dużo :)

Kochane dobrej nocy Wam życzę od jutra zaczynam opiekę nad 7 miesięczną Hanią :D i mam mały problem bo od wtorku musże dużo wczesniej wstawać i nie wiem co z tempką mam zrobić jak ją mierzyć czy wogóle ją mierzyć?

blondynka, samira, grosza, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam laski ,popatrzę troszkę na kabaret jeszcze na Polsacie,patrze od 20:00,spokojnej nocki :D

blondynka, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mnie @ się powoli zbliża ku końcowi,
    ja też się wzruszam bardzo ostatnio a Uwierz w ducha bardzo lubię ,ładny ,smutny i zarazem wesoły film,wzruszający ...zawsze myślę ze Patrick też jest teraz takim dobrym duchem ...:D a przecież Whoopi Goldberg dostała Oskara z rolę drugoplanową a super jest ścieżka dźwiękowa
    Samira, nasze wykresy(bez temp. jeszcze :) ) sa identyczne :)

inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Blonynko pozdrawiam gorąco odpoczywaj dużo a rwa no cieżko :( współczuje kochana i tu leż dużo :)

Kochane dobrej nocy Wam życzę od jutra zaczynam opiekę nad 7 miesięczną Hanią :D i mam mały problem bo od wtorku musże dużo wczesniej wstawać i nie wiem co z tempką mam zrobić jak ją mierzyć czy wogóle ją mierzyć?
    zacznij mierzyc wczesniej :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondynka, zdrowka i trzymam kciuki za babelka :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dziękuje :) tylko własnie boję się,że to za bardzo zmieni mój wykres bo to bedzie około 6.30 ?

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku dziękuje :) tylko własnie boję się,że to za bardzo zmieni mój wykres bo to bedzie około 6.30 ?
    a o ktorej mierzylas do tej pory? ale jesli chcesz nadal mierzyc to nie masz innego wyjscia :)
    a wlasciwieto gdzie ten tajemniczy wykres? ;) nic nie wstawilas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 21:41

inessa, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

inesska daj sobie spokój z tepką przynajmniej będziesz bardziej wyluzowana :P, musi być słodka taka dziewczynka :)

grosza, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, nasze wykresy(bez temp. jeszcze :) ) sa identyczne :)
    to idziemy łep w łep jak to się mówi hehe

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko, pytalam wczesniej czy na priv mozesz wyslac fotke tego bukietu?

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki Drogie, ja juz w pracy zycze Wam super tygodnia, wczoraj wpadalam w dol totalny przez moj brzuch I mialam ochote wyrwac moje jelita, bylo mi niedobrze I dzieki Bogu mam mojego kochane facecika obok ze mnie utulil I polozyl do lozeczka bo chyba bym przesiedziala pol wieczoru w lazience uzalajac sie nad soba. Niecierpie tak sie czuc I robic z siebie ofiary ale czasem juz nie wyrabiam jak te moje jelita swiruja ehhh przepraszam ze marudze…..dzisiaj juz lepiej w mojej glowie…lece na nudne zebranie dopiero dzien sie zaczal a juz mam ochote wracac do domu :)
    Spijcie slodko…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 02:28

grosza, inessa, samira, Bursztyn, Jolka76, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    u nas w nocy była straszna burza, ojej działo się....
    nadrobiłam właśnie wasze wpisy, Bursztynku jak, wena wróciła?? ;-)
    miłego dnia dziewczyny

Panda, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    a u nas też miała być burza, ulewa, nawet powódź. Zamiast tego słoneczko świeci, nareszcie. Zaraz lepiej się żyje. Miłego dnia
    agafbh wrote:
    witajcie,
    u nas w nocy była straszna burza, ojej działo się....
    nadrobiłam właśnie wasze wpisy, Bursztynku jak, wena wróciła?? ;-)
    miłego dnia dziewczyny

Panda, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ