X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, słonecznej niedzieli Wam życzę :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewajoanna wrote:
    Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.

Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.
    Bardzo Ci współczuję ja straciłam ciążę w15 tyg to wiem co czujesz może to banał co napiszę ale czas goi rany ,choć nie zapomnisz nigdy.Przytulam.

inessa, Bursztyn, samira, Jolka76, megan8, promyk, angela, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Życzę miłej niedzieli :)

Ja dopiero wstałam o.O

Ewajoanna, łączę się z Tobą w bólu.

inessa, gosia7122, angela, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewajoanna bardzo mi przykro :(
    Trzymaj się!

inessa, angela, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po naszym forum widać,że jest niedziela :D nawet gdyby ktoś zapomniał :P
    ja dzis gotuje świeżą kapustke z ogródka mniamniam tak po poznańsku ;)i świeże pyreczki z pola :P no i kurczaczek w pieczarkach :D
    smacznego obiadku wszystkim życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 11:55

Bursztyn, Panda, samira, iza37, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim w jak zwykle slonecznym dniu. W nocy strasznie padalo, jak potop normalnie i teraz znowu slonce daje czadu!
    Lece sobie kawke zrobic i zaraz wracam zeby Was poczytac.
    Inesska, ale mi smaka narobilas!

inessa, iza37, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam :D smacznej kawy ja zaraz też zrobie bo tak mi spada ciśnienie, że masakra chyba pogoda bo coś sie zbiera na burze brbrbrbrbrb

Mango lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Zapraszam :D smacznej kawy ja zaraz też zrobie bo tak mi spada ciśnienie, że masakra chyba pogoda bo coś sie zbiera na burze brbrbrbrbrb
    dolaczam do Was z kawka Dziewczynki :) i dzien dobry :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Bursztynku? Lepiej dziś choć troszke :) Zapraszam mam też pyszne lody :D

• iza37 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na lody to JAAAA!!!!A kawkę zaraz będę piła z mężusiem więc dołączam:)

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po sniadanku, zrobilam sobie Dukanowski galarcik, pycha, wyobrazcie sobie, ze tu nie ma galartow. Musze sobie sama robic, ci meksykanie to sie nie znaja na tym co dobre! Milego dnia dziewczynki i smacznej kawki!

inessa, Mango, megan8, samira, iza37 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Jak tam Bursztynku? Lepiej dziś choć troszke :) Zapraszam mam też pyszne lody :D
    Tylko sie nie smiej: dzis poszlam rano do kosciola i zamowilam sobie msze w mojej wlasnej intencji :) zastosowalam sie do Twojej rady: robie ile moge a reszte zostawiam Opatrznosci :)
    Inessko, gdybys jednak przyjechala do Krakowa w sierpniu (staraj sie po 4 sierpnia) to zapraszam Cie na lody w jedno fantastyczne miejsce :)

megan8, samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:31

inessa, bliska77, Olena, ewajoanna lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa - nie wiem co mam powiedzieć
    Przytulam mocno - jest mi tak smutno...
    ewajoanna wrote:
    Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.

Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.

samira, inessa, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku wiesz jesteś niesamowita nawet jak nie bede jechała do lekarza to postaram się jechać przez Kraków bo mój mąż wymyślił,że pod koniec sierpnia chce jeszcze na pare dni wziąć mnie w Bieszczady ja tam niestety nigdy nie byłam to wtedy mam nadzieję,że się spotkamy :D :D :D
    a msza super sprawa. Jak dziś byłam na Mszy to ksiądz miał super kazanie o cudach w naszym życiu bardzo mnie podniosło na duchu do tego te cuda z dzisiejszych czytań podczas mszy i teksty dziewczyn,że stanie się u mnie cud , czy to zbieg okoliczności?!!!???!!!??

samira, Bursztyn, iza37, megan8, angela lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bursztynku wiesz jesteś niesamowita nawet jak nie bede jechała do lekarza to postaram się jechać przez Kraków bo mój mąż wymyślił,że pod koniec sierpnia chce jeszcze na pare dni wziąć mnie w Bieszczady ja tam niestety nigdy nie byłam to wtedy mam nadzieję,że się spotkamy :D :D :D
    a msza super sprawa. Jak dziś byłam na Mszy to ksiądz miał super kazanie o cudach w naszym życiu bardzo mnie podniosło na duchu do tego te cuda z dzisiejszych czytań podczas mszy i teksty dziewczyn,że stanie się u mnie cud , czy to zbieg okoliczności?!!!???!!!??
    Byloby super :D
    U nas tez bylo kazanie o cudach :D I mysle, ze to na pewno nie jest zbieg okolicznosci, no przynajmniej w Twoim przypadku :)

inessa, samira, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie :D Dziś Z G robiliśmy bukiety z podstawa na styropianie i gąbce florystycznej na stół ,my wybraliśmy kompozycję z różami ,+ różne cuda wianki do tego ,kurcze nie chwaląc się pięknie wyszło :P ja wczoraj robiłam rózne rzeczy z masy solnej i obklejałam wkłady ze świecami ...

ewajoanna bardzo współczuję ,to straszne :(

Dziewczynki wieżę że w końcu się doczekamy,i do końca roku każda z nas będzie z brzuszkiem ciążowym chodzić czy to małym czy już dużym :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 19:07

inessa, Bursztyn, grosza, bliska77, iza37, megan8, slash, ewajoanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko prześlij jak możesz jakieś zdjątka :D

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko prześlij jak możesz jakieś zdjątka :D
    inessko wysłane,najlepiej sobie powiększ na ekranie komórki,będzie widać lepiej i więcej szczegółów :D

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie ze się Tobie podoba :)

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 575 576 577 578 579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ