35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ewajoanna wrote:Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.
Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.inessa, Bursztyn, samira, Jolka76, megan8, promyk, angela, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo naszym forum widać,że jest niedziela
nawet gdyby ktoś zapomniał
ja dzis gotuje świeżą kapustke z ogródka mniamniam tak po poznańsku ;)i świeże pyreczki z polano i kurczaczek w pieczarkach
smacznego obiadku wszystkim życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 11:55
Bursztyn, Panda, samira, iza37, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Czesc wszystkim w jak zwykle slonecznym dniu. W nocy strasznie padalo, jak potop normalnie i teraz znowu slonce daje czadu!
Lece sobie kawke zrobic i zaraz wracam zeby Was poczytac.
Inesska, ale mi smaka narobilas!inessa, iza37, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po sniadanku, zrobilam sobie Dukanowski galarcik, pycha, wyobrazcie sobie, ze tu nie ma galartow. Musze sobie sama robic, ci meksykanie to sie nie znaja na tym co dobre! Milego dnia dziewczynki i smacznej kawki!
inessa, Mango, megan8, samira, iza37 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Jak tam Bursztynku? Lepiej dziś choć troszke
Zapraszam mam też pyszne lody
zastosowalam sie do Twojej rady: robie ile moge a reszte zostawiam Opatrznosci
Inessko, gdybys jednak przyjechala do Krakowa w sierpniu (staraj sie po 4 sierpnia) to zapraszam Cie na lody w jedno fantastyczne miejsce
megan8, samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Ewa - nie wiem co mam powiedzieć
Przytulam mocno - jest mi tak smutno...ewajoanna wrote:Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.
Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.samira, inessa, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku wiesz jesteś niesamowita nawet jak nie bede jechała do lekarza to postaram się jechać przez Kraków bo mój mąż wymyślił,że pod koniec sierpnia chce jeszcze na pare dni wziąć mnie w Bieszczady ja tam niestety nigdy nie byłam to wtedy mam nadzieję,że się spotkamy
a msza super sprawa. Jak dziś byłam na Mszy to ksiądz miał super kazanie o cudach w naszym życiu bardzo mnie podniosło na duchu do tego te cuda z dzisiejszych czytań podczas mszy i teksty dziewczyn,że stanie się u mnie cud , czy to zbieg okoliczności?!!!???!!!??
samira, Bursztyn, iza37, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku wiesz jesteś niesamowita nawet jak nie bede jechała do lekarza to postaram się jechać przez Kraków bo mój mąż wymyślił,że pod koniec sierpnia chce jeszcze na pare dni wziąć mnie w Bieszczady ja tam niestety nigdy nie byłam to wtedy mam nadzieję,że się spotkamy
a msza super sprawa. Jak dziś byłam na Mszy to ksiądz miał super kazanie o cudach w naszym życiu bardzo mnie podniosło na duchu do tego te cuda z dzisiejszych czytań podczas mszy i teksty dziewczyn,że stanie się u mnie cud , czy to zbieg okoliczności?!!!???!!!??
U nas tez bylo kazanie o cudachI mysle, ze to na pewno nie jest zbieg okolicznosci, no przynajmniej w Twoim przypadku
inessa, samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczornie
Dziś Z G robiliśmy bukiety z podstawa na styropianie i gąbce florystycznej na stół ,my wybraliśmy kompozycję z różami ,+ różne cuda wianki do tego ,kurcze nie chwaląc się pięknie wyszło
ja wczoraj robiłam rózne rzeczy z masy solnej i obklejałam wkłady ze świecami ...
ewajoanna bardzo współczuję ,to straszne
Dziewczynki wieżę że w końcu się doczekamy,i do końca roku każda z nas będzie z brzuszkiem ciążowym chodzić czy to małym czy już dużymWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 19:07
inessa, Bursztyn, grosza, bliska77, iza37, megan8, slash, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny