X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku nie możesz tak się załąmywac. Pamiętaj że czasem na pewnie rzeczy nie mamy wpływu, ale patrząc z drugiej strony szczęsciu trzeba pomóc i wszystko zależy od nas samych - nawet samopoczucie.

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    skład: aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl, betaine, glycerin, sodium laureth sulphate, glycol cetearate, PEG-75, lanolin, cocamide DEA, sodium chloride, ciric acid, phenoxyethanol, metylparaben, propylparaben, DMDM HYDANTONIN. EFEKTYWNE MIKROORGANIZMY EM, EM-X gold, melasa z trzciny cukrowej, glinka ceramiczna.
    ufff.... :)
    Dzieki :) najbardziej ciekawia mnie te efektywne mikroorganizmy :) najwazniejsze ze to dziala

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cokolwiek to jest :) niech działa.

inessa lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Bursztynku nie możesz tak się załąmywac. Pamiętaj że czasem na pewnie rzeczy nie mamy wpływu, ale patrząc z drugiej strony szczęsciu trzeba pomóc i wszystko zależy od nas samych - nawet samopoczucie.
    zgadza sie...musze sie jakos do tego przymierzyc.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • angela Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa - bardzo współczuję
    Kochana - na spięty brzuszek nospa forte 2 razy dziennie co 12 godzin
    a na uspokojenie nie mam pojęcia
    Wiara czyni cuda - trzeba głęboko wierzyć ,że będzie dobrze
    KaRa wrote:
    Witam was dziewczyny.

Potrzebuje szybkiej rady. - Czy jest jakis lek na uspokojenie ktory mozna stosowac w ciazy?

Wczoraj dowiedzielismy sie ze niestety nastapil nawrot raka u mojej mamy. 2 lata temu zdiagnozowano u niej raka gardla. Niestety przerzucil sie do pluc- 2 guzy po 5cm w lewym dolnym placie.

Jestesmy zdruzgotani....

Nie moge sie uspokoic. Od rana mocno wymiotuje i boje sie przez to o ciaze.
    Akurat dzis o 14stej mam badanie prenatalne wiec musze sie jakos ogarnoc.

Czy jest cos na uspokojenie dla ciezarnych?
    Mam bardzo spiety brzuch i boje sie ze maluszkowi to zaszkodzi.

Prosze dziewczyny o modlitwe w sprawie mojej mamy :(

inessa, Bursztyn, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Inessko, mam jakas blokade, prawie ataki paniki, mam dusznosci, bol glowy ,mam ochote to rzucic w cholere.

Kochana wydaje mi się,że za bardzo się spinasz i chcesz to koniecznie od razu napisać wiem,że masz mało czasuale musisz dawać sobie chwile odpoczynku bo nie dasz rady. Piszę bo wiem jak ja pisałam prace to jeszcze wq miedzyczasie miałąm zaliczenia i to z wielgachnych przedmiotów masakra jakaś. Pamietam do dziś jak w piątek miałam zawieść pierwszy rozdział i kończyłam go w czwartek w nocy wtedy to mój "cudny" komputer się zaciął i pochłonął całą moją prace ryczałam jak głupia i pisałam na nowo wszystko do 6 rano przespałam się godzinke poszłam do pracy i zawiozłam to profesorece wiesz zaliczyłam wtedy egzaminy i ten rozdział na 5 byłam w szoku o naprawde wszystko było moim zdaniem tak na łapu capu. Ale wiesz wtedy powiedziałam,że tek nie moze być dalej bo nie wytrzymam psychicznie i fizycznie bede tyle robić ile dam rade a eszte zostawiam Opatrzności nie przeskocze siebie i czasu.
    Sił kochana życzę i natchnienia do pisania oraz spokoju serca przytulam bo wiem że czas goni ale wierzę,że to zrobisz i bedzie super ocena kochana.

Bursztyn, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję i bardzo się cieszę
    blondynka wrote:
    no i jednak dwie kreski :)
    ale numer

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochana wydaje mi się,że za bardzo się spinasz i chcesz to koniecznie od razu napisać wiem,że masz mało czasuale musisz dawać sobie chwile odpoczynku bo nie dasz rady. Piszę bo wiem jak ja pisałam prace to jeszcze wq miedzyczasie miałąm zaliczenia i to z wielgachnych przedmiotów masakra jakaś. Pamietam do dziś jak w piątek miałam zawieść pierwszy rozdział i kończyłam go w czwartek w nocy wtedy to mój "cudny" komputer się zaciął i pochłonął całą moją prace ryczałam jak głupia i pisałam na nowo wszystko do 6 rano przespałam się godzinke poszłam do pracy i zawiozłam to profesorece wiesz zaliczyłam wtedy egzaminy i ten rozdział na 5 byłam w szoku o naprawde wszystko było moim zdaniem tak na łapu capu. Ale wiesz wtedy powiedziałam,że tek nie moze być dalej bo nie wytrzymam psychicznie i fizycznie bede tyle robić ile dam rade a eszte zostawiam Opatrzności nie przeskocze siebie i czasu.
    Sił kochana życzę i natchnienia do pisania oraz spokoju serca przytulam bo wiem że czas goni ale wierzę,że to zrobisz i bedzie super ocena kochana.
    Dziekuje Inessko. Chyba przemowilo do mnie to co napisalas, ze nie przeskoczy sie ani siebie ani czasu, wiec i ja zrobie ile moge i jakpotrafie a reszte zostawiam Opatrznosci <3

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • angela Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki,
    Pół godziny zajęło mi przeczytanie wszystkich postów nie nadążam za Wami
    Bursztynku - odpoczywaj, bo jak będziesz zmęczona to efektów nie będzie,- wiem co przeżywasz - pisanie pracy to ogromne obciążenie - ja jak skończyłam pisać swoją to dosłownie poczułam jak wielki kamień spadł mi z serca, a pokój aż się zatrząsł.
    Właśnie - czuję ruchy takie delikatne muśnięcia - dziewczynki to jest cudne!!
    Miłego wieczorku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 18:29

inessa, Bursztyn, marynka, Jolka76, polarmiś, grosza, gosia7122, Mango, samira, megan8, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku buziaki :D

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super :D :D :D ( tak po cichu to troche zazdroszcze Ci tego wspaniałego doświadczdenia ale wiesz dlaczego) jak czas leci 19 tydzień szok :) pamietam o Tobie <3 o Was :)

angela, Bursztyn, iza37, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko - też tego doświadczysz - jestem o tym przekonana
    inessa wrote:
    Angela super :D :D :D ( tak po cichu to troche zazdroszcze Ci tego wspaniałego doświadczdenia ale wiesz dlaczego) jak czas leci 19 tydzień szok :) pamietam o Tobie <3 o Was :)

inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jednak umie obserwowac reakcje mojego organizmu. Wczoraj zrobilam sobie tescik owulacyjny i byly dwie kreski...czyli trafiony ale nie zatopiony poniewaz moja polowka jest daleko. Najwyrazniej za krotko byl w maju. Teraz mamy oboje malutki plan..przyleci chwilke przed i bedzie troszke po owulacji. Ja paczkuje a ciekawe czy on jeszcze zapyla.HI HI HI ...Tak wiec do sierpnia grzecznie kwas foliowy, w lipcu gin , w sierpniu szal cial.....

inessa, Reni, Jolka76, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - super, bedziesz nam opowiadała jak to jest dopóki same tego nie będziemy mogły poczuć. Promyku, widzę że Ty też tak z M na odległość troszkę, jak i ja z moim M.
    Ja coś dziś mam straszne wzdęcia, brzuszek mi się taki jakiś twardy i nabrzmiały zrobił jak przed @, a przeciez to jeszcze sporo czasu. Ale chyba nadchodzi owulacja więc też tak może byc?

inessa, angela, Mango lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela wiesz ja niestety już w to nie wierzę choć gdzieś głeboko na dnie serca tli się resztka nadziei ale boję się ją rozpalić aby za bardzo potem mnie nie bolało, bo wciągu ostatnich lat zmalała moja wytrzymałośc na ból każdy ból :(
    Ale dziękuje,że jesteś tak kochana,że wierzysz we mnie :)
    Promyczku jesteś niesamowita :P

angela, Mango, promyk lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash - już niedługo wszystkie poczujecie..
    przed ovu brzuszek może być napięty
    slash wrote:
    Angela - super, bedziesz nam opowiadała jak to jest dopóki same tego nie będziemy mogły poczuć. Promyku, widzę że Ty też tak z M na odległość troszkę, jak i ja z moim M.
    Ja coś dziś mam straszne wzdęcia, brzuszek mi się taki jakiś twardy i nabrzmiały zrobił jak przed @, a przeciez to jeszcze sporo czasu. Ale chyba nadchodzi owulacja więc też tak może byc?

inessa, Mango lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko - ja rozumem też nie wierzyłam, ale serce było uparte i ciągle miało nadzieję - czujesz to co ja przeżywałam - a ja wiem, że Tobie musi się udać - nie wiem kiedy , ale na pewno doświadczysz tego uczucia
    inessa wrote:
    Angela wiesz ja niestety już w to nie wierzę choć gdzieś głeboko na dnie serca tli się resztka nadziei ale boję się ją rozpalić aby za bardzo potem mnie nie bolało, bo wciągu ostatnich lat zmalała moja wytrzymałośc na ból każdy ból :(
    Ale dziękuje,że jesteś tak kochana,że wierzysz we mnie :)
    Promyczku jesteś niesamowita :P

inessa, Bursztyn, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela <3

• angela Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane cały czas trzymam za Was kciuki , jestem z myślami i czekam na brzuszki , a teraz zmykam, bo jestem głodna

inessa, grosza, Mango, promyk lubią tę wiadomość

• ewajoanna Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.

Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.

Reni, Jolka76, promyk, slash, polarmiś, grosza, bliska77, gosia7122, Dorka71, samira, megan8, anna maria, Olena lubią tę wiadomość

‹‹ 573 574 575 576 577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ