35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Żeby dokładnie się wstrzelić w moment owulacji....bo Ovu pokazuje CI na wykresie już po fakcie, po skoku.....testy owulacyjne przed owulacją są dodatnie - zgłupieć można....Monitoring precyzyjnie chyba określa ten moment..
no moze masz racje...to jest chyba jedyne wytlumaczenie...inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Miałam takie zdarzenie: w jednym cyklu robiłam monitoring z potwierdzoną owulacją, w 7 dpo zrobiłam progesteron - wyniki niziutki ok.3,75. Gdy dostałam @ zrobiłam wydruk temperatur z tego monitorowanego cyklu i udałam się do kliniki leczenia niepłodności. Nowej pani Gin. nie pokazałam USG (na monitoringu byłam 3 razy: 2 razy przed owu i zaraz po owu). Pokazałam jej tylko wykres i wyniki progesteronu. definitywnie, nowa pani gin, stwierdziła że owulki nie było - stwierdziła to na podstawie wykresu i badania progesteronu. Głupio mi było wyciągnąć ASA z kieszeni i udowodnić że owu była - bo to pierwsza wizyta i nadzieja, ze może coś pomoże. Różnica temperatur na wykresie była, progesteron powyżej 3 (choć słaby jak cholera) a ona stwierdziła, że owu nie było. Dodatkowo dokument z monitoringu w kieszeni. Tak więc to byl kolejny raz kiedy nabrałam dystansu do lekarzy itp.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wróciłam zjedliśmy pyszny obiadek i nawet zdążyłam umyć okna ufufufufuf
A Wy takie tematy trudne?!
Owulacji nawet podczas monitoringu lekarze często nie potrafią rozpoznać, zauwazłyscie napewno,że nie każdy ginekolog podejmuje się monitoringu. w tym tygodniu dwie dziewczyny zaszły wciąże po monitoringu gdzie lekarz stwierdził,że owulki nie było a tempeka była dośc ładna można? można !!!
Nasze organizmy są niesamowite same pojąć ich nie umiemy a co dopiero inniBursztyn lubi tę wiadomość
-
Witaj Inessa i Reni (fajnie tez bym się poopalała)
A co sądzicie o tym ze mam naczyniaka w trzonie macicy i tutaj dwóch gin mówi ze to nie jest przeszkoda w zajściu w ciążę tez tak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 15:47
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlash nie mam zielonego pojęcia ponieważ zależy to od wielu czynników gdzie jest dokładnie jakiej wielkosci, grubości?! Ale chyba tak szczerze to w zajściu raczej nie ale potem z ciążą czy z porodem może coś być nie tak ale wiesz jak lekarze tak mówią to powinno byc dobrze, bo to oni widzą jak on tam w środku wygląda i tego się trzymaj no i staraj się o dzidzie serduszkuj dla przyjemności i nie yśl o tym czymś a jak jest to małe to najważniejsze
-
nick nieaktualny
-
To żaden kłopot, poszukam tylko jakąś plastikową buteleczkę bo chyba takowej nie mam. Wiem co to znaczy ja miałam takie momenty że chciałam buzię rozdrapać głownie tu okolice nosa i policzki.Tylko jakoś dane musiałabyś mi podać. Jest tu takie coś jak priv?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja stosuję je tylko do twarzy ale moja znajoma myje nim nawet włosy. Dla mnie różni się tym ze mnie nie podrażnia bo był czas ze czym bym się nie umyła tzn twarz to bardzo mnie podrażniało. A to mydło to taki gęsty płyn w kolorze jasno brązowym - podobny do żelu. Nie powoduje ze skóra jest sciągnieta, napięta i łagodzi moje wszelkie swędzenia i pieczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 16:47
samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja stosuję je tylko do twarzy ale moja znajoma myje nim nawet włosy. Dla mnie różni się tym ze mnie nie podrażnia bo był czas ze czym bym się nie umyła tzn twarz to bardzo mnie podrażniało. A to mydło to taki gęsty płyn w kolorze jasno brązowym - podobny do żelu. Nie powoduje ze skóra jest sciągnieta, napięta i łagodzi moje wszelkie swędzenia i pieczenia.
inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Ok prześle Ci na priv ale zaprosze Cie jako przyjaciółke bo inaczej się chyba nie da na priv
Bursztynku jak odpoczęłaś ? choć trochesamira, inessa lubią tę wiadomość
-
skład: aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl, betaine, glycerin, sodium laureth sulphate, glycol cetearate, PEG-75, lanolin, cocamide DEA, sodium chloride, ciric acid, phenoxyethanol, metylparaben, propylparaben, DMDM HYDANTONIN. EFEKTYWNE MIKROORGANIZMY EM, EM-X gold, melasa z trzciny cukrowej, glinka ceramiczna.
ufff....Bursztyn, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny