35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwunia kochana nie wiem co napisać niedawno pytalam tu co u Ciebie słychać i nikt nic nie wiedział. Kochana nie umiem nic powiedzieć żal straszny, mocno bardzo mocno tule do serca i mocno wspieram w tych trudnych dniach.
Nadzieja tak ona jest najważniejsza kochana. Pamietampolarmiś, grosza, samira, megan8, angela, Olena, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ewunia kochana nie wiem co napisać ,niedawno pytalam tu co u Ciebie słychać i nikt nic nie wiedział. Kochana nie umiem nic powiedzieć żal straszny, mocno bardzo mocno tule do serca i mocno wspieram w tych trudnych dniach.
Nadzieja tak ona jest najważniejsza kochana. Pamietamewajoanna lubi tę wiadomość
-
ewajoanna wrote:Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.
Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.inessa, angela, ewajoanna lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewajoanna wrote:Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.
Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.inessa, iza37, angela, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
nie było mnie tutaj zaledwie jeden dzień a Wy tyle naprodukowałyście, nadrobię chyba dopiero jutro, bo dziś niebawem też wychodzę
Kurcze strasznie mi przykro z powodu tego co się stało u Ewyjoanny, w takich chwilach nawet ciężko coś doradzić, miejmy nadzieję że Ewajoanna pozbiera się się i Ewo, nie opuszczaj nas, pamiętaj, jesteśmy tu i na dobre i na złeinessa, grosza, iza37, gosia7122, Bursztyn, samira, Jolka76, megan8, promyk, angela, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu kochane
DObrej słonecznej niedzieli
U nas upał i słońce w wielkopolsce ulewy burze i nawet tornado przeszło nas na szczęście ominęło bokami.
Buziaki dla każdejgrosza, iza37, Mango, Bursztyn, megan8, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Ewuniu oczywiście że Cie pamiętamy i łącze się z Tobą w bólu:( Tak bardzo mi przykro....Brak słów.....ewajoanna wrote:Witam, jeśli mnie pamiętacie to miło, niestety moje szczęście nie trwało długo 26 maja w dzień matki mój synek (17 tyg. ciąży) stał się aniołkiem. Nie wiem jak się pozbieram z tego wszystkiego jak na razie nie wychodzi mi to mimo wielkich starań. Postaram się zaglądać tu do was muszę wrócić do świata żywych i mających nadzieję.
Trzymam mocno kciuki za ciężarne i za wszystkie starające się.inessa, Bursztyn, Jolka76, angela, bliska77, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Dzisiaj drugi dzień Lezaka ale bez lezaka. Wstałam wcześniej szybkie śniadanko i hop hyc na słońce ..ale przyszła taka burza i ulewa, że ledwo zdążyłam graty zebraćinessa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki Drogie, pozdrawiam deszczowo dzisiaj i troszke poimprezowo...wlasnie zbieram sie do gotowania i bede sobie uprzyjemniac popoludnie czytajac Was.
Mielej niedzieli Wam zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 09:13
inessa, Bursztyn, Jolka76, bliska77 lubią tę wiadomość