35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Blondynka..czy miałaś jakieś nietypowe objawy?
Czasem mnie zemdliło, ale to i bez ciąży tak nieraz miałam, jedyne co to sutki - swędziały. I jak zmierzyłam temperaturę w 27 dc i było 37 to już zaczęłam się zastanawiać (nie mierzyłam od grudnia w ogóle. I strasznie mi zimnoinessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Witam dziewczynki kochane<3 Inessko, fajnie będziesz teraz miała zajęcie,nie będziesz tak intensywnie myśleć
Blondynko, jak nic się nie dzieje możesz brać 2xdziennie,tak myslę,ale dziewczyny pisały 3x lub 2x2, nie wiem mi lekarz kazał brać 2x dziennie.Wydaje mi się ze to indywidualna sprawa(dawka)
Samirko wyślij mi też zdjątka na prv,dzieki:)
Bursztynku, jak Ci idzie?
Reni, ale historia!Dobrze że ktoś nad tobą czuwa:)
Aga u nas tez burza okropna i lało jak z cebra:)
W Krakowie dziewczyny chętnie i ja dołączę tylko napiszcie kiedy i gdzie:)
Miłego dnia, u nas ponuro:( Objawy okresowe.....bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochana, ja sie staram ale czasami to mnie przerasta dzisiaj znowu nie wesolo...eh zycze super chwil z maluszkiem, ciebie ze niby miala by sie bac, no chyba to jakas pomylka, bedziesz swietna bo jestes swietna
inessa wrote:Kochane dobrego dnia i tygodnia Wam życzę idę zaraz do Hanulki ona jest poprostu super dziecko ale i tak się boję,żee bedzie płakać przy mnie bo my za często się nie widujemy byłąm w sobote u nich a dziś też idę aby mnie jeszcze troche poznała tak na około dwie godziny. W sobote nie bała się mnie a ze trzy godziny byłam i prawie cały czas ze mną to chyba powinno być ok.
Buziaki dla każdej
Panda zdrówka Ci życzę, dbaja bardzo o siebie (ja wczoraj wieczorem miałam problemy żoładkowo-jelitowe znów moje jelitka też dały mi się we znaki i mój maż mnie leczył)
Pamietam naprawde o kazdejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 10:17
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:i jeszcze pare bezposrednio w mozg- dla lepszej stymulacji
ja chyba potrzebuje silniejszych bodzcow inaczej neurony usypiaja
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
...ale ja juz nie chce i trace cierpliwosc zostaly mi 3 dni i zaczynam antybiotyk i juz sie boje ze mi zaszkodzi znowu, jejku zdrowiejmy jakos szybko!!!
samira wrote:Panda witaj w klubie jelitowców ja właśnie często tak się czuję jak ty wczorajinessa lubi tę wiadomość
-
czesc anna maria ale Ci fajnie juz jestes w 10 tygodniu....wspaniale
anna maria wrote:witam wszystkie dziewczyny,wypad zaliczam do udanych pomimo mdlosci.Teraz musze nadrobic czytanie obowiazkowej lektury pt:forum.Milego dniabliska77, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn promotor jest od tego zeby go meczyc hahah on tam jest z premedytacja sam tego chcial
Milego szpilkowania, owocnego
ja tez wlasnie szukam jakiegos dobrego gabinetu i zapodam sobie kuracyjke, bo kiedys robilam i bylo mi swietnie, natomiast mojej znajomej nie odpowiadalo wcale i fatalnie sie czula po.
Bursztyn wrote:Witajcie mile Panie w ten niezbyt mily dzien, pogoda do dupy,nastroj podobny, ale coz, trzeba zamknac oczyi naprzod
Agus, Iza- idzie jak po grudzie, mam juz prawie odruch wymiotnyale coz, co ma byc to bedzie. Staram sie zmienic podejscie (latwo sie mowi he he hehe). chyba nawet moj promotor- czlowiek o anielskiej cierpliwosci ma mnie dosyc, bo wysylam mu codziennie mejla z nowymi pytaniami, wczoraj odpowiadajac na jedno z nich napisal mi na koniec "i dobranoc" - to chyba mial byc uprzejmy sposob powiedzenia mi" daj mi juz dzisiaj spokoj"
biedny
on konczy pisac ksiazke i wzial sobie specjalnie urlop na te okazje a tutaj musi jeszcze odpisywac na dziesiatki mejli. no dobra, wygadalam sie. Dziekuje Wam za wsparcie i zainteresowanie
Za godzinke ide na akupunkture. Ostatnio mialam dwie igly w skron na uspokojenie, ale chyba poprosze o wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2013, 10:18
bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Oj tak czas szybko leci ,niedawno zastanawialm sie czy wogole uda mi sie zajsc ,a tu juz 10 tydz.Dzisiaj jeszcze nie mialm mdlosci moze powoli odpuszczaja.Cycki juz nie mieszcza mi sie w staniku ,brzusuek u mnie widac taka mala pilka.UOTE=Panda]czesc anna maria ale Ci fajnie juz jestes w 10 tygodniu....wspaniale
[/QUOTE]
Panda, Reni, bliska77, Mango, megan8, inessa, samira, angela, Bursztyn, gosia7122, blondynka, promyk lubią tę wiadomość
-
Oj tak czas szybko leci ,niedawno zastanawialm sie czy wogole uda mi sie zajsc ,a tu juz 10 tydz.Dzisiaj jeszcze nie mialm mdlosci moze powoli odpuszczaja.Cycki juz nie mieszcza mi sie w staniku ,brzusuek u mnie widac taka mala pilka.UOTE=Panda]czesc anna maria ale Ci fajnie juz jestes w 10 tygodniu....wspaniale
[/QUOTE]
-
Niedlugo sie skoncza te mdlosci i bedzie super zaczna sie zachcianki
Ciezko sobie wyobrazic bycie w ciazy jak sie nigdy w ciazy nie bylo, jest to na pewno cud cudow i niesamowite doswiadczenie, nic tylko delektowac sie ta chwila....baaaaardzo jestem ciekawa jak to jest
anna maria wrote:Oj tak czas szybko leci ,niedawno zastanawialm sie czy wogole uda mi sie zajsc ,a tu juz 10 tydz.Dzisiaj jeszcze nie mialm mdlosci moze powoli odpuszczaja.Cycki juz nie mieszcza mi sie w staniku ,brzusuek u mnie widac taka mala pilka.UOTE=Panda]czesc anna maria ale Ci fajnie juz jestes w 10 tygodniu....wspaniale
anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Niedlugo sie skoncza te mdlosci i bedzie super zaczna sie zachcianki
Ciezko sobie wyobrazic bycie w ciazy jak sie nigdy w ciazy nie bylo, jest to na pewno cud cudow i niesamowite doswiadczenie, nic tylko delektowac sie ta chwila....baaaaardzo jestem ciekawa jak to jest
żyć nie umierać...
Panda, bliska77, Mango, anna maria, Jolka76, polarmiś, megan8, inessa, samira, angela, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no właśnie i weź to dźwigaj
mieszkam na 4 piętrze bez windy
dziecko, wózek, pies i cyckiReni, Mango, megan8, inessa, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
Bozia cos mi tutaj wyglada ze niedlugo beda ci miejsca ustepowac w tym tramwaju, jak sie czujesz, robisz znowu tescika? Wykres wyglada super!!
Bozia3 wrote:To super uczucie...i po pewnym czasie wszyscy ustępują Ci miejsce w tramwaju...i brzuch może sobie sterczeć, a każdy się nim zachwyca...a nie potępia, że za duży i schudnąć trzeba..żyć nie umierać...
Reni, inessa lubią tę wiadomość