35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Własnie chyba Ineska ma racje, moze mam owulke wczesną albo póżna. Dziewczyny a może powinnam zakupic normalne testy owul tzn te paskowe a nie ten mikroskop ktory paprotek mi w ogole nie pokazuje.
Albo w tym miesiacu jeszcze go pomecze a wlipcu kupie te paskowe, jak czesto wtedy robicie te paskowe, ile one kosztują?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa t.owulacyjnych już nie kupuje bo tylko mnie nerwy zjadały bo nie zawsze są dokładne czekaj na odpowiedź od dziewczyn.
A po drugie ja bym jeszcze sprawdziła mikroskop ale bym zaczęła badać już zaraz po okresie bo może masz bardzo wczęsnie a teraz jeszcze sprawdzaj cały czas może wykarze w końcu owulke. I mierz tempke ale najlepiej od początku cyklu lepiej widać skoki -
anna maria wrote:Iwka ty juz w 12 tyg i nadal mdlosci ,mi chyby odpuszaja bo dzisiaj nic,ale od soboty pije to mleczko na zoladek,bo mialam straszne bole zoladka i dziala nic mnie nie boli.Fajnie ze juz po przeprowadzce jestes.pozdrawiam
inessa, Mango, anna maria, samira lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Inessko, tak teraz to będę już mierzyć cały czas. Moze faktycznie mam w innym czasie, gin mi mowiła ze mogę miec 10 dn, 14 a nwet 20tego dnia. Ale ja w to średnio wierzyłam. NO tak poki człowiek sam się nie przekona. Ehh powinnam była dawno mierzyc tempke, tyle cykli mineło, poznałabym swój organizm. Ale największy ból to taki, że mąż pracuje daleko
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Ja mam te z Allegro i coś tam pokazują
Należy je zacząć robić od 5dc w przypadku cykli 21 - dniowych, ..., 11dc przy cyklach 27 dniowych itp. Na stronach aukcji są taki tabelki odnośnie długości cykli :)Testy należy wykonywać codziennie, o stałej porze zaczynając wg tego schematu do uzyskania pozytywnego testu.
inessa lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Jolka76 wrote:Ja polecam na brzuszek i piersi Balsam z Masla Kakaowego marki Palmers, nie wiem czy juz w Polsce sprzedaja, bo jak ja bylam w ciazy to mi siostra z Amsterdamu przesylala i nie mam ani jednego rozstepu, mimo ze z cora w ciazy przytylam 16 kg, jest super, nawet na wysuszone stopy lub lokcie. Polecam!
inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:no to z 3 razy, jeden z nich jest miedzy 16-18, godzinę przed nic nie piję i nie jem. Ale mysle ze ja owulki nie mam, bo przeciez w koncu mikroskop by ją pokazał. A jak nie mam owulacji
inessa lubi tę wiadomość
-
Megan przestan sobie wkrecac ,Tobie sie nic nie przydazy,tak musialo byc,ja jak poronilam w 12 tyg.i zapytalam lekarzy dlaczego to mi powiedzieli ze czesto jest tak kiedy plod jest chory to organizm go sam odrzuca.Jestes zdrowa i dzidzia tez jest zdrowa.megan8 wrote:dużo myślałam wczoraj o ewiejoannie ,sama nie wiem dlaczego
zaczynam się bać czy u mnie wszystko będzie dobrze i wogóle
dziwne mam myśli dzisiajinessa, megan8, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:mi nawet nie chcieli pozwolić kupić w aptece jakiego kolwiek neutralizatora na żołądek bo to niby może skodzić , ja chyba też zapytam tutaj w aptece o takie mleczko , jak nie teraz pomoże to na przyszłe miesiące hihihihi
inessa lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Od pażdziernika, ale niektóre miesiące wypadły całkowicie tak jak np teraz czerwie, a wczesniej marzec i grudzien.
inessa, promyk lubią tę wiadomość