X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    daj na priv adres e-mail spróbuję wysłać ci w partach a ty sobie go otworzysz ok. ?? trochę to potrwa ale powinno się udać :P

dziewczynki no-spa jest u mnie często w użyciu ,rumianek itp
    a to wrzody na j.grubym są także to ciężka sprawa ,trzeba jakoś przetrwać..i dieta i leczenie czymś na prawdę odpowiednim ale lekarz w sierpniu 13.08...(juz mówiłam ,do niego kiedyś chodziłam na NFZ ,potem prywatnie a teraz znów na NFZ ale wtedy miałam tylko refluks...:(
    poszlo! Dzieki Samirko :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba sola będę płukała bo mi zaczyna ta prawa strona gardła kłuć i napierd***

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    poszlo! Dzieki Samirko :)
    jeszcze nie dziękuj ,dopiero jak się uda go otworzyć hehe...,do dwóch ,trzech dni powinnam wysłać bo może być limit wysyłania to jak coś wyślę też z G poczty żebyś się nie zdziwiła ze z jakiejś obcej poczty ...;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra mykam ,do juterka ,<3 spokojnej nocki laseczki :)

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jeszcze nie dziękuj ,dopiero jak się uda go otworzyć hehe...,do dwóch ,trzech dni powinnam wysłać bo może być limit wysyłania to jak coś wyślę też z G poczty żebyś się nie zdziwiła ze z jakiejś obcej poczty ...;)
    Dziekuje, kochana jestes :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia mam tak samo. Wczoraj w toalecie byłam ze 100 razy, bo brzuch pobolewał, w majtkach mokro, myślałam, że już leci. Ale te objawy niczym się nie różnią od tych z poprzednich cykli więc się nie nakręcam.

Bozia3 wrote:
    Sama już nie wiem....staram się normalnie zachowywać
    żeby się nie nakręcać bo przecież to dopiero 29 dc. Trochę mnie łamie jak na @, ale tak jak pisałam piersi trochę inaczej, no i dosyć często mnie kłuje w prawym jajniku i w ogóle czuje wszystko intensywniej, ale to może być naprawdę wpływ tych ziół od jaj koguta..:). Latam co chwilę do kibelka...ale na razie cisza...:)

bliska77, Reni, grosza, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle witam Was w nowym dniu. U mnie zapowiada się upalnie. Przez cały dzień nie będę miała dostępu do kompa. Więc co i jak napisze po południu. Temperatura wzrosła, okresu nie ma. Brzuch boli jak na okres, ciągle latam do kibla. Mam nadzieję ale boję się że płonną... Jak na złość wypstrykałam się z testów ciążowych i muszę czekać do 10.00 na otwarcie aptek. Buziaki i trzymam kciuki za zbliżające się testowanie Bozi i Mango.

bliska77, iza37, Bursztyn, Jolka76, samira, grosza, promyk, angela lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez to jest :) nie probowalam i pewno sprobuje, ale ja dziewczynki bardzo lubie i stosuje NUXE (francuska firam) to mozna kupic w polskich aptekach nazywa sie

Nuxe, Tonific Fermete Creme Raffermissante Intensive (Intensywnie ujędrniający krem do ciała)

nie jest tani ale jak dla mnie super, slicznie pachnie. Chcialam Wam tez polecic Polskie produkty ktore zawsze kupuje jak jestem w domu szczegolnie na cycuchy i na pupe z firmy Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum do biustu 'Total Push Up'
    to jest moj tak szczerze powim ulubiony i tani i jestem zadowolona. Wierzcie mi probowalam wielu tych najdrozszych tez i czasami nie warto przeplacac. A szczerze mowiac to jest to takze bardzo indiwidualna sprawa kazdy lubi to co lubi...
    Jolka76 wrote:
    Ja polecam na brzuszek i piersi Balsam z Masla Kakaowego marki Palmers, nie wiem czy juz w Polsce sprzedaja, bo jak ja bylam w ciazy to mi siostra z Amsterdamu przesylala i nie mam ani jednego rozstepu, mimo ze z cora w ciazy przytylam 16 kg, jest super, nawet na wysuszone stopy lub lokcie. Polecam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 03:06

bliska77, inessa, Bursztyn, Jolka76 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis, Megan i Bozia zycze Wam soczystej zielonej kropki!!!

inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 04:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerobiłam test domowy, jest bladziocha. Matko muszę się opanować. Zrobiłam Betę i progesteron z krwi, czekam na wyniki - będą za kilka godzin.

marynka, bliska77, iza37, Reni, inessa, Panda, Bursztyn, Jolka76, samira, grosza, promyk, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś jakie opanować?mnie ciary przeszły a TY chcesz opanować się? nie mam takiej siły!czekamy na potwierdzenie!

bliska77, anna maria, Reni, inessa, Bursztyn, samira, promyk, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co ze sobą zrobić, matko boska.

bliska77, anna maria, Reni, inessa, Bursztyn, samira, grosza, Mango, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu UDAŁO się, GRATULUJĘ, nic nie robić, dbać o siebie jejku jak fajnie, coraz więcej Was ;-)
    ale się cieszę, też ciarki mnie przechodzą za każdym razem jak przeczytam albo spojrzę na Twój wykres SUPER!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 05:37

polarmiś, anna maria, inessa, Panda, Bursztyn, samira, Mango, megan8, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia czekamy...... ;-)

anna maria, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny, z wrażenia zapomniałam się przywitać ;-)

anna maria, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak beta potwierdzi test ciążowy to będę rozsyłać wszem i wobec wirusy i dziękować wszystkim. Na razie jestem podekscytowana z nutką niepewności.

bliska77, anna maria, Reni, inessa, Panda, Bursztyn, samira, grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jak beta potwierdzi test ciążowy to będę rozsyłać wszem i wobec wirusy i dziękować wszystkim. Na razie jestem podekscytowana z nutką niepewności.
    no tak, test z krwi jest najpewniejszy, czekamy razem z Tobą ;-)

inessa, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetnie. super!!! Cieszę się, że powoli każdej się udaje. Moje ogromne gratulacje!

bliska77, polarmiś, anna maria, inessa, Panda, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis aż sie popłakałam!!!Super, po cichutku już gratuluję!!!Ja pierdziele!!!Tak Ci kibicowałam i masz!!!!!Czekam na wyniki bety kochana wow wow wow!!!!!
    polarmiś wrote:
    Zerobiłam test domowy, jest bladziocha. Matko muszę się opanować. Zrobiłam Betę i progesteron z krwi, czekam na wyniki - będą za kilka godzin.

bliska77, polarmiś, anna maria, inessa, Panda, Bursztyn, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha dzień dobry dziewczyny! U nas pochmurno i leje deszcz od rana:) Bola jajniki jak na okres i dupa blada. 42dc.......

Reni, inessa, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
‹‹ 584 585 586 587 588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ