35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, w poprzednim cyklu tez mialam w 10 dniu, "robie" wykresy rowniez na FF i tam tak samo mi wyznaczylo...zreszta sama po sobie widze ze sie to zgadza. Mam bardzo krotki cykl i tym samym owulacja wystepuje bardzo wczesnie...powiem szczerze ze nie martwiloby mnie to plamienie (bo jest jasnorozowe wiec raczej chyba nie chodzi o niedobor progesteronu) tylko od rana boli mnie brzuch tak jakos miesiaczkowo i jajnik lewy kluje. I tu juz sa sprzeczne informacje w necie czy powinno bolec czy nie przy implantacji.
inessa lubi tę wiadomość
-
Reni - dobrze, że robisz monitoring i jednocześnie testy owu... przynajmniej przekonamy się jak to działa..z tego co pamiętam u Polarmisia to się pokrywało...Według mnie mylące jest trochę to, że wiele osób interpretuje dzień dwóch grubych kresek na testach owu jako dzień owulki, a to przecież dopiero 24-48 po maksymalnym teście następuje owulacja...można się za bardzo wystrzelać i za wcześnie....no i potem - pomimo nasłoneczniania - kicha....no chyba, że menów też karmicie jajami od koguta...i wystawiacie na co najmniej 12 godzin na słońce dziennie...
caffe, bliska77, Bursztyn, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no wlasnie na to licze, ze dziewczyny ktorym udalo sie zafasolkowac poradza cosik:-)
Mnie nic nie bolało, a test zrobiłam z ciekawości i wtedy się udało, fakt, że nie na dlugo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:00
Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
mój Pan jest wystawiany na próbę, przechodzi kuszenie Szatana
czarny pan się nim interesuje hahah mogę chodzić bezpiecznie po domu bez majtów
hahah wie, że nic nie może zdziałać i tylko mi grozi hahaha
no własnie Bozia.. dlatego gin nam zabronił co nieco robić, żeby się nie skończyć przed robotącaffe, samira, Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
ja też kiedyś myślałam, ze jak dwie kreski i nawet taka cień cienia to, że jest owulka
czyli działaliśmy za wcześnie
odkąd tu jestem z Wami wiele rzeczy mi się rozjaśniło
Bozia3 wrote:Według mnie mylące jest trochę to, że wiele osób interpretuje dzień dwóch grubych kresek na testach owu jako dzień owulki, a to przecież dopiero 24-48 po maksymalnym teście następuje owulacja..caffe, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
a to porady ojca Sroki
należy się napromieniować
z resztą dzisiejsza porada dnia u mnie na ovu
"Wystawcie ciało na słońce! Jest to naturalna witamina D, która korzystnie wpływa na procesy biologiczne w spermie i komórkach jajowych oraz może mieć pozytywny wpływ na regulacje gospodarki hormonalnej organizmu. Dodatkowo bogatym źródłem witaminy D jest łosoś, węgorz, śledź, tuńczyk, makrela oraz ser i żółtko jaj"caffe, bliska77, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu ja tez byłam faszerowana dupkiem mocno i w 9 tyg. o mało nie poroniłam, bo miałam duży bardzo krwotok - zawieziono mnie do szpitala z pracy..tam kroplówką ładowali we mnie na maksa....potem 4 miesiące leżałam w domu - wstawałam tylko do sikania...i przytyłam ponad 30 kg..
Jak po 4 miesiącach wyszłam na chwilę na dwór - zrobić badania...to się zachowywałam jak nienormalna...
wszystko mnie zachwycało....drzewa...ptaszki....trawka..świren normalnie...
caffe, Reni, samira, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
jesli to co piszesz Reni jest na serio to moj maz zamieszka w namiocie w ogrodzie i bedzie sie naslonecznial od rana do nocy, az do "zlotego strzalu"...tylko skad to slonce wziac?
dziekuje dziewczyny jeszcze raz za przyjecie do waszego grona:-)
dziekuje Reni:-)caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a to porady ojca Sroki
należy się napromieniować
z resztą dzisiejsza porada dnia u mnie na ovu
"Wystawcie ciało na słońce! Jest to naturalna witamina D, która korzystnie wpływa na procesy biologiczne w spermie i komórkach jajowych oraz może mieć pozytywny wpływ na regulacje gospodarki hormonalnej organizmu. Dodatkowo bogatym źródłem witaminy D jest łosoś, węgorz, śledź, tuńczyk, makrela oraz ser i żółtko jaj"
To Twój też musi wystawić swoje klejnoty na słońceinessa lubi tę wiadomość
-
nie fajnie ..no szkoda
ale przynajmniej dalej się bawimyBozia3 wrote:Ja wystawiam dziś ciało na deszcz...Smutne to, ale @ przyszła..
jednak tempka niezawodna jest...zaczynam od nowa..
Niedługo mam zamiar dołączyć do Polarmisia...nie wiem jak reszta...
inessa lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:jesli to co piszesz Reni jest na serio to moj maz zamieszka w namiocie w ogrodzie i bedzie sie naslonecznial od rana do nocy, az do "zlotego strzalu"...tylko skad to slonce wziac?
dziekuje dziewczyny jeszcze raz za przyjecie do waszego grona:-)
dziekuje Reni:-)
Viola musisz zamieszkać z nim, bo przede wszystkim Ty musisz się napromieniować
a w namiociecaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To Twój też musi wystawić swoje klejnoty na słońce
chociaż nie..przegrzewanie ich jest szkodliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:30
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
owww szkoda Bozia no ale dobre masz podejscie
coz powodzenia w nowym cyklu !!!
Bozia3 wrote:Ja wystawiam dziś ciało na deszcz...Smutne to, ale @ przyszła..
jednak tempka niezawodna jest...zaczynam od nowa..
Niedługo mam zamiar dołączyć do Polarmisia...nie wiem jak reszta...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:38
inessa lubi tę wiadomość