35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak, w poprzednim cyklu tez mialam w 10 dniu, "robie" wykresy rowniez na FF i tam tak samo mi wyznaczylo...zreszta sama po sobie widze ze sie to zgadza. Mam bardzo krotki cykl i tym samym owulacja wystepuje bardzo wczesnie...powiem szczerze ze nie martwiloby mnie to plamienie (bo jest jasnorozowe wiec raczej chyba nie chodzi o niedobor progesteronu) tylko od rana boli mnie brzuch tak jakos miesiaczkowo i jajnik lewy kluje. I tu juz sa sprzeczne informacje w necie czy powinno bolec czy nie przy implantacji.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Reni - dobrze, że robisz monitoring i jednocześnie testy owu... przynajmniej przekonamy się jak to działa..z tego co pamiętam u Polarmisia to się pokrywało...Według mnie mylące jest trochę to, że wiele osób interpretuje dzień dwóch grubych kresek na testach owu jako dzień owulki, a to przecież dopiero 24-48 po maksymalnym teście następuje owulacja...można się za bardzo wystrzelać i za wcześnie....no i potem - pomimo nasłoneczniania - kicha....no chyba, że menów też karmicie jajami od koguta...i wystawiacie na co najmniej 12 godzin na słońce dziennie...
caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:no wlasnie na to licze, ze dziewczyny ktorym udalo sie zafasolkowac poradza cosik:-)
Mnie nic nie bolało, a test zrobiłam z ciekawości i wtedy się udało, fakt, że nie na dlugo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:00
Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mój Pan jest wystawiany na próbę, przechodzi kuszenie Szatana
czarny pan się nim interesuje hahah mogę chodzić bezpiecznie po domu bez majtów
hahah wie, że nic nie może zdziałać i tylko mi grozi hahaha
no własnie Bozia.. dlatego gin nam zabronił co nieco robić, żeby się nie skończyć przed robotą
caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja też kiedyś myślałam, ze jak dwie kreski i nawet taka cień cienia to, że jest owulka
czyli działaliśmy za wcześnie
odkąd tu jestem z Wami wiele rzeczy mi się rozjaśniło
Bozia3 wrote:Według mnie mylące jest trochę to, że wiele osób interpretuje dzień dwóch grubych kresek na testach owu jako dzień owulki, a to przecież dopiero 24-48 po maksymalnym teście następuje owulacja..
caffe, nick nieaktualny, promyk lubią tę wiadomość
-
a to porady ojca Sroki

należy się napromieniować
z resztą dzisiejsza porada dnia u mnie na ovu
"Wystawcie ciało na słońce! Jest to naturalna witamina D, która korzystnie wpływa na procesy biologiczne w spermie i komórkach jajowych oraz może mieć pozytywny wpływ na regulacje gospodarki hormonalnej organizmu. Dodatkowo bogatym źródłem witaminy D jest łosoś, węgorz, śledź, tuńczyk, makrela oraz ser i żółtko jaj"
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu ja tez byłam faszerowana dupkiem mocno i w 9 tyg. o mało nie poroniłam, bo miałam duży bardzo krwotok - zawieziono mnie do szpitala z pracy..tam kroplówką ładowali we mnie na maksa....potem 4 miesiące leżałam w domu - wstawałam tylko do sikania...i przytyłam ponad 30 kg..
Jak po 4 miesiącach wyszłam na chwilę na dwór - zrobić badania...to się zachowywałam jak nienormalna...
wszystko mnie zachwycało....drzewa...ptaszki....trawka..świren normalnie...
caffe, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
jesli to co piszesz Reni jest na serio to moj maz zamieszka w namiocie w ogrodzie i bedzie sie naslonecznial od rana do nocy, az do "zlotego strzalu"...tylko skad to slonce wziac?
dziekuje dziewczyny jeszcze raz za przyjecie do waszego grona:-)
dziekuje Reni:-)
caffe, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a to porady ojca Sroki

należy się napromieniować
z resztą dzisiejsza porada dnia u mnie na ovu
"Wystawcie ciało na słońce! Jest to naturalna witamina D, która korzystnie wpływa na procesy biologiczne w spermie i komórkach jajowych oraz może mieć pozytywny wpływ na regulacje gospodarki hormonalnej organizmu. Dodatkowo bogatym źródłem witaminy D jest łosoś, węgorz, śledź, tuńczyk, makrela oraz ser i żółtko jaj"
To Twój też musi wystawić swoje klejnoty na słońce
-
nie fajnie ..no szkoda
ale przynajmniej dalej się bawimy
Bozia3 wrote:Ja wystawiam dziś ciało na deszcz...
Smutne to, ale @ przyszła..
jednak tempka niezawodna jest...zaczynam od nowa..
Niedługo mam zamiar dołączyć do Polarmisia...nie wiem jak reszta...
-
ja przytyłam 12 kg po odstawieniu fajek i czuję się fatalnie i wszystko mnie boli a gdzie 30kg
jak żyć?! co ze stawami?
Bozia3 wrote:i przytyłam ponad 30 kg..
-
Viola wrote:jesli to co piszesz Reni jest na serio to moj maz zamieszka w namiocie w ogrodzie i bedzie sie naslonecznial od rana do nocy, az do "zlotego strzalu"...tylko skad to slonce wziac?
dziekuje dziewczyny jeszcze raz za przyjecie do waszego grona:-)
dziekuje Reni:-)
Viola musisz zamieszkać z nim, bo przede wszystkim Ty musisz się napromieniować
a w namiocie
caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
podwieszę mu na łańcuszkucaffe wrote:To Twój też musi wystawić swoje klejnoty na słońce

chociaż nie..przegrzewanie ich jest szkodliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:30
caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
owww szkoda Bozia no ale dobre masz podejscie
coz powodzenia w nowym cyklu !!!
Bozia3 wrote:Ja wystawiam dziś ciało na deszcz...
Smutne to, ale @ przyszła..
jednak tempka niezawodna jest...zaczynam od nowa..
Niedługo mam zamiar dołączyć do Polarmisia...nie wiem jak reszta...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 11:38