35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa niedawno wróciłam było supe ale kregosłup szyjny ufufufuf
Polarmiś HAHHAHAHAHAHAHAHAHA HUUUUUUURRRRRRRRAAAAAAA !!!!!!
Witaj Viola w naszym super gronie
Reni czekamy
U nas upał masakra
Ide na zupke
odezwe się później
Bursztyn, samira, anna maria, grosza, bliska77, promyk, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
Inessa - zapisałam się dziś do Ludwin&Ludwin...nie chcę czekać do sierpnia na Ingę, więc wybrałam inną Panią ..Termin mam na 8dc..inessa wrote:Ja niedawno wróciłam było supe ale kregosłup szyjny ufufufuf
Reni czekamy
U nas upał masakra
Ide na zupke
odezwe się później
samira, inessa, Reni, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA W KATOWICACH BARDZO DESZCZOWO I WIETRZNIE ,W NIEDZIELĘ BYŁ UPAŁinessa wrote:Ja niedawno wróciłam było supe ale kregosłup szyjny ufufufuf
Reni czekamy
U nas upał masakra
Ide na zupke
odezwe się później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 14:40
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem

i tak: od piątku endo wzrosło z 0,5 do 0,73
pęcherzyk z 0,85 do 1,59
więc rośnie
ta prolaktyna na razie nie szaleje
zobaczymy czy pęknie (tu jeszcze prolaktyna może namieszać)
lekarz przewiduje, że pęcherzyk powinien pęknąć w nocy z piątku na sobotę
od jutra mam zacząć robić testy owulacyjne
powiedziałam mu, że ja już sikam od poniedziałku to się zaczął śmiać i stwierdził, że jestem szalona hahah
powiedział, że nie ma takiej potrzeby bo i tak nic by nie wyszło a szkoda testów
i serduszkowac możemy już od piątku a my mamy jechać do rodziców już w piątek cholera trudno pojedziemy w sobotę po "śniadaniu"
w czwartek w 14dc mam zrobić kolejne badania a w piątek zgłosić się na usg
inessa, grosza, bliska77, Bursztyn, samira, polarmiś, angela lubią tę wiadomość
-
Trzymaj się dziewczyno i myśl pozytywnie musi być dobrze.polarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.
inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
No i super - przynajmniej wiesz co i jak...Reni wrote:jestem

i tak: od piątku endo wzrosło z 0,5 do 0,73
pęcherzyk z 0,85 do 1,59
więc rośnie
ta prolaktyna na razie nie szaleje
zobaczymy czy pęknie (tu jeszcze prolaktyna może namieszać)
lekarz przewiduje, że pęcherzyk powinien pęknąć w nocy z piątku na sobotę
od jutra mam zacząć robić testy owulacyjne
powiedziałam mu, że ja już sikam od poniedziałku to się zaczął śmiać i stwierdził, że jestem szalona hahah
powiedział, że nie ma takiej potrzeby bo i tak nic by nie wyszło a szkoda testów
i serduszkowac możemy już od piątku a my mamy jechać do rodziców już w piątek cholera trudno pojedziemy w sobotę po "śniadaniu"
w czwartek w 14dc mam zrobić kolejne badania a w piątek zgłosić się na usg
ja zaczynam od przyszłego wtorku...mam nadzieję na monitoring....żeby wyłapać te jajka fruwające..
inessa, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Iza, a powiedz dużo śliny nakładasz, czy tylko tak lekko jakby smarujesz śliną?iza37 wrote:Hej dziewczyny:)
Slash-ja mam ten mikroskop Jula i nie pokazywał mi nic dopiero w 37dc bodajże widziałam wyraźne paprotki a tak przez cały miesiąc echo. Może po prostu owulacje miałaś w innym terminie lub będzie dopiero. Tam było napisane, ze najlepiej robić na czczo bo jest największy wyrzut LH...
Polarmis ,Bozia i Megan-oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno kochane:))
Reni daj znać jak tam monitoring.
Inessko super, a ze dałaś radę z Hanią to było oczywiste!!!
Samirka co u Ciebie?
U mnie 41dc i nic. rano bóle okresowe, wieczorem przechodzi:)Cycki nie bolą tylko sutki wrażliwe i tyle, czekam.....
inessa lubi tę wiadomość
-
slash - zioła Ojca Sroki nr 3 - tak to się nazywa potocznie. Podobno pomagają - ja nie wiem jak jest do końca, ale na pewno po nich czuję bardziej pracę jajników. Teraz będę pić je drugi cykl. Znajdziesz skłąd w necie i możesz kupić składniki w zielarskim sklepie i je sama zmieszać, albo kupić gotowe zmieszane na allegro. Ja kupiłam na allegroslash wrote:Witajcie

Bozia jakie ziółka pijesz?
grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Będzie dobrze kochanapolarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.
Polarmisiu strasznie się cieszę GRATULACJE aż mi się buzia cieszy od ucha do ucha
inessa, bliska77, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście niemożliwe

Ja musiałam się położyć jestem b. senna i mam uderzenia gorąca i zimna ja mam tak bardzo rzadko, do tego palą mnie poliki mierzyłąm tempke bo położyłam się na 1,5 h (jak nie ja) 36,94 za drugim razem. dziwne to wszystko co kobiety przechodzą!
Grosz co u Ciebie słychac?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 16:41
bliska77, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj byłam na przedstawieniu szkolnym i mój wiercipięta jak zwykle nie mógł spokojnie ustać no fakt trwało to z 1,5 godz ale było fajnie tak się odprężyłam, że aż miło

bliska77, inessa, Bursztyn, anna maria, promyk, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
WOOW!!!!
Polarmis - WIELKIE GRATULACJE!!!
Az mi się banan na buzi pojawil.
Nastepna będzie Bozia
Idę troszkę na rowerek, bo u nas piękna pogoda, troszkę się nasłonecznię
do zobaczenia póżniej.
Ineska - jutro powinnaś dostać mydełko
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
poradzcie coś
od pewnego czasu rano jak wstaję do wc g.4-5 jestem tak napięta od gazów w brzuchu że aż mnie on pobolewa dopiero po wstaniu przychodzi ulga może wieczorem powinnam coś zjeść na te gazy a i nie jadam póżno około 19 płatki z jogurtem i finito
bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny