35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa niedawno wróciłam było supe ale kregosłup szyjny ufufufuf
Polarmiś HAHHAHAHAHAHAHAHAHA HUUUUUUURRRRRRRRAAAAAAA !!!!!!
Witaj Viola w naszym super gronie
Reni czekamy
U nas upał masakra
Ide na zupke
odezwe się późniejBursztyn, samira, anna maria, grosza, bliska77, promyk, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja niedawno wróciłam było supe ale kregosłup szyjny ufufufuf
Reni czekamy
U nas upał masakra
Ide na zupke
odezwe się późniejsamira, inessa, Reni, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja niedawno wróciłam było supe ale kregosłup szyjny ufufufuf
Reni czekamy
U nas upał masakra
Ide na zupke
odezwe się późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 14:40
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem
i tak: od piątku endo wzrosło z 0,5 do 0,73
pęcherzyk z 0,85 do 1,59więc rośnie
ta prolaktyna na razie nie szaleje
zobaczymy czy pęknie (tu jeszcze prolaktyna może namieszać)
lekarz przewiduje, że pęcherzyk powinien pęknąć w nocy z piątku na sobotę
od jutra mam zacząć robić testy owulacyjne
powiedziałam mu, że ja już sikam od poniedziałku to się zaczął śmiać i stwierdził, że jestem szalona hahah
powiedział, że nie ma takiej potrzeby bo i tak nic by nie wyszło a szkoda testów
i serduszkowac możemy już od piątku a my mamy jechać do rodziców już w piątek cholera trudno pojedziemy w sobotę po "śniadaniu"
w czwartek w 14dc mam zrobić kolejne badania a w piątek zgłosić się na usg
inessa, grosza, bliska77, Bursztyn, samira, polarmiś, angela lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem
i tak: od piątku endo wzrosło z 0,5 do 0,73
pęcherzyk z 0,85 do 1,59więc rośnie
ta prolaktyna na razie nie szaleje
zobaczymy czy pęknie (tu jeszcze prolaktyna może namieszać)
lekarz przewiduje, że pęcherzyk powinien pęknąć w nocy z piątku na sobotę
od jutra mam zacząć robić testy owulacyjne
powiedziałam mu, że ja już sikam od poniedziałku to się zaczął śmiać i stwierdził, że jestem szalona hahah
powiedział, że nie ma takiej potrzeby bo i tak nic by nie wyszło a szkoda testów
i serduszkowac możemy już od piątku a my mamy jechać do rodziców już w piątek cholera trudno pojedziemy w sobotę po "śniadaniu"
w czwartek w 14dc mam zrobić kolejne badania a w piątek zgłosić się na usgja zaczynam od przyszłego wtorku...mam nadzieję na monitoring....żeby wyłapać te jajka fruwające..
inessa, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Hej dziewczyny:)
Slash-ja mam ten mikroskop Jula i nie pokazywał mi nic dopiero w 37dc bodajże widziałam wyraźne paprotki a tak przez cały miesiąc echo. Może po prostu owulacje miałaś w innym terminie lub będzie dopiero. Tam było napisane, ze najlepiej robić na czczo bo jest największy wyrzut LH...
Polarmis ,Bozia i Megan-oczywiście trzymam kciuki bardzo mocno kochane:))
Reni daj znać jak tam monitoring.
Inessko super, a ze dałaś radę z Hanią to było oczywiste!!!
Samirka co u Ciebie?
U mnie 41dc i nic. rano bóle okresowe, wieczorem przechodzi:)Cycki nie bolą tylko sutki wrażliwe i tyle, czekam.....inessa lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie
Bozia jakie ziółka pijesz?grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyny, Zadzwonili z kliniki - Beta +!!! Ale żeby nie było tak cudownie progesteron fatalny - mam szybko udać się na wizyte. Jestem pół-szczęsliwa bo obesrana ze strachu (przepraszam za słowa).
Jesteście wspaniałe.
Polarmisiu strasznie się cieszę GRATULACJE aż mi się buzia cieszy od ucha do uchainessa, bliska77, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście niemożliwe
Ja musiałam się położyć jestem b. senna i mam uderzenia gorąca i zimna ja mam tak bardzo rzadko, do tego palą mnie poliki mierzyłąm tempke bo położyłam się na 1,5 h (jak nie ja) 36,94 za drugim razem. dziwne to wszystko co kobiety przechodzą!
Grosz co u Ciebie słychac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 16:41
bliska77, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj byłam na przedstawieniu szkolnym i mój wiercipięta jak zwykle nie mógł spokojnie ustać no fakt trwało to z 1,5 godz ale było fajnie tak się odprężyłam, że aż miło
bliska77, inessa, Bursztyn, anna maria, promyk, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
WOOW!!!!
Polarmis - WIELKIE GRATULACJE!!!
Az mi się banan na buzi pojawil.
Nastepna będzie Bozia
Idę troszkę na rowerek, bo u nas piękna pogoda, troszkę się nasłonecznię
do zobaczenia póżniej.
Ineska - jutro powinnaś dostać mydełkobliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
poradzcie coś
od pewnego czasu rano jak wstaję do wc g.4-5 jestem tak napięta od gazów w brzuchu że aż mnie on pobolewa dopiero po wstaniu przychodzi ulga może wieczorem powinnam coś zjeść na te gazy a i nie jadam póżno około 19 płatki z jogurtem i finitobliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny