35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
POWODZENIA !
Viola wrote:Czesc Dziewczyny,
zbieralam sie juz od jakiegos czasu zeby tu napisac, ale mialam nadzieje ze zaciaze i juz i nie bede potrzebowala OvuNa razie 2 miesiac prob, w marcu zaszlismy za pierwszym podejsciem, postanowilismy ze teraz robimy dzidzie i sie udalo, ale niestety w 6 tygodniu poronilam samoistnie. Teraz jestem w drugim cyklu staran. Czy mozecie mi pomoc z moim wykresem? Jestescie jak widze doswiadczone a ja mimo powaznego wieku jestem poczatkujaca jesli chodzi o wykresy i tempki. Aha, to nie jest moje pierwsze dziecko, mam juz 2 cory: 19 i 17 lat:-)
..tylko jak wrzucic wykres??inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:tak, w poprzednim cyklu tez mialam w 10 dniu, "robie" wykresy rowniez na FF i tam tak samo mi wyznaczylo...zreszta sama po sobie widze ze sie to zgadza. Mam bardzo krotki cykl i tym samym owulacja wystepuje bardzo wczesnie...powiem szczerze ze nie martwiloby mnie to plamienie (bo jest jasnorozowe wiec raczej chyba nie chodzi o niedobor progesteronu) tylko od rana boli mnie brzuch tak jakos miesiaczkowo i jajnik lewy kluje. I tu juz sa sprzeczne informacje w necie czy powinno bolec czy nie przy implantacji.
mnie nadal pobolewa, ale najgorzej było od dwóch dni przed terminem @. Lepiej po dupfastonie teraz.
Ja dziś zrobiłam bete, wyniki będą jutro wieczorem. Proszę o kciuki
inessa, grosza, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:No i super - przynajmniej wiesz co i jak...
ja zaczynam od przyszłego wtorku...mam nadzieję na monitoring....żeby wyłapać te jajka fruwające..
8dc to dobry dzień na rozpoczęcie monitoringu
tak jak u mnieinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:te cycki to mnie najbardziej przerazaja bo moje juz sa za duze
inessa, bliska77, grosza, Jolka76, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
Promyk -
jakby mi facet wyjechał z takim tekstem to na pewno by jeszcze zobaczył "bliźnięta"..
promyk wrote:Czesc troszke mnie nie bylo ..ale sie usmialam w zwiasku z rosnacymi cyckami w czasie ciazy. Moja kolezanka takze miala duzy biust i gdy zaszla w ciaze troszke jej doszlo ( ku radosci jej meza). Po urodzeniu i paru miesiacach karmienia bust sie rozplaszczyl a jej polowka rzucila haslo ze chcac w czasie wspolnych "zabaw" dobierajac sie do "blizniat"musi zaczynac od pepka.inessa, bliska77, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo dla nas wszystkich
:
Cztery świece
Cztery świece spokojnie płonęły. Było tak cicho, że słychać było jak ze sobą rozmawiały.
Pierwsza powiedziała: - Ja jestem POKÓJ. Niestety, ludzie nie potrafią mnie chronić. Myślę, że nie pozostaje mi nic innego jak tylko zgasnąć.
I płomień tej świecy zgasł.
Druga: Ja jestem WIARA. Niestety nie jestem nikomu potrzebna. Ludzie nie chcą o mnie wiedzieć, nie ma sensu, żebym dalej płonęła.
Ledwie to powiedziała, lekki powiew wiatru zgasił ją.
Trzecia: Ja jestem MIŁOŚĆ. Nie mam już siły płonąć. Ludziom nie zależy na mnie i nie chcą mnie rozumieć. Nienawidzą najbardziej tych, których kochają - swoich bliskich.
I nie czekając długo i ta świeca zgasła.
Nagle do pokoju weszło dziecko i zobaczyło trzy zgasłe świece. Przestraszone zawołało: Co robicie? Musicie płonąć! Boję się ciemności!
I zapłakało.
Wzruszona czwarta świeca powiedziała: Nie bój się! Dopóki ja płonę zawsze możemy zapalić tamte świece. Ja jestem NADZIEJA.
Z błyszczącymi i pełnymi łez oczyma, dziecko wzięło świecę i zapaliło pozostałe świece.
Niech nigdy w naszych sercach nie gaśnie Nadzieja i każdy z nas jak to dziecko, niech będzie narzędziem, gotowym swoją Nadzieją zawsze rozpalić Wiarę, Pokój i Miłość.
Autor nieznanygosia7122, Dorka71, bliska77, Bursztyn, anna maria, grosza, slash, Jolka76, samira, iza37, megan8, polarmiś, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chodzi o te punkty oznak ciąży?
ja w pierwszym cyklu miałam w dniu @ 97%
Dorka71 wrote:Dziewczyny po raz pierwszy dostałam jakieś magiczne punkty!!!???no to teraz mam myślówkę...inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Własnie chyba Ineska ma racje, moze mam owulke wczesną albo póżna. Dziewczyny a może powinnam zakupic normalne testy owul tzn te paskowe a nie ten mikroskop ktory paprotek mi w ogole nie pokazuje.
Albo w tym miesiacu jeszcze go pomecze a wlipcu kupie te paskowe, jak czesto wtedy robicie te paskowe, ile one kosztują?inessa lubi tę wiadomość
Promyk -
slash wrote:Dziękuję Inessko, tak teraz to będę już mierzyć cały czas. Moze faktycznie mam w innym czasie, gin mi mowiła ze mogę miec 10 dn, 14 a nwet 20tego dnia. Ale ja w to średnio wierzyłam. NO tak poki człowiek sam się nie przekona. Ehh powinnam była dawno mierzyc tempke, tyle cykli mineło, poznałabym swój organizm. Ale największy ból to taki, że mąż pracuje daleko
inessa, slash lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
grosza wrote:poradzcie coś
od pewnego czasu rano jak wstaję do wc g.4-5 jestem tak napięta od gazów w brzuchu że aż mnie on pobolewa dopiero po wstaniu przychodzi ulga może wieczorem powinnam coś zjeść na te gazy a i nie jadam póżno około 19 płatki z jogurtem i finitoinessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość