35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macie zacięcie do tych ziółek
ja nawet herbatek owocowych nie piję, bo nie cierpię
z ziół to tylko miętę lubię ale tylko tą ogrodową czyli wszystkie herbatki miętowe ze sklepów odpadają, bo są z pieprzowej.
anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:macie zacięcie do tych ziółek
ja nawet herbatek owocowych nie piję, bo nie cierpię
z ziół to tylko miętę lubię ale tylko tą ogrodową czyli wszystkie herbatki miętowe ze sklepów odpadają, bo są z pieprzowej.inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:miałam to samo....myślałam, że oszaleję...więc ja odstawiłam piwo i gazowane napoje....jak coś - to lampka wina lepiej wieczorem, nie jadłam póżno no i na noc zażywałam ze 3 espumisany...po kilku dniach pomogło...aha jeszcze te nasze gluty z siemienia piłam też przed snem....
glutki odstawiłam chwilowo bo troszkę mi zbrzydły
więc sięgnę po espumisan
dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 18:52
inessa lubi tę wiadomość
-
wyobrażacie sobie jaka to musi być radość taka wiadomość?
mój mąż oszalałby chyba ze szczęścia a rodzice, teściowie!
mój umysł tego nie ogarnia
grosza wrote:etam niech się opije ale zamiast krwawej mery polecam sam sok pomidorowy hehepromyk, inessa, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:patrzę na allegro czy są ale coś mi nie wyszukuje
mam jak coś zamówię od nowego cykluJa kupiłam te: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-400-g-srok-i-400hormonow-i3308930804.html
Tych na hormony nawet jeszcze nie otworzyłam, na razie piję wieczorem tylko Srokę...inessa, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Ale za to skrucha by la naprawde szczera hi hi hi mowie wam jaki potulny sie zrobil. Juz go nie bylo stac na tanie teksty ..szybko sie nauczyl co go moze czekac
inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
a ja myślałam, że zioła
Bozia3 wrote:może nie będą potrzebne...Ja kupiłam te: http://allegro.pl/ciaza-owulacja-400-g-srok-i-400hormonow-i3308930804.html
Tych na hormony nawet jeszcze nie otworzyłam, na razie piję wieczorem tylko Srokę...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Różnie kobiece ciała reagują na ciążę, niestety większość wychodzi z tego doświadczenia mniej lub bardziej pokiereszowana....
inessa, Mango, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość