35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:i to mnie troche martwi... bo chcialabym wrocic do formy , ewentualnie
Proszę się nie przerażać, bo to nie reguła...Jolka pisała, że u niej podziałały balsamy - więc ro różnie bywa....
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A co to znaczy do formy? Ja do wagi wróciłam....a nawet lepiej niż przed..ale ślady u mnie zostały znaczne....brzuch i cycki to już nie to co przed...
Proszę się nie przerażać, bo to nie reguła...Jolka pisała, że u niej podziałały balsamy - więc ro różnie bywa....
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mango zatestowała dziś... i minus....może jeszcze coś się wykluje..
Dziś znowu miałam troszkę tych brązowych plamień, które pojawiają się przed @, więc chyba będzie problem z tym wykluciem
samira, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ja też oglądam ale już kiedyś perę odcinków widziałam ! straszne decyzje
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hmm....a konsystencji nie da sie jakos cwiczeniami odzyskac?
inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam posiekane rozstępami...
i "konsystencja" nie do odzyskania...
inessa, megan8, Panda lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Ja po dwoch ciazach nie mam sladu rozstepow...zgodnie z porada babci pilam duzo soku z marchwi,dyni i oczywiscie sok pomidorowy. Moze to przesad ale u mnie sie sprawdzilo. Zapomniala bym o masazu myjka podczas kapieli- oczywiscie delikatnie i koliscie
inessa, promyk, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:odpisałam raz, ale wcięło - więc jeszcze raz piszę...Ja rodziłam 11 lat temu, więc świadomość była inna...i możliwości też. Teraz np. wiem, że świeże rozstępy koloru czerwonego lub fioletowego - to jak świeże rany - można je w gabinetach laserowo zamknąć, a starsze już białe - to jak blizny - nic z tym nigdy już nie zrobisz...to jak rozciągnięta reklamówka...nie wróci do stanu pierwotnego.... więc ćwiczenia troszkę pomagają, ale nie ma się co oszukiwać...
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Ja po dwoch ciazach nie mam sladu rozstepow...zgodnie z porada babci pilam duzo soku z marchwi,dyni i oczywiscie sok pomidorowy. Moze to przesad ale u mnie sie sprawdzilo. Zapomniala bym o masazu myjka podczas kapieli- oczywiscie delikatnie i koliscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 20:29
inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia szkoda, ale fajne masz podejście do tego aż ci zazdroszczę, ja zawsze jakąś załamkę mam:( teraz wiem że już się zbliża i nie najlepiej się czuję,taki wkurw jak ty to nazywasz:)
Ciekawa jestem co u Miśka naszego?
Reni apropo testów owulacyjnych wiem, że musza być dwie takie same wyraźne krechy i owulacja wystąpi do 72h:)inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrej nocy
Niedawno miałam smsa że jutro moge pospać dłuzej bo ide na 11 do pracy
I miałam też tel od kuzynki z zaproszeniem na panieński wieczór na sobote drugiej naszej kuzynkimoze skorzystam
Bursztyn, megan8, Panda, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Bozia szkoda, ale fajne masz podejście do tego aż ci zazdroszczę, ja zawsze jakąś załamkę mam:( teraz wiem że już się zbliża i nie najlepiej się czuję,taki wkurw jak ty to nazywasz:)
Ciekawa jestem co u Miśka naszego?
Reni apropo testów owulacyjnych wiem, że musza być dwie takie same wyraźne krechy i owulacja wystąpi do 72h:)promyk, bliska77 lubią tę wiadomość