X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee teraz bardzo dużo ludzi handluje ziołami :D :D :D i są wielkie naloty nawet jak ktoś ma 1 gram a Wy macie tego więcej :P

Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i to mnie troche martwi... bo chcialabym wrocic do formy , ewentualnie o.O
    A co to znaczy do formy? Ja do wagi wróciłam....a nawet lepiej niż przed..ale ślady u mnie zostały znaczne....brzuch i cycki to już nie to co przed...
    Proszę się nie przerażać, bo to nie reguła...:) Jolka pisała, że u niej podziałały balsamy - więc ro różnie bywa....

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A co to znaczy do formy? Ja do wagi wróciłam....a nawet lepiej niż przed..ale ślady u mnie zostały znaczne....brzuch i cycki to już nie to co przed...
    Proszę się nie przerażać, bo to nie reguła...:) Jolka pisała, że u niej podziałały balsamy - więc ro różnie bywa....
    co to znaczy ze brzuch i cycki juz nie takie jak przed?

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    co to znaczy ze brzuch i cycki juz nie takie jak przed?
    ja mam posiekane rozstępami...:) i "konsystencja" nie do odzyskania...:)

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mango zatestowała dziś... i minus....może jeszcze coś się wykluje..
    No nie wytrzymałam jak zobaczyłam, że temperatura troszkę wzrosła :( Dziś znowu miałam troszkę tych brązowych plamień, które pojawiają się przed @, więc chyba będzie problem z tym wykluciem :(

samira, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

hmm....a konsystencji nie da sie jakos cwiczeniami odzyskac?

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włąsnie oglądam program na TLC o adopcji, premiera programu, dziewczyna wciąży oddaje dziecko do adopcji i cały proces pokazują!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 19:54

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Włąsnie oglądam program na TLC o adopcji premiera, dziewczyna wciąży oddaje dziecko do adopcji i cały proces pokazują!
    ja też oglądam ale już kiedyś perę odcinków widziałam ! straszne decyzje :O

• slash Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc moje kochane, ja zmykam. Kolorowych snów Wam życzę, do zobaczenia jutro :) życzę nam wszystkim świąt :) takich jak polarmiś. Ciekawe co u niej. Jutro się dowiem, choć ciekawość mnie zżera. Papapa

inessa, anna maria lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja też oglądam ale już kiedyś perę odcinków widziałam ! straszne decyzje :O
    oglądałam chyba to - dla mnie ta dziewczyna angielka to głupia torba...wielce zapłakana...bo ją nie stać na dziecko....ale furą jeździ taką, że pięcioro by wychowała (jeśli mowa o tej samem historii) a tu płacze, histerie....i inne pierdelamencje...

inessa, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmm....a konsystencji nie da sie jakos cwiczeniami odzyskac?
    odpisałam raz, ale wcięło - więc jeszcze raz piszę...Ja rodziłam 11 lat temu, więc świadomość była inna...i możliwości też. Teraz np. wiem, że świeże rozstępy koloru czerwonego lub fioletowego - to jak świeże rany - można je w gabinetach laserowo zamknąć, a starsze już białe - to jak blizny - nic z tym nigdy już nie zrobisz...to jak rozciągnięta reklamówka...nie wróci do stanu pierwotnego.... więc ćwiczenia troszkę pomagają, ale nie ma się co oszukiwać...:)

inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• promyk Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja po dwoch ciazach nie mam sladu rozstepow...zgodnie z porada babci pilam duzo soku z marchwi,dyni i oczywiscie sok pomidorowy. Moze to przesad ale u mnie sie sprawdzilo. Zapomniala bym o masazu myjka podczas kapieli- oczywiscie delikatnie i koliscie

inessa, megan8, Panda lubią tę wiadomość

Promyk
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ja po dwoch ciazach nie mam sladu rozstepow...zgodnie z porada babci pilam duzo soku z marchwi,dyni i oczywiscie sok pomidorowy. Moze to przesad ale u mnie sie sprawdzilo. Zapomniala bym o masazu myjka podczas kapieli- oczywiscie delikatnie i koliscie
    No właśnie dlatego pisałam, że nie ma reguły....więc nie chce tu nikogo zastraszać...:)

inessa, promyk, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    odpisałam raz, ale wcięło - więc jeszcze raz piszę...Ja rodziłam 11 lat temu, więc świadomość była inna...i możliwości też. Teraz np. wiem, że świeże rozstępy koloru czerwonego lub fioletowego - to jak świeże rany - można je w gabinetach laserowo zamknąć, a starsze już białe - to jak blizny - nic z tym nigdy już nie zrobisz...to jak rozciągnięta reklamówka...nie wróci do stanu pierwotnego.... więc ćwiczenia troszkę pomagają, ale nie ma się co oszukiwać...:)
    nie tyle chodzilo mi o rostepy, co o "zwisy"...czy to da sie jakos skorygowac? niechirurgicznie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    sok ze swiezej dyni? taki z sokowirowki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2013, 20:29

inessa, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Iza, a powiedz dużo śliny nakładasz, czy tylko tak lekko jakby smarujesz śliną?
    Smaruje ale dość dużo,usuwam palcem pęcherzyki powietrza i czekam z 10min aż wyschnie:)

inessa lubi tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia szkoda, ale fajne masz podejście do tego aż ci zazdroszczę, ja zawsze jakąś załamkę mam:( teraz wiem że już się zbliża i nie najlepiej się czuję,taki wkurw jak ty to nazywasz:)
    Ciekawa jestem co u Miśka naszego?
    Reni apropo testów owulacyjnych wiem, że musza być dwie takie same wyraźne krechy i owulacja wystąpi do 72h:):):)

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie tyle chodzilo mi o rostepy, co o "zwisy"...czy to da sie jakos skorygowac? niechirurgicznie
    Bursztynku według mnie się nie da....ale próbować można..:)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrej nocy :)
    Niedawno miałam smsa że jutro moge pospać dłuzej bo ide na 11 do pracy :)
    I miałam też tel od kuzynki z zaproszeniem na panieński wieczór na sobote drugiej naszej kuzynki :D moze skorzystam :P

Bursztyn, megan8, Panda, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Bozia szkoda, ale fajne masz podejście do tego aż ci zazdroszczę, ja zawsze jakąś załamkę mam:( teraz wiem że już się zbliża i nie najlepiej się czuję,taki wkurw jak ty to nazywasz:)
    Ciekawa jestem co u Miśka naszego?
    Reni apropo testów owulacyjnych wiem, że musza być dwie takie same wyraźne krechy i owulacja wystąpi do 72h:):):)
    Też mam załamki..ale nie lubię narzekać..

promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 594 595 596 597 598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ