35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA to się rozpisałam. Ale wstałam o 4 nad ranem i nie mogę spać. Brzuch mnie pobolewa od czasu do czasu jak na okres i chodzę sprawdzać czy coś nie pociekło.
Tak poza tym dziewczyny bardzo Wam chcę podziękować za wsparcie i dobre słowa. Przez cały czas będę z Wami i będę trzymać kciuki za każdą z Was.
Mango - czuję że wyjdzie - wykres jest bardzo pozytywny.
Wszystkie pozostałe dziewczynki- jesteście w procesie znoszenia złotych jajek to trzymam kciuki za libido Wasze a przede wszystkich mężów ....Panda, grosza, inessa, Bursztyn, promyk, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
No z wkladkami to ja tez latalam, a na poczatku to z takimi pudeleczkami plastikowymi na plaskie brodawki, corka nie mogla sie zassac bo praktycznie nie mialam brodawek, a jak karmilam ja to z jednej piersi a z drugiej mialam fontanne hahaha. Ale z czasem to czlowiek jakos opanowuje sprawe.
Polarmisiu napisz nam po wizycie u lekarza co i jak prosze.bliska77, inessa, promyk, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:No z wkladkami to ja tez latalam, a na poczatku to z takimi pudeleczkami plastikowymi na plaskie brodawki, corka nie mogla sie zassac bo praktycznie nie mialam brodawek, a jak karmilam ja to z jednej piersi a z drugiej mialam fontanne hahaha. Ale z czasem to czlowiek jakos opanowuje sprawe.
Polarmisiu napisz nam po wizycie u lekarza co i jak prosze.
miałam podobnie - mleczarnia. Syna karmiłam do roku praktycznie wyłącznie swoim mlekiem a potem do drugiego wieczorem przed snem - nie chciał w ogóle się odczepić a teraz na cycki reaguje jak pułkownik Kwiatkowski!!!
Napiszę, napiszę - mam wizytę ok. 9.00
Jolka76, grosza, Reni, inessa, Bursztyn, promyk, samira, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
ale nie milo, wspolczuje kolezance jak on mogl jej cos takiego powiedziec hmmm....w kazdym razie moja rdzinka jest urodzajna w duze biusty, ale jest pocieszenie bo zarowno moja mama jak i siostra po ciazach ich cycuszki zmalaly o dwa rozmiary tak ze szczerze powiem mam nadzieje ze mam to w genach i tak tez sie stanie zze mna jak juz urodze te moje blizniaki boom
promyk wrote:Czesc troszke mnie nie bylo ..ale sie usmialam w zwiasku z rosnacymi cyckami w czasie ciazy. Moja kolezanka takze miala duzy biust i gdy zaszla w ciaze troszke jej doszlo ( ku radosci jej meza). Po urodzeniu i paru miesiacach karmienia bust sie rozplaszczyl a jej polowka rzucila haslo ze chcac w czasie wspolnych "zabaw" dobierajac sie do "blizniat"musi zaczynac od pepka.polarmiś, bliska77, inessa, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Polamisiu wszsytkiego dobrego i odpoczywaj coby wszsytko dobrze bylo
Bardzo sie ciesze Twoja zielona kropka i pewno tak bede sie cieszyla kazda ktora tutaj sie pojawi
polarmiś wrote:A to się rozpisałam. Ale wstałam o 4 nad ranem i nie mogę spać. Brzuch mnie pobolewa od czasu do czasu jak na okres i chodzę sprawdzać czy coś nie pociekło.
Tak poza tym dziewczyny bardzo Wam chcę podziękować za wsparcie i dobre słowa. Przez cały czas będę z Wami i będę trzymać kciuki za każdą z Was.
Mango - czuję że wyjdzie - wykres jest bardzo pozytywny.
Wszystkie pozostałe dziewczynki- jesteście w procesie znoszenia złotych jajek to trzymam kciuki za libido Wasze a przede wszystkich mężów ....polarmiś, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja tutaj pewno jak zwykle sama skradam sie z pracy....nadrabiam wasze pogaduchy teraz to juz nie moge sie doczekac zeby sie zpaladniac znowu a tutaj kurcze musze miec przerwe...coz w kazdym razie zdrowie najwazniejsze bo i dzidzius albo dwa beda sie lepiej czuc jak mama zdrowa, milej waszej nocki i milego dnia tym co tak jak ja juz nie spia
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
no ja tez tak sobie wlasnie mysle Reni u mnie to najbardziej by sie cieszyli moi rodzice bo co gadamy na skype to sie pytaja czy moze beda mieli wnuki w koncu hahaha biedni tak bardzo czekaja bo maja tylko jednego...najmniej w rodzini bo ja taka jakas powolna jestem z produkcja ;)Kurcze ja zwasze chcialam miec przynjamniej 3 hmmm...ale coz moze sie jeszze uda??? gdzies ten czas tak szybko zapiernicza i nie duzo go zostalo hahaha....
Reni wrote:wyobrażacie sobie jaka to musi być radość taka wiadomość?
mój mąż oszalałby chyba ze szczęścia a rodzice, teściowie!
mój umysł tego nie ogarniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 04:09
inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Wczoraj serduszkowaliśmy. Misja spełniona. Teraz czekam na roztrzygnięcie za dwa tygodnie. Pozytywnie i pełna nadzieii. Pozdrawiam Was wszystkie. Witam nowe dziewczyny. Rzadko teraz piszę, czytam niestety wyrywkowo. Mniej mam dostępu do komputera. Wspieram Was wszystkie i chciałabym by nam wszystkim się udało. Wczoraj był tu udany dzień. Ruszyła maszyna losująca i teraz po koleji każda z nas zaciąży. Źyczę udanego dnia. U mnie piękna pogoda, słońce świeci już od rana.
Panda, polarmiś, inessa, promyk, Bursztyn, anna maria, samira, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
ooo ktos nie spi ;)Powodzenia Olena i daj znac co i jak
Olena wrote:Witajcie dziewczyny. Wczoraj serduszkowaliśmy. Misja spełniona. Teraz czekam na roztrzygnięcie za dwa tygodnie. Pozytywnie i pełna nadzieii. Pozdrawiam Was wszystkie. Witam nowe dziewczyny. Rzadko teraz piszę, czytam niestety wyrywkowo. Mniej mam dostępu do komputera. Wspieram Was wszystkie i chciałabym by nam wszystkim się udało. Wczoraj był tu udany dzień. Ruszyła maszyna losująca i teraz po koleji każda z nas zaciąży. Źyczę udanego dnia. U mnie piękna pogoda, słońce świeci już od rana.inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
Obawiam sie Bursztynku ze tutaj tylko chirurgia moze cos pomoc....z doswiadczenia prysznic na przemian zimna i ciepla woda tez pomaga (nic przyjemnego) na skore. Cwiczenia tez pomagaja, ale niestety w kwestji zwisow cudow nie ma.... Ja od zawsze uzywam kremow i mam cyckowa obsesje od zawsze hmmm nie narzekma na wyglad moich, ale ja jeszcze nie mam dzieci wiec nie ma sie co przechwalac...Zwykle to tez kwestja genetyki, tak to juz jest
Bursztyn wrote:nie tyle chodzilo mi o rostepy, co o "zwisy"...czy to da sie jakos skorygowac? niechirurgicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 04:32
Reni, inessa, promyk, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, życzę wszytkim miłego dnia. Mnie dziś córa rano przywitała wysypka na całym ciele - OSPA wietrzna! Tak więc do lekarza i mamo zastanawiaj się, kto się będzie mną opiekował, jak ty pójdziesz do pracy.
inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim niewiastom
u nas w końcu słoneczko za oknem, choć chmury już nadciągają....
ale znowu naprodukowałyście, u mnie niestety ślady po ciąży też zostały, co prawda przytyłam 8 kg w ciąży ale kilka rozstępów na brzuchu zostało a i biust już nie ten ale co tam i tak nie jest zły
udanego dniapolarmiś, inessa, promyk, Bursztyn, angela, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDługo się nie mogłam zdecydować, no i szukałam kostiumu kąpielowego i nic nie znalazłam -( ma się te wymiary), za to zmieniłam okoliczności przyrody, zamiast zimnego lodu i śniegu letni piasek - tak sobie to zinterpretowałam no i przybijam "Piątkę".
Wizyta przesunięta na 16-stą. Czuję się ok. Przed kompem mam mała butelke z wodą, którą podpieram głowę bo mi opada i sen mnie zmaga. Zapałek nie mam by podeprzeć powieki.bliska77, inessa, promyk, Bursztyn, anna maria, samira, Jolka76, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny