35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa moim wykresie nie widać serduszek? Dałam do publicznego wglądu. Zaraz sprawdzę, w każdym razie zdałam się na libido męża i w ogóle nie zawracałam sobie głowy owulacją, natomiast po owulce coś mi się zachciało a on mi dał kosza to strzeliłam mu focha i założyłam embargo na seks!!!! i po owulacji ZERO....a teraz nie wiadomo.Bozia3 wrote:Polarmisiu - jak serduszkowałaś w okolicy owulki w tym cyklu - centralnie się wstrzeliliście?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoziu sprawdziłam, 30.05 (to był 16 dzień cyklu)- wyznaczyło mi owulację i rano się bzykaliśmy (jak dorzucę serduszkowaliśmy to tu taka słodycz będzie), dzień wcześniej czyli 15 nic nie było (za to test owulacyjny wykazał pik - kreska testowa była mocniejsza od kontrolnej) i 14 dnia cyklu było bzykanko - rano.
inessa, promyk, Panda, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym słonecznym dniu kochane
Polarmiś ale się cieszę poprostu jestem w szczęśliwym szokuA avatarek i misiek są super
MArtynko zdrówka dla córeczki
Wszystkim Wam życze dobrego radosnego dnia
Ja zbieram się do pracyale kregosłup daje mi się we znaki ufufufufuf
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 08:00
Panda, polarmiś, Bursztyn, bliska77, marynka lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:miałam podobnie - mleczarnia. Syna karmiłam do roku praktycznie wyłącznie swoim mlekiem a potem do drugiego wieczorem przed snem - nie chciał w ogóle się odczepić a teraz na cycki reaguje jak pułkownik Kwiatkowski!!!
Napiszę, napiszę - mam wizytę ok. 9.00dooobre!!!
promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
wkoncu jestem z powrotem,mialam problem z kompem i nie mogłam nic czytac ale już jestem
Polarmisiu wielkie gratulacje ,przekazuj dalej fluidki
za pozostale oczywiście trzymam mocno kciuki
i witam nowa kolezanke
lece kochane was nadrobicReni, polarmiś, inessa, bliska77, Jolka76, grosza lubią tę wiadomość
-
O dzięki Polarmisiu, bo na wykresie serduszek nie widać...Czyli dzień przed tym, kiedy test owulacyjny wykazał pik i dzień po - w dzień owulacji....
14 dc serduszko,
15 dc - pik
16 dc - owulacja i serduszko...
Oto sposób na zieleninę...Reni, Panda, inessa, Bursztyn, bliska77, Jolka76, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Przepis:
Z rzeczy, które zrobiłam a wcześniej nie:
1. miałam jedno opakowanie costangusa i łyknęłam constangusa,
2. kupiłam jod (TSH miałam ostatnio 2,70 więc trzyma się w normie ale za wysokie dla starających się a pani gin i tak mnie nie słuchała bo najchętniej widziała mnie w programie Invitro), więc kupiłam sobie w aptece jod w tabletkach - do ssania. Wiem że poprzednio 3 lata starałam się o dziecko (jest syn) ale nie tak naukowo jak teraz i w końcu jak poszłam do lekarza to okazało się że mam problemy z prolaktyną (teraz jest ok choć mąż twierdzi, że od czasu do czasu mam wyciek z cycka - mamografię robiłam i wszystko ok.) i z niedoczynnością tarczycy. Dostałam Bromergon i coś na tarczyce (nie pamiętam nazwy). Obecna pani gin upierała się przy braku lub słabej owulacji, która przez 6 cykli była monitorowana i zawsze potwierdzona a ja upierałam się przy słabej II fazie - lutealnej i tarczycy. Dała mi progesteron w końcu, choć tu sama mogę sobie kupić każdy lek.
3. Z mojej strony starałam się jakby nadal stymulować organizm (różnymi tabsami, vitaminkami) ale do tanga trzeba dwojga, a w poprzednich cyklach to ja byłam inicjatorką i strasznie mnie to dużo nerwów kosztowało, to w tym cyklu oddałam pałeczkę mężowi nie będąc seksem w ogóle zainteresowana. Podziałało!!!Reni, promyk, Panda, Bursztyn, bliska77, iza37, samira, angela, Jolka76, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
ooooo już....mhmmm.. zapisałam
normalnie mam kalendarz na lodówce przyklejony ( tam zaznaczam kiedy i jakie leki podaję psuwięc dojdą też bzykanka
hahahapolarmiś, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:O dzięki Polarmisiu, bo na wykresie serduszek nie widać...Czyli dzień przed tym, kiedy test owulacyjny wykazał pik i dzień po - w dzień owulacji....
14 dc serduszko,
15 dc - pik
16 dc - owulacja i serduszko...
Oto sposób na zieleninę...
Tak właśnie było.Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Babeczki i Polarmisiu,
wczoraj napisalam specjalnie do Ciebie ale mi wcielo posta. Gratuluje Ci FASOLINKI!...chcialam wczoraj tylko powiedziec ze mamy prawie identyczne wykresy i mialam nadzieje ze to dobrze rokuje, a dzisiaj @@@@@@@@@ wstretna przyszla. Dopiero co mialam !!3 tygodnie temu. Tak jak wczoraj pisalam w lutym zaciazylam ale 6 tygodniu poronilam i teraz jest drugi cykl po. Przez cale zycie mialam ksiazkowow regularne cykle, co 25 dni i koniec kropka, 10-11 dzien owulacja i zadnych plamien ani innych historii. Teraz po poronieniu juz drugi cykl i drugi raz plamienia. Mialam nadzieje ze tym razem to implantacja, a tu @ tak wczesnie. Kurcze czy tak jest po poronieniu? takie rozregulowanie organizmu? Ide do gina zaraz po @.
Mialyscie tak?
inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Witajcie Babeczki i Polarmisiu,
wczoraj napisalam specjalnie do Ciebie ale mi wcielo posta. Gratuluje Ci FASOLINKI!...chcialam wczoraj tylko powiedziec ze mamy prawie identyczne wykresy i mialam nadzieje ze to dobrze rokuje, a dzisiaj @@@@@@@@@ wstretna przyszla. Dopiero co mialam !!3 tygodnie temu. Tak jak wczoraj pisalam w lutym zaciazylam ale 6 tygodniu poronilam i teraz jest drugi cykl po. Przez cale zycie mialam ksiazkowow regularne cykle, co 25 dni i koniec kropka, 10-11 dzien owulacja i zadnych plamien ani innych historii. Teraz po poronieniu juz drugi cykl i drugi raz plamienia. Mialam nadzieje ze tym razem to implantacja, a tu @ tak wczesnie. Kurcze czy tak jest po poronieniu? takie rozregulowanie organizmu? Ide do gina zaraz po @.
Mialyscie tak?
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:bierzesz dufaston - to na podtrzymanie pracy ciałka żółtego. Ja mam potwierdzony. licznymi badaniami, jak i doświadczeniem pierwszej ciąży bardzo niski progesteron. Lekarze zawsze mówili, że jak zajdę w ciążę to od razu zrobić badanie progesteronu i z tym do lekarza - tak też zrobiłam (badania). Wczoraj mnie nie przyjęła bo nie przyszła do pracy, dzisiaj mam rano wizytę..
To trzymam kciuki aby wszystko doszło do normy..... Napisz jak wrócisz.inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa do zajścia w ciąże z synem miałam okres regularnie co 28 dni i żadnych palmień owulacyjnychy itp. Po urodzeniu - niestety to się zmieniło. Nie plamię przed okresem ale dość długo po (w niektórych cyklach) i zawsze ok. 2-3 dni przed owulacją. Plamienie przed okresem podobno świadczy o słabym estrogenie.
Dziękuję za pamięć.Viola wrote:Witajcie Babeczki i Polarmisiu,
Mialyscie tak?inessa, bliska77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki,
ja wczoraj o 20 już spałam i rano miałam już co czytać na forum
Dziś się obudziłam o 4 i zmierzyłam temperaturkę ot tak sobie i 36,7 i zwariowałam. Wpadłam w panikę. Mało histerii nie dostałam, że coś się dzieje.
W końcu zasnęłam. Rano już było normalnie 37 i ufffffff ciężar spadł mi z serca.
I mam takie postanowienie - OD DZIŚ JUŻ NIE MIERZĘ TEMPERATURY - KONIEC co ma być to będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W nocy nigdy wcześniej nie mierzyłam, widocznie spada mocniej.
Miłego dnia dziewczynki..... Idę na plażę trochę jodu powdychać i czekać cierpliwie na wynik bety która będzie wieczorkieminessa, promyk, polarmiś, Bursztyn, samira, grosza, megan8 lubią tę wiadomość