X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Boziu, widzialam ze ty chyba moj rocznik jestes, 71'? Jesli tak to fajnie by bylo miec kolezanke w swoim wieku tutaj:-) ...no i razem zaczelybysmy nowy cykl...
    Tak Violu - 71 :) I zaczęłam wczoraj cykl...więc razem do dzieła.....może się bliźniaki trafią...;)

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Widać Polarmisiu, że zmiękłaś od razu po zielonej kropeczce...:) Zero lodu...Za to misie puchate i niebieskie....już się kurna zaczyna..;)
    wlasnie mialam to powiedziec! :)

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • promyk Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podsumowujac - Seksik z rana jak smietana, obudz szybko swego "pana", niechaj wstanie do robot - w innym razie ma klopoty

Bursztyn, iza37, inessa, samira, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Panda Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moj to jakis niedzwiedz jest bo nie bierze sie do roboty z rana za nic w swiecie raz na rok moze :( dziwny jest ten swiat...
    promyk wrote:
    Podsumowujac - Seksik z rana jak smietana, obudz szybko swego "pana", niechaj wstanie do robot - w innym razie ma klopoty

promyk, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja nie wiem dlaczego nie widać, wszystko dałam do wglądu. Poklikam jeszcze raz.

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja do zajścia w ciąże z synem miałam okres regularnie co 28 dni i żadnych palmień owulacyjnychy itp. Po urodzeniu - niestety to się zmieniło. Nie plamię przed okresem ale dość długo po (w niektórych cyklach) i zawsze ok. 2-3 dni przed owulacją. Plamienie przed okresem podobno świadczy o słabym estrogenie.
    Dziękuję za pamięć.
    mi gin powiedzial ze plamienie przed okresem to slaby progesteron, tez mi sie zdarzaly, czasem przy duzym stresie.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny,u mnie ladnie cieplutko i slonecznie.Milego dnia wam wszystkim zycze

inessa, Bursztyn, Sylwia78, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    O dzięki Polarmisiu, bo na wykresie serduszek nie widać...Czyli dzień przed tym, kiedy test owulacyjny wykazał pik i dzień po - w dzień owulacji....

14 dc serduszko,
    15 dc - pik
    16 dc - owulacja i serduszko...
    Oto sposób na zieleninę...;)
    No to ja już właśnie zastosowałam ten przepis co do joty.
    Doczytałam że brałać castagnusa, ja też pierwszy cykl z castagnusem. Oby poszło tak jak Tobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 08:37

polarmiś, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak u Was jest z tymi sprawami rano?
    u mnie libido jest na poziomie -1
    powiedziałabym nawet, że można do tak zwanego zajechania i nic
    ja rano jestem tak nieprzytomna, że seks to jest ostatnia rzecz, o której myślę
    i sucho i nic się nie dzieje
    promyk wrote:

anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka cos sie nie odzywasz ,te cholerne mdlosci Cie trzymaja,bo u mnie juz o niebo lepiej.

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Rano - jest ok. Wieczorem śpię - najlepiej o 21! A tak w ogóle to ostatnio libido mam ZEROWE przez 24/24.

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez nigdy nie lubie rano ,rano to ja mysle o kawie a nie o fiku-miku.Ateraz w ciazy to wogole mi sie nie chce
    Reni wrote:

Reni, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy, będę dzielić się wrażeniami
    Bozia3 wrote:
    Jestem ciekawa Twojej opinii, bo ja się w szkole rodzenia niczego nie nauczyłam....

inessa, bliska77, grosza, blondynka lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no moj to jakis niedzwiedz jest bo nie bierze sie do roboty z rana za nic w swiecie raz na rok moze :( dziwny jest ten swiat...
    Zabierz mu "ul" to Sam bedzie chcial sie dobrac do miodu hi hi :-)

iza37, iza37, inessa, polarmiś, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym rano człowiek jest taki wypluty, pogięty i ma odkształconą poduszkę na twarzy ;-)
    nie mówiąc już o tym cyt. "poczekaj tylko pójdę do łazienki umyć zęby i siku ;-)" mało romantyczne hahah

tak przeglądałam wykresy i podziwiam niektóre mają prawie codziennie po kilka serduszek
    skąd na to siły..
    a może... to nie z jednym ;-) o tym nie pomyślałam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 08:36

Olena, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn, samira, Panda, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Rano - jest ok. Wieczorem śpię - najlepiej o 21! A tak w ogóle to ostatnio libido mam ZEROWE przez 24/24.
    Ja też wolę wstać o 5 rano , za to o 21 już zasypiam. Wiąże się to z chęcią na serduszkowanie, jest wprost proporcjonalne.

inessa, polarmiś, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki w nowym, pięknym dniu.U mnie z kolei ja z rana mam agresora dopóki kawy się nie napije, ale jak mąż się dobiera to oddaje mu się bez pamięci(doslownie nic nie pamietam) hahhaha
    Witaj Violu:):)
    Polarmisiu kochana czekamy na wieści po wizycie:) Angela fajnie ze jesteś z nami, ciekawe co u Iwki,Ka-ry?
    U mnie nadal bóle okresowe i to wszystko,@ brak:):):)

inessa, Bursztyn, bliska77, angela, samira, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Viola Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze sie Boziu, ze nie ja jedna w tym wieku mam takie potrzeby. Przez jakis czas bylam na forum dla mam +40 i ucieklam stamtad bo taka nagonka na kobiety-mamy w naszym wieku ze az czasami watpilam w slusznosc mojej decyzji i czulam sie jak stary grzyb.
    Moze bedziemy miec blizniaki;-) z dwoch mam:-) ja teraz mam tylko obawy ze jeszcze moj organizm nie doszedl do siebie po poronieniu. Ide do gina wprzyszlym tygodniu, zaraz po @ sprwdzic czemu mam te plamienia.

inessa, Olena, samira, promyk, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan - miałam podobnie - to co się Ewie przytrafiło wzbudziło mój niepokój
    megan8 wrote:
    dużo myślałam wczoraj o ewiejoannie ,sama nie wiem dlaczego
    zaczynam się bać czy u mnie wszystko będzie dobrze i wogóle
    dziwne mam myśli dzisiaj

Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    poza tym rano człowiek jest taki wypluty, pogięty i ma odkształconą poduszkę na twarzy ;-)
    nie mówiąc już o tym cyt. "poczekaj tylko pójdę do łazienki umyć zęby i siku ;-)" mało romantyczne hahah

tak przeglądałam wykresy i podziwiam niektóre mają prawie codziennie po kilka serduszek
    skąd na to siły..
    a może... to nie z jednym ;-) o tym nie pomyślałam :-)
    Masz rację, podziwiam dziewczyny co codziennie serduszkują, tak samo jak ich panów. Mi to starczyłoby raz na miesiąć, w czasie owulacji naszczęście mam podwyższone libido. Tak to już natura zrobiła, że się wtedy bardziej chce.

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 598 599 600 601 602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ