35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Boziu, widzialam ze ty chyba moj rocznik jestes, 71'? Jesli tak to fajnie by bylo miec kolezanke w swoim wieku tutaj:-) ...no i razem zaczelybysmy nowy cykl...
I zaczęłam wczoraj cykl...więc razem do dzieła.....może się bliźniaki trafią...
polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
no moj to jakis niedzwiedz jest bo nie bierze sie do roboty z rana za nic w swiecie raz na rok moze
dziwny jest ten swiat...
promyk wrote:Podsumowujac - Seksik z rana jak smietana, obudz szybko swego "pana", niechaj wstanie do robot - w innym razie ma klopotypromyk, inessa, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ja do zajścia w ciąże z synem miałam okres regularnie co 28 dni i żadnych palmień owulacyjnychy itp. Po urodzeniu - niestety to się zmieniło. Nie plamię przed okresem ale dość długo po (w niektórych cyklach) i zawsze ok. 2-3 dni przed owulacją. Plamienie przed okresem podobno świadczy o słabym estrogenie.
Dziękuję za pamięć.
inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:O dzięki Polarmisiu, bo na wykresie serduszek nie widać...Czyli dzień przed tym, kiedy test owulacyjny wykazał pik i dzień po - w dzień owulacji....
14 dc serduszko,
15 dc - pik
16 dc - owulacja i serduszko...
Oto sposób na zieleninę...
Doczytałam że brałać castagnusa, ja też pierwszy cykl z castagnusem. Oby poszło tak jak Tobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 08:37
polarmiś, inessa, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
a jak u Was jest z tymi sprawami rano?
u mnie libido jest na poziomie -1
powiedziałabym nawet, że można do tak zwanego zajechania i nic
ja rano jestem tak nieprzytomna, że seks to jest ostatnia rzecz, o której myślę
i sucho i nic się nie dzieje
promyk wrote:Podsumowujac - Seksik z rana jak smietana, obudz szybko swego "pana", niechaj wstanie do robot - w innym razie ma klopotyanna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a jak u Was jest z tymi sprawami rano?
i sucho i nic się nie dziejeanna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Oj ja tez nigdy nie lubie rano ,rano to ja mysle o kawie a nie o fiku-miku.Ateraz w ciazy to wogole mi sie nie chceReni wrote:a jak u Was jest z tymi sprawami rano?
i sucho i nic się nie dziejeReni, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
zobaczymy, będę dzielić się wrażeniamiBozia3 wrote:Jestem ciekawa Twojej opinii, bo ja się w szkole rodzenia niczego nie nauczyłam....
inessa, bliska77, grosza, blondynka lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:no moj to jakis niedzwiedz jest bo nie bierze sie do roboty z rana za nic w swiecie raz na rok moze
dziwny jest ten swiat...
iza37, iza37, inessa, polarmiś, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
Promyk -
poza tym rano człowiek jest taki wypluty, pogięty i ma odkształconą poduszkę na twarzy
nie mówiąc już o tym cyt. "poczekaj tylko pójdę do łazienki umyć zęby i siku" mało romantyczne hahah
tak przeglądałam wykresy i podziwiam niektóre mają prawie codziennie po kilka serduszek
skąd na to siły..
a może... to nie z jednymo tym nie pomyślałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2013, 08:36
Olena, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn, samira, Panda, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Rano - jest ok. Wieczorem śpię - najlepiej o 21! A tak w ogóle to ostatnio libido mam ZEROWE przez 24/24.
inessa, polarmiś, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki w nowym, pięknym dniu.U mnie z kolei ja z rana mam agresora dopóki kawy się nie napije, ale jak mąż się dobiera to oddaje mu się bez pamięci(doslownie nic nie pamietam) hahhaha
Witaj Violu:)
Polarmisiu kochana czekamy na wieści po wizycie:) Angela fajnie ze jesteś z nami, ciekawe co u Iwki,Ka-ry?
U mnie nadal bóle okresowe i to wszystko,@ brak:)inessa, Bursztyn, bliska77, angela, samira, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie Boziu, ze nie ja jedna w tym wieku mam takie potrzeby. Przez jakis czas bylam na forum dla mam +40 i ucieklam stamtad bo taka nagonka na kobiety-mamy w naszym wieku ze az czasami watpilam w slusznosc mojej decyzji i czulam sie jak stary grzyb.
Moze bedziemy miec blizniaki;-) z dwoch mam:-) ja teraz mam tylko obawy ze jeszcze moj organizm nie doszedl do siebie po poronieniu. Ide do gina wprzyszlym tygodniu, zaraz po @ sprwdzic czemu mam te plamienia.
inessa, Olena, samira, promyk, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
megan - miałam podobnie - to co się Ewie przytrafiło wzbudziło mój niepokójmegan8 wrote:dużo myślałam wczoraj o ewiejoannie ,sama nie wiem dlaczego
zaczynam się bać czy u mnie wszystko będzie dobrze i wogóle
dziwne mam myśli dzisiajBursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:poza tym rano człowiek jest taki wypluty, pogięty i ma odkształconą poduszkę na twarzy
nie mówiąc już o tym cyt. "poczekaj tylko pójdę do łazienki umyć zęby i siku" mało romantyczne hahah
tak przeglądałam wykresy i podziwiam niektóre mają prawie codziennie po kilka serduszek
skąd na to siły..
a może... to nie z jednymo tym nie pomyślałam
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość