35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:juz po
płytka idzie do opisu do neurologa
beda dzwonic jak bedzie wynikiwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no i z powrotem.
Bąk śpi, Duży z nosem w swoim kompie, ja w swoim. Zaraz idę spać, bo ledwom żywaKaszel mnie rozpierdala - a głowa napierdala (już po dwóch tabletach, więc jest lepiej).
Nowy gin.bardzo ok. Zlecił badania krwi - TSH, prolaktyna, AMH, przeciwciała przeciw antygenom jajnika, przeciwciała przeciw plemnikom, IgG i IgM (kurwa! jakie te badania drogie).
przed kolejną wizytą jeszcze Duży się przebada i zobaczymy, co dalej.
Dziś mam 8 dc i widział 6 pęcherzyków w jednym jajniku i 4 w drugim - tam jeden duży gotowy do startu(mam dość krótkie cykle, dlatego już w blokach startowych).
No nic. Teraz czekamy na wynikimacduska, iwcia77, Mega, kkisia, gretka, moremi, kapturnica, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:upiekłam chyba z milion ciasteczek,
zaraz idę spać
młody usnął z płaczem przez ból głowy,
jak mi go szkoda... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrójki usunęła konto
Wiele innych wartościowych dziewczyn odeszło i jakoś tak przykro mi się zrobiło
Pewne osoby traktują forum jak swoją własność
Mam nadzieję że któregoś dnia nie okaże się, że nie ma już naszego wątku, bo admin go usunie
macduska, HappyJo, Viola, kkisia, gretka, moremi, anna maria, caffe, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:mamatrójki usunęła konto
Mam nadzieję że któregoś dnia nie okaże się, że nie ma już naszego wątku, bo admin go usunie
bądz realistką pliz
jedne odchodza inne przychodzą-to internet -
nick nieaktualnyIwone wrote:mamatrójki usunęła konto
szkoda
Iwone lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:a dlaczego ma go usuwać? im wiecej ludzi tym lepiej bo wiecej reklam bedzie
bądz realistką pliz
jedne odchodza inne przychodzą-to internet
Masz rację to jest internet, ale z tego co zauważyłam nie tylko na naszym forum, to właśnie przez internet nawiązały się przyjaźnie bardzo często przenoszone do reala.
Po tym wszystkim co razem ze sobą przeżywamy - radości i smutki, nie możemy traktować się przedmiotowo!Viola, macduska, malgos741, Arwena, Mega, kkisia, gretka, moremi, Sabina, Bozia3, anna maria, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
No szkoda, bo z tego, co pisała (choć niewiele) wydawała się być wartościową osobą.
Cieszę się, że ja nie zostałam potraktowana tak obcesowo na "dzień dobry".
Z Ewki postów najczęściej śmieję się w głos, ale wczoraj miała chyba gorszy dzień - do którego każdy przecież ma prawo. Jednak milej by było "mamietrójki" , gdyby Ewka to przyznała i najzwyczajniej w świecie ją przeprosiła. Myślę, że nie byłoby tematu. Każda z nas ma swoje lepsze i gorsze chwile, a że my baby tak zazwyczaj mamy, że emocje często biorą górę, to zazwyczaj też bardziej wyrozumiałe potrafimy dla siebie być w chwilach słabości. Ale nie warto iść w zaparte i udawać, że się nic nie stało skoro komuś zrobiliśmy przykrość. Raczej nie stracimy w niczyich oczach, że umiałyśmy przyznać się do błędu - wręcz przeciwnie (w każdym razie, ja zawsze ceniłam sobie ludzi, którzy to potrafią)
Amenmacduska, Mega, iwcia77, kkisia, gretka, moremi, Sabina, Bozia3, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:No szkoda, bo z tego, co pisała (choć niewiele) wydawała się być wartościową osobą.
Cieszę się, że ja nie zostałam potraktowana tak obcesowo na "dzień dobry".
Z Ewki postów najczęściej śmieję się w głos, ale wczoraj miała chyba gorszy dzień - do którego każdy przecież ma prawo. Jednak milej by było "mamietrójki" , gdyby Ewka to przyznała i najzwyczajniej w świecie ją przeprosiła. Myślę, że nie byłoby tematu. Każda z nas ma swoje lepsze i gorsze chwile, a że my baby tak zazwyczaj mamy, że emocje często biorą górę, to zazwyczaj też bardziej wyrozumiałe potrafimy dla siebie być w chwilach słabości. Ale nie warto iść w zaparte i udawać, że się nic nie stało skoro komuś zrobiliśmy przykrość. Raczej nie stracimy w niczyich oczach, że umiałyśmy przyznać się do błędu - wręcz przeciwnie (w każdym razie, ja zawsze ceniłam sobie ludzi, którzy to potrafią)
Ameniwcia77, Viola, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Trzeba traktować ludzi tak jak siebie, ja bym nie chciała być tak potraktowana.
Iwone, Arwena, HappyJo, macduska, Mega, kkisia, Bozia3, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwone wrote:Ewa weź pod uwagę, że po drugiej stronie monitora jest istota ludzka, która ma uczucia.
Masz rację to jest internet, ale z tego co zauważyłam nie tylko na naszym forum, to właśnie przez internet nawiązały się przyjaźnie bardzo często przenoszone do reala.
Po tym wszystkim co razem ze sobą przeżywamy - radości i smutki, nie możemy traktować się przedmiotowo!
skoro wy ją kochacie to o co kaman? dlaczego likwiduje konto?
przeciez nie musi sie ze mną przyjaznićMega lubi tę wiadomość
-
Nie możemy skupiać się wyłącznie na staraniach i piszemy o wszystkim. Śmiejemy się, ale nie róbmy innym przykrości, bo przecież nie po to tu jesteśmy!
Wczoraj weszła dziewczyna i na wstępie napisała że jest w ciąży i za chwilę otrzymała wymówki typu, jakim prawem weszła na forum dla staraczek jeśli już zaciążyła? pewnie weszła, bo znalazła w googlach forum gdzie są babki w jej wieku które starają się o dziecko i niektóre już są w ciąży.
Uważam, że bardzo dobrze zrobiła że do nas chciała się przyłączyć.
Ps. Ja obecnie się nie staram i co, mam stąd spadać?HappyJo, Arwena, malgos741, macduska, Mega, kkisia, moremi, Viola, Sabina, anna maria, gosia7122, caffe, Pusurek, Dorka1979, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:każda z nas ma swoje złe dni, jednak nie wchodzi w tym czasie na forum żeby się na kimś wyżyć.
Chyba generalnie nikt tu nie wchodzi, żeby się na kimkolwiek wyżywać.
Mnie bardziej chodzi o to, że jak już się to stało, to można przyznać się do tego, że postąpiło się niefajnie i przeprosić adresata tych inwektyw. Atmosfera wtedy z pewnością by się oczyściła, a "mamatrójki" może nie rozważała wtedy likwidacji konta.
No cóż....
Warto wyciągnąć wnioski na przyszłość, bo przeszłości już i tak zmienić nie można.Iwone, malgos741, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ja pisałam tylko w swoim imieniu, nie jestem zwierzęciem stadnym
skoro wy ją kochacie to o co kaman? dlaczego likwiduje konto?
przeciez nie musi sie ze mną przyjaznić
Nie mam zamiaru Cię oceniać, bo tak naprawdę Cię nie znam, ale proszę! nie traktuj tak nowych osób, które tu wchodzą pierwszy raz.
Ty Twierdzisz że nie potrzebujesz nikogo, a jednak do nas zaglądasz, piszesz i radzisz się co zrobić. Pod tą twardą skorupą chowasz osobę bardzo wrażliwą i nie pisz mi tu głupot, bo gdybyś była inna, nie byłabyś w stanie pokochać Tomaszka mimo wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 23:43
HappyJo, macduska, malgos741, Arwena, Mega, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Bozia3, gosia7122, caffe, megan8 lubią tę wiadomość