35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj zostalam tak przywitana i zycze Wam takiego poranka:-)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f6ab40c8d4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 05:48
kapturnica, moremi, Mega, Simba, HappyJo, kkisia, Mango, Sabina, Reni, Bozia3, malgos741, anna maria, caffe, EwaT, Arwena, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bryy wszystkim razem i każdej kobicie z osobna...
Sabbbcia ciężarówko
sto lat zycia!!! ze dwieście picia!! Pieknego dzwona w piatek na usg jakim bedzie serducho malucha....
Wszystkiego najlepszego małaSimba, HappyJo, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dzisiaj zostalam tak przywitana i zycze Wam takiego poranka:-)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f6ab40c8d4.jpg
BryMega, Simba, kkisia, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:O 5 rano? A w życiu!
Bry
Dzis o 4ej robilam porzadek w szafie w przedpokoju, w miedzyczasie paste z tunczyka i grzalam bagietke w piekarniku. I tym sposobem sniadanie bylo gotowe na 5.30.
Swietnie...
HappyJo, SolarPolar, kkisia, Sabina, Reni, Mega, moremi, caffe, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No heloł Dziewczęta.
Solar- cudownie! Uwielbiam takie pobudki
Niestety praktykowane w wolne weekendy, kiedy Bąk na łekendzie u swojego Padre,a my z Dużym mamy czas dla siebie (standardowo Bąk przychodzi do naszego łóżka między 5 a 6 rano, więc opcji za bardzo nie ma w tych okolicznościach)
Miłego poranka
kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:Eeee to jestes ekstra przygotowana z geografii
Bardzo ciezko?
Masakra
A tu ovu za rogiem
I niewiem jak dzisiejszy dzien przezyje
Chyba walne sie jeszcze do wyra
Moze przespie i przejdzieMega, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem.
Albo cale zycia bylam taka niezdarna, albo ciaza jest wyjatkowym okresem. Co chwile mi cos leci z rak, kiedy cos nalewam - nie trafiam, nie wspominajac o tym ze zarcie wypada mi z geby lub spada z widelca prosto na...brzuch. Dziwne, ze moj telefon jeszcze dziala. Wszystko mi spada oprocz cisnienia.
I moze wlasnie cale zycie bylam taka niezdarna, tylko machinalnie wszystko podnosilam, a teraz przez ten beben zrobilo sie ciezko.Mega, moremi, Bursztyn, HappyJo, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja nie wiem.
Albo cale zycia bylam taka niezdarna, albo ciaza jest wyjatkowym okresem. Co chwile mi cos leci z rak, kiedy cos nalewam - nie trafiam, nie wspominajac o tym ze zarcie wypada mi z geby lub spada z widelca prosto na...brzuch. Dziwne, ze moj telefon jeszcze dziala. Wszystko mi spada oprocz cisnienia.
I moze wlasnie cale zycie bylam taka niezdarna, tylko machinalnie wszystko podnosilam, a teraz przez ten beben zrobilo sie ciezko.
moze to kwestia zespolu ciesni nadgarstka-organizm zatrzymuje wode, nerw ma mniej miejsca i uczucie dretwienia, mrowienia?
ja dorobilam sie tego bez ciazy i tez mi wszystko zrak lecialo, pozbylam sie paru talerzy i kieliszkow przy tej okazji...iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:moze to kwestia zespolu ciesni nadgarstka-organizm zatrzymuje wode, nerw ma mniej miejsca i uczucie dretwienia, mrowienia?
ja dorobilam sie tego bez ciazy i tez mi wszystko zrak lecialo, pozbylam sie paru talerzy i kieliszkow przy tej okazji...moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:53
Iwone, Simba, kapturnica, malgos741, Mega, paszczakin, moremi, kkisia, Bursztyn, HappyJo, Arwena, iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość