X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    i gdzie wszyskie?!
    sama mam degustować?

ja juz jestem i coz po 1 lampce i tez sie zastanawiam gdzie wszystkie?

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia super wieści :)
    Zaglądam co jakiś czas na forum, ale cały czas sprzątam i roboty zamiast mi ubywać to dochodzi. Wymyśliłam zrobienie garderoby i w związku z tym musieliśmy przemeblować dwa pokoje. Bałagan mi się taki zrobił, że nie wiem czy do świąt w tym roku się wyrobię :D

Mega, Aasiula, moremi, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadałyście dziś o sylwestrze. Nie celebruje tego wieczoru, nie widzę w nim nic wyjątkowego. Spędzam go w domu. W tym roku wyjątkowo będzie małe posiedzenie, bo zostaną u nas brat z żoną. Aczkolwiek nie spodziewam się siedzenia do nocy ;-)

Iwone, malgos741, anna maria, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina - pije za Twoje zdrowie i malucha.

Wrocilam do domu. maz ugotowal zupine ale to co dzieje sie w kuchni to Sajgon. Jak to zobaczylam to schowalam sie do kartonu i nie chce wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak mozna upierd..... Kuchnię. Ide spac by przespac ..... A rano dla rozluznienia niech mnie obudzi jak dzis o poranku.

gretka, malgos741, Mega, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, EwaT, caffe, Aasiula, moremi, Bozia3, gosia7122, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale co poradzic jak perfekcyjny moze byc tylko gej.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfd14c670ab.jpg

gretka, Mega, anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    ja juz jestem i coz po 1 lampce i tez sie zastanawiam gdzie wszystkie?
    ja w pracy

anna maria lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska streszczenie jak ta lala ;)
    Pusurek Adaś cudo aż się zakochałam <3
    Reni trzymie kciuki za psiaka. <3

anna maria, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

no tak, ale tu nie ma ani słowa o pracowitości czy czystości ;) czyli gej tez moze kuchnie upierdolic.. ;)

iwcia77, anna maria, SolarPolar, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez na sylwestra w domu ,no ale to jst takie naturalne przeciez Jest Helenka:-)ostanie sylwestry tez w domu bo moj mial dyzury w klinice.Ale sa dobre strony siedzenia w domu kiedy inny sa jeszcze pijani albo Maja kaca to ja wstaje trzezwa ,wypoczeta:-)
    Sabina wrote:
    Gadałyście dziś o sylwestrze. Nie celebruje tego wieczoru, nie widzę w nim nic wyjątkowego. Spędzam go w domu. W tym roku wyjątkowo będzie małe posiedzenie, bo zostaną u nas brat z żoną. Aczkolwiek nie spodziewam się siedzenia do nocy ;-)

nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, moremi, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia to ci synus rosnie super ze wszystko jest ok:-)
    iwcia77 wrote:
    obecna, uff- melduje sie

Sabcia- niech no dzis cie usciskam i wycaluje <3 ;D 100 lat! marzenia sie spelniaja i nie tylko w urodziny :D, zycze zdrowej ciazy i pogody ducha a 5 grudnia bicia serducha <3

Wacia chyba dostaniesz jakiegos pulitzera :D za streszczenie :) dodam tylko ze nie ja znalazlam ten pompejski pamietnik ;D - to wina Renki :)

Reni- tyle mam empati , ze wyobrazam sobie co czujesz przed wizyta <3 kciucze za optymistyczna diagnoze.

dzis mialam usg- Ivo rosnie, wazy 2,2 kg...obrocony glowa w dol, przeplywy pempowinowe bez zarzutu, program w usg zgadza sie po dokonanych pomiarach co do tygodni ciazy ( 33+ 2)...nic tylko skakac z radosci :)
    ide nadrabiac dzisiejszy dzionek- nie przerywac ;D

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Kurwa! Mój maz jest gejem???

SolarPolar, Mega, gretka, nick nieaktualny, EwaT, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, HappyJo, paszczakin, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kurwa! Mój maz jest gejem???
    Moj to juz dawno byl o to podejrzewany. Teraz sie potwierdzilo...
    No i co zrobisz? Nic nie zrobisz...

Simba, EwaT, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, HappyJo, Bursztyn lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ,żeby w 15stym dniu mieć sluz....przez to przeziebienie jestem do tyłu chyba
    zrobiłam pyszna paste z piersią kurczaczą i wmieszałam pesto zielone
    do tego sałata z czarną oliwką

anna maria, moremi, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie czytam ze jakies winko pijecie ,to se tez grzanca wale odrazu mi cieplej na sercu:-)

nick nieaktualny, EwaT, gretka, nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam, mniam .QUOTE=EwaT]kurcze ,żeby w 15stym dniu mieć sluz....przez to przeziebienie jestem do tyłu chyba
    do tego sałata z czarną oliwką[/QUOTE]

EwaT lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    kurcze ,żeby w 15stym dniu mieć sluz....przez to przeziebienie jestem do tyłu chyba
    Jasne, pisz więcej, a mi pozostanie lizanie monitora :-O to chyba można pociągnąć pod nękanie głodnych i niedojedzonych ;-)

EwaT, gretka, nick nieaktualny, Mega, anna maria, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Ja kupilam wielki plat wedzonego lososia - poltora kilo . Siedzimy i wpierdaczamy.
    Wbijam sie z ryba na wino!

anna maria, Mega, moremi, Bozia3, iwcia77, HappyJo, EwaT lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jasne, pisz więcej, a mi pozostanie lizanie monitora :-O to chyba można pociągnąć pod nękanie głodnych i niedojedzonych ;-)
    i ciężarnych ze ci przypomnę ;)

anna maria, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio lososia jadlam we wrzesniu byl pieczony i tu nastepuje opis:ognisko nad ogniskiem ustawione deski a do nich przybite platy lososia i byly tak dobre ze ciagle chodzilam po dokladke ,do tego spijalam winko .Tak sie kurwa nazarlam jak wieprz ,ze skoro swit obejmowalm kibel w celach wiadomych.
    Pusurek wrote:
    Ja kupilam wielki plat wedzonego lososia - poltora kilo . Siedzimy i wpierdaczamy.
    Wbijam sie z ryba na wino!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to se doleje grzanego:-)

201407014965.png
‹‹ 5921 5922 5923 5924 5925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ