35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia super wieści
Zaglądam co jakiś czas na forum, ale cały czas sprzątam i roboty zamiast mi ubywać to dochodzi. Wymyśliłam zrobienie garderoby i w związku z tym musieliśmy przemeblować dwa pokoje. Bałagan mi się taki zrobił, że nie wiem czy do świąt w tym roku się wyrobięMega, Aasiula, moremi, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGadałyście dziś o sylwestrze. Nie celebruje tego wieczoru, nie widzę w nim nic wyjątkowego. Spędzam go w domu. W tym roku wyjątkowo będzie małe posiedzenie, bo zostaną u nas brat z żoną. Aczkolwiek nie spodziewam się siedzenia do nocy
Iwone, malgos741, anna maria, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina - pije za Twoje zdrowie i malucha.
Wrocilam do domu. maz ugotowal zupine ale to co dzieje sie w kuchni to Sajgon. Jak to zobaczylam to schowalam sie do kartonu i nie chce wychodzic. Nie wyobrazacie sobie jak mozna upierd..... Kuchnię. Ide spac by przespac ..... A rano dla rozluznienia niech mnie obudzi jak dzis o poranku.gretka, malgos741, Mega, anna maria, kkisia, iwcia77, Arwena, Sabina, EwaT, caffe, Aasiula, moremi, Bozia3, gosia7122, dorbie, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Macduska streszczenie jak ta lala
Pusurek Adaś cudo aż się zakochałam
Reni trzymie kciuki za psiaka.anna maria, Mega, iwcia77, Sabina, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:No ale co poradzic jak perfekcyjny moze byc tylko gej.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfd14c670ab.jpgczyli gej tez moze kuchnie upierdolic..
iwcia77, anna maria, SolarPolar, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
My tez na sylwestra w domu ,no ale to jst takie naturalne przeciez Jest Helenka:-)ostanie sylwestry tez w domu bo moj mial dyzury w klinice.Ale sa dobre strony siedzenia w domu kiedy inny sa jeszcze pijani albo Maja kaca to ja wstaje trzezwa ,wypoczeta:-)Sabina wrote:Gadałyście dziś o sylwestrze. Nie celebruje tego wieczoru, nie widzę w nim nic wyjątkowego. Spędzam go w domu. W tym roku wyjątkowo będzie małe posiedzenie, bo zostaną u nas brat z żoną. Aczkolwiek nie spodziewam się siedzenia do nocy
Sabina, malgos741, Aasiula, moremi, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Iwcia to ci synus rosnie super ze wszystko jest ok:-)iwcia77 wrote:obecna, uff- melduje sie
Sabcia- niech no dzis cie usciskam i wycaluje100 lat! marzenia sie spelniaja i nie tylko w urodziny
, zycze zdrowej ciazy i pogody ducha a 5 grudnia bicia serducha
Wacia chyba dostaniesz jakiegos pulitzeraza streszczenie
dodam tylko ze nie ja znalazlam ten pompejski pamietnik
- to wina Renki
Reni- tyle mam empati , ze wyobrazam sobie co czujesz przed wizytakciucze za optymistyczna diagnoze.
dzis mialam usg- Ivo rosnie, wazy 2,2 kg...obrocony glowa w dol, przeplywy pempowinowe bez zarzutu, program w usg zgadza sie po dokonanych pomiarach co do tygodni ciazy ( 33+ 2)...nic tylko skakac z radosci
ide nadrabiac dzisiejszy dzionek- nie przerywacSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No ale co poradzic jak perfekcyjny moze byc tylko gej.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbfd14c670ab.jpgSolarPolar, Mega, gretka, Pusurek, EwaT, anna maria, Sabina, kkisia, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, Dorka1979, HappyJo, paszczakin, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kurwa! Mój maz jest gejem???
No i co zrobisz? Nic nie zrobisz...Simba, EwaT, anna maria, Sabina, kkisia, Mega, malgos741, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, HappyJo, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:kurcze ,żeby w 15stym dniu mieć sluz....przez to przeziebienie jestem do tyłu chyba
zrobiłam pyszna paste z piersią kurczaczą i wmieszałam pesto zielone
do tego sałata z czarną oliwkąto chyba można pociągnąć pod nękanie głodnych i niedojedzonych
EwaT, gretka, kkisia, Mega, anna maria, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, Dorka1979, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:zrobiłam pyszna paste z piersią kurczaczą i wmieszałam pesto zielone
do tego sałata z czarną oliwką
Wbijam sie z ryba na wino!anna maria, Mega, moremi, Bozia3, iwcia77, HappyJo, EwaT lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jasne, pisz więcej, a mi pozostanie lizanie monitora
to chyba można pociągnąć pod nękanie głodnych i niedojedzonych
anna maria, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio lososia jadlam we wrzesniu byl pieczony i tu nastepuje opis:ognisko nad ogniskiem ustawione deski a do nich przybite platy lososia i byly tak dobre ze ciagle chodzilam po dokladke ,do tego spijalam winko .Tak sie kurwa nazarlam jak wieprz ,ze skoro swit obejmowalm kibel w celach wiadomych.Pusurek wrote:Ja kupilam wielki plat wedzonego lososia - poltora kilo . Siedzimy i wpierdaczamy.
Wbijam sie z ryba na wino!Sabina, Pusurek, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość