35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:witam w środku tygodnia
http://www.iv.pl/images/00562598103858958675.jpgSabina, anna maria, kkisia, Pusurek, malgos741, iwcia77, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jeśli macie w pobliżu sklep netto, to polecam dziewczynom z niemowlakami zakup puzzli, z których albo można składać duże kostki albo rozłożyć na podłodze i będą służyły jako mata.
W opakowaniu jest 8 kolorowych puzzli z obrazkami i po ułożeniu wychodzi ok. metra kwadratowego. Są grubości ok. 1 cm, więc sporo. Cena 29,99 zł.
Są też inne fajne rzeczy, podaję link do gazetki:
http://www.netto.pl/temp/gazetka/pdf/NETTO_49.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 22:15
Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia, Bliska 77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Uff... Dotarłam. Trochę mniej do nadrabiania będzie. Pewnie przez te cztery dni z pińcset stron napykacie.
Co to ja jeszcze miałam? Aaaaa Kapta, jak mnie nie bedzie, to się zachowuj. Byle jak, ale żeby mi było na poziomie. Mła
Reni, wiadomo już coś?malgos741, Mega, iwcia77, macduska, kkisia, Dorka1979, gretka, kapturnica, Bliska 77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamiętacie opisaną przeze mnie kilka tygodni temu historię kupowania drzwi?
Ma ciąg dalszy.
Kupiliśmy z przebojami dwie sztuki- jedne do pokoju pierworodnego a drugie do łazienki.
Dzwoniłam do domu zeby mój tata zmierzył te łazienkowe i powiedział czy 80 czy 70 ma być.
Kupiliśmy zgodnie ze słowami ojca dwie 80.
Drzwi pokojowe po uprzednim obcięciu (2 cm za długie) założone zostały na drugi dzien.
Łazienkowe stały do dzisiaj.
Okazało się ,ze są 10 cm za szerokie...
I nie wiadomo czy nam facet źle dał w sklepie a my to przegapiliśmy ( w co wątpię) czy też mojemu ojcu się coś pomerdało (w co z kolei mój ojciec watpi aczkolwiek raczej mam wrażenie, że mówił o dwóch 80)
Najlepsze, ze drzwi już zostały obcięte i oddać się ich nie da a nigdzie już ich nie założę....
Kurwa muszę się napić.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 23:25
iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Iwone, caffe, HappyJo, kapturnica, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:56
iwcia77, malgos741, kkisia, macduska, Mega, Iwone, caffe, Simba, gretka, Lucky, kapturnica, paszczakin, Bliska 77, Bozia3, Pusurek, Bursztyn, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem
i źle i dobrze
rak złośliwy i na tyle wredny, że przenosi się przez krew więc kolejna operacja może pomóc ale ... nie ma pewności, że gdzieś tam sie nie czai no w brzuchu
w tej chwili jest zalecana chemia
przez 6 tyg raz w tyg po 5 wlewów...
w związku z tym, że wydala sie z organizmu w ciągu 3 dni to wtedy trzeba uważać i jakby mu się coś ulało to sprzątać w rękawiczkach, nie dawać mu spać przy twarzy nie dawać się lizać po twarzy itd.. no i weź go wygoń z łóżka miszyn impasibol
przed każdym podaniem chemii ma badana krew
przed rozpoczęciem i po zakończeniu leczenia rtg płuc i usg brzucha
druga opcja jakiś lek sprowadzany
raz w miesiącu go dostaje przez 6 miesięcy kuracja dłuższa i droższa (600 miesięcznie)
w związku z tym, że mogę być w ciązy czekamy z decyzją o leczeniu do testu..bo jeśli byłabym w ciąży to na okres chemii musiałabym pożegać się z psem..
ja pierdole -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe, moze to wlasnie takie przygotowanie do syfu- packa sie juz w ciazy, zeby potem nie zwariowac, ze dzieciaki brudza.. ja bede musiala pokonac swoja nerwice natrectw- u mnie salon+kuchnia musza byc perfekt wysprzatane, inaczej nie moge spokojnie odpoczac na sofie.. i tak zawsze patrze u zadziecionych, na ten upackany kaszka talerzyk, rozlany sok na podlodze, wlajace sie zabawki i odbite na scianie dzieciece raczki i wiem, ze u mnie tez tak bedzie i ze musze sie na to przygotowac..
bo dzieci i posprzatane na wysoki polysk, to chyba mission impossible..
I witam się oczywiściemalgos741, Mega, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jestem
i źle i dobrze
rak złośliwy i na tyle wredny, że przenosi się przez krew więc kolejna operacja może pomóc ale ... nie ma pewności, że gdzieś tam sie nie czai no w brzuchu
w tej chwili jest zalecana chemia
przez 6 tyg raz w tyg po 5 wlewów...
w związku z tym, że wydala sie z organizmu w ciągu 3 dni to wtedy trzeba uważać i jakby mu się coś ulało to sprzątać w rękawiczkach, nie dawać mu spać przy twarzy nie dawać się lizać po twarzy itd.. no i weź go wygoń z łóżka miszyn impasibol
przed każdym podaniem chemii ma badana krew
przed rozpoczęciem i po zakończeniu leczenia rtg płuc i usg brzucha
druga opcja jakiś lek sprowadzany
raz w miesiącu go dostaje przez 6 miesięcy kuracja dłuższa i droższa (600 miesięcznie)
w związku z tym, że mogę być w ciązy czekamy z decyzją o leczeniu do testu..bo jeśli byłabym w ciąży to na okres chemii musiałabym pożegać się z psem..
ja pierdoleReni, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Pamiętacie opisaną przeze mnie kilka tygodni temu historię kupowania drzwi?
Ma ciąg dalszy.
Kupiliśmy z przebojami dwie sztuki- jedne do pokoju pierworodnego a drugie do łazienki.
Dzwoniłam do domu zeby mój tata zmierzył te łazienkowe i powiedział czy 80 czy 70 ma być.
Kupiliśmy zgodnie ze słowami ojca dwie 80.
Drzwi pokojowe po uprzednim obcięciu (2 cm za długie) założone zostały na drugi dzien.
Łazienkowe stały do dzisiaj.
Okazało się ,ze są 10 cm za szerokie...
I nie wiadomo czy nam facet źle dał w sklepie a my to przegapiliśmy ( w co wątpię) czy też mojemu ojcu się coś pomerdało (w co z kolei mój ojciec watpi aczkolwiek raczej mam wrażenie, że mówił o dwóch 80)
Najlepsze, ze drzwi już zostały obcięte i oddać się ich nie da a nigdzie już ich nie założę....
Kurwa muszę się napić.....macduska lubi tę wiadomość