35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jak bym miała wiecej ziemi to juz dawno bym kozy hodowała
uwielbiam ichni ser nałozyc na plaster upieczonego bakłażana , mniam
mleko tez wypijęMega, ania.g, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Ewa ja się tak zastanawiam czy nie kupić kozy zamiast kosiarki, mleko sprzedam, bo nie lubię koziego, a nie będę się musiała nikogo prosić o koszenie
tylko koza oprócz trawy wpierdoli też korzenie trawy, wszystkie gałązki, krzewy, kwiatki, pranie i stare buty
one są wszystkożerneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:41
ania.g, Mega, kapturnica, Iwone, Heretyczka, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:tylko koza oprócz trawy wpierdoli też korzenie trawy, wszystkie gałązki, krzewy, kwiatki, pranie i stare buty
one są wszystkożerneBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A skad ty tyle wiesz o kozach?
nie miała potem ogródka
kozy się rozmnożyły - sprzedała je - 7 sztuk i najlepsze- facet przyjechał po nie maluchem- i wszystkie zabrał...
powystawiały łby przez okna i całą drogę Beee... Beeee... Beeee
widok- bezcennyMega, kapturnica, Iwone, ania.g, kkisia, Bozia3, HappyJo, iwcia77, Evans lubią tę wiadomość
-
A jeżeli jesteśmy w temacie ciasteczek musze jeszcze kupic foremki - mam tylko aniołka i jeszcze by sie przydał biały lukier - bo inne kolory mam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:miała moja znajoma,
nie miała potem ogródka
kozy się rozmnożyły - sprzedała je - 7 sztuk i najlepsze- facet przyjechał po nie maluchem- i wszystkie zabrał...
powystawiały łby przez okna i całą drogę Beee... Beeee... Beeee
widok- bezcennyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:49
Iwone, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzieci sa bezbłędne, kupiliśmy ostatnio w Smyku mojej młodej koszule w kratkę, czerwona zreszta, jakby mogła, to by w niej spała tak jej sie podoba....
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:ja chyba w tym roku nie upiekę ciasteczek
Jestem wykończona psychicznie przez moje dzieciaki.
Iwone lubi tę wiadomość