35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sens jest jesli chcesz spr czy przy suplementacji poziom jest ok..Bezsens jesli chcesz znac swoj wlasny poziom...
Zwykle nie był wysoko,wrecz nisko ten progesteron więc będę wiedziała jak jest po dawce 2x50. Dzieki Kaptakapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do mleka koziego,strasznie śmierdziało jak gotowałam..ale córka nie protestowała. Ciupała kaszke chyba lepsza od nana i bebilonu. Jeszcze taka ciekawostka mój dziadek miał wypalany nowotwór przełyku,przez 2 lata żywił sie kozim mlekiem,za co go podziwiałam
Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A jak sie doi koze? Jesli tak samo jak owce, to ja juz bym tego do ust nie wziela. Kiedys widzialam na wlasne oczy, skad sie bierze mleko na oscypki. Stoi ta owca tylem, gazdzina ja doi, owca w miedzyczasie sra. Gazdzina ciach, reke do wiaderka, bobki wylowila, doi dalej. Na moje nieme spojrzenie stwierdzila, ze to czysta łowiecka i gowno tez czyste, a poza tym kto tam bedzie wiedzial, ze łona sie do mleka zasrala...
Ale oscypki jem nadal. Bo jak sie je uwedzi, to gowno znika, nie? Chyba.
Hheheheh no to mialas widoki W sumie sama natura....Ja widzialam jak na hali w szalasie robia oscypki.Bród , smród i ubóstwo.O syfie nie wspomne... Fakt odrzuciło mnie na oscypki te tzw prawdziwe owcze..Jem tylko krowie male mocno wedzone...Ale pewnie jakbym zobaczyła jak je robia tobym nie zjadla
Kozy doja tez od tyłuania.g lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Co do mleka koziego,strasznie śmierdziało jak gotowałam..ale córka nie protestowała. Ciupała kaszke chyba lepsza od nana i bebilonu. Jeszcze taka ciekawostka mój dziadek miał wypalany nowotwór przełyku,przez 2 lata żywił sie kozim mlekiem,za co go podziwiałam
-
wolałabym, zeby poszedł do roboty i siano przynosił do domu!kapturnica wrote:Oj tam oj tam pasieka , pasnik jeden chuj..Wazne ,żeby merynos mial z czego wpierdalac siano
Simba, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia pytanie gdzie upchnęłaś te makaronofiuty!?
Bozia3 wrote:macduska - zapomniałam Ci podziękować za przepis na sałatkę makaronową - wyszła super - wprawdzie nie znalazłam swoich makaronów fiutów - gdzieś leżą upchnięte - ale i tak wyszła ładna...:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67c68fc66d7f.jpgBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Co do mleka koziego,strasznie śmierdziało jak gotowałam..ale córka nie protestowała. Ciupała kaszke chyba lepsza od nana i bebilonu. Jeszcze taka ciekawostka mój dziadek miał wypalany nowotwór przełyku,przez 2 lata żywił sie kozim mlekiem,za co go podziwiałam
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Witam wieczorową porą
Ania może rozważysz kupno kozy. Zawsze to swoje i dużo tańsze niż kupne.
uwielbiam ichni ser nałozyc na plaster upieczonego bakłażana , mniam
mleko tez wypijęPusurek, macduska, Iwone, peppapig, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ja znowu drina pije..a zaczęło sie od lampeczki Bayleysa
wypiłam a mój do mnie,a może drineczka ci zrobie, on nie pijący,to ja mu "ok" a ja chciałam być miła mówie mu loda ci nałoże( lubi lody też te zimne waniliowe) ja ide z pucharkiem z kuchni a on majestatycznie rozporek rozpina..kurde żartowniś jeden
malgos741, macduska, Mega, kapturnica, Bozia3, kkisia, Mango, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Kurde ja znowu drina pije..a zaczęło sie od lampeczki Bayleysa
wypiłam a mój do mnie,a może drineczka ci zrobie, on nie pijący,to ja mu "ok" a ja chciałam być miła mówie mu loda ci nałoże( lubi lody też te zimne waniliowe) ja ide z pucharkiem z kuchni a on majestatycznie rozporek rozpina..kurde żartowniś jeden
peppapig lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017