35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Nie jest lekko z tą diagnozą ale jak mój młody miał atak to pogotowie przyjechało w ciągu 8 minut i zapewniam, że nie mieszkam w centrum miasta, raczej na peryferiach głuchej wsi.
W szpitalu gdzie trafiliśmy z rozpoznaniem ataku epilepsji porobili wszystkie badania, co tam było trzeba w ciągu tygodnia.
Z drugiej strony jakby nie znajomości to diagnozę zacmy mielibyśmy 2 miesiace później bo badanie można tylko w szpitalnej przychodni przeprowdzić a tam kooooolejki i pani w recepcji guzik obchodziło, ze dzieciak oczoplasu dostał i liczy się każda chwila.
Różnie to bywa.Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A co się stało?
oj dużo by gadać
dość, ze ośmieliłam się przeciwstawić wielebnemu
nie pierwszy raz zresztą
edit. a to nie jest mile widziane u Władzy
edit 2. pewnie PMS spotęgował wkurw na dokładkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:14
Mega, ania.g, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Sabina, trzymam kciuki
własnie zaczęłam @..
czy ktoś jest ze mną w parze, czy jezdem samotny biały rzagiel..? -
nick nieaktualny
-
Ale mialyscie temat dzisiaj
A ja zaliczyłam wkurwa w domu. Pojechaliśmy z młodą do szkoły muzycznej, posiedziałam z nią na wiolonczeli bo ma za tydzień egzamin semestralny. Potem poleciała na teorie a my do biblioteki i na zakupy. Kupiliśmy karpie żywe i do domu z nimi. Wpadamy na chatę i do teściowej żeby lała wodę do wanny i wzięła od nas ryby bo my musimy jechać odebrać młoda. A ta za 5 minut sie drze z łazienki że się pomyliła i zamiast zimnej wody to nalala gorącej. I stoi i lamentuje, a mauż do niej to kurwa o czym ty myślisz, wylewaj ta wodę. Ja w butach i kurtce do łazienki i odstawialam akcje ratunkowa... Nie zagotowaly sie... Ręce mi opadłyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:28
kapturnica, gretka, malgos741, Bozia3, ania.g, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:dziewczyny, to się nas tu stadko zbiera na @..
czyli stanowimy żywą ilustrację tezy, że kobiety w grupie zgrywają swoje @...
hehe, to bzykanko w wigilię.. czy to aby nie grzech?
A ja to chyba w Sylwka, a nie, ja mam zakaz..
ale wam będę kibicować
Laaaaski, gola, tututu!
i ekstatyczne machanie szalikiem!
tyklo nie to bo ja chciałam na iui01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017