X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo pasuje
    dziadygi są najlepsze
    Elfik wrote:
    To Reniusz przybij piąteczkę - my oddział defensywny..
    Ty się nie możesz starać dla psa, ja dla mojej tarczycy, zatem będziemy jak te dwa dziadki w loży muppetów, tylko nabijały się z reszty...;)

Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde trzeci dzień plamie a tej @ nie widać...

Mega lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    kurde trzeci dzień plamie a tej @ nie widać...
    coś jak ja...

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale mialyscie temat dzisiaj ;)
    A ja zaliczyłam wkurwa w domu. Pojechaliśmy z młodą do szkoły muzycznej, posiedziałam z nią na wiolonczeli bo ma za tydzień egzamin semestralny. Potem poleciała na teorie a my do biblioteki i na zakupy. Kupiliśmy karpie żywe i do domu z nimi. Wpadamy na chatę i do teściowej żeby lała wodę do wanny i wzięła od nas ryby bo my musimy jechać odebrać młoda. A ta za 5 minut sie drze z łazienki że się pomyliła i zamiast zimnej wody to nalala gorącej. I stoi i lamentuje, a mauż do niej to kurwa o czym ty myślisz, wylewaj ta wodę. Ja w butach i kurtce do łazienki i odstawialam akcje ratunkowa... Nie zagotowaly sie... Ręce mi opadły
    no nieźle..:)

Mega lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusura mam awizo
    przesyłka listowa niestandardowych rozmiarów nie mieszcząca się do skrzynki hm...
    zachciało się europy i euroskrzynek to teraz trzeba zapieprzać na pocztę hahah
    no nic jutro zobaczę co to..

ale powiedz, że nie wysłałaś mi krasnala ogrodowego ;-)

Bozia3, Mega, Pusurek, kapturnica, Simba, ania.g, Sabina, macduska, kkisia, Mango, HappyJo, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomek sie pierwszy raz odwrócił z brzucha na plecy (bo odwrotnie juz potrafił od dawna)
    jaka radość :)

gretka, Mega, Pusurek, kapturnica, Bozia3, SolarPolar, Simba, Sabina, peppapig, gosia7122, Reni, macduska, kkisia, malgos741, HappyJo, iwcia77, Niuta, anna maria, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pusura mam awizo
    przesyłka listowa niestandardowych rozmiarów nie mieszcząca się do skrzynki hm...
    zachciało się europy i euroskrzynek to teraz trzeba zapieprzać na pocztę hahah
    no nic jutro zobaczę co to..

ale powiedz, że nie wysłałaś mi krasnala ogrodowego ;-)
    Merynosa. Uwazaj, bo moze miec spocone pachy.

kapturnica, Bozia3, Simba, ania.g, Sabina, gosia7122, Reni, macduska, kkisia, paszczakin, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Merynosa. Uwazaj, bo moze miec spocone pachy.
    A pasieka??

Mega, ania.g, Reni, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A pasieka??
    Kapta, ogarnij sie, jaka pasieka? Pasnik!!
    Pasnik idzie kolejna przesylka.

moremi, Simba, ania.g, Reni, macduska, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kapta, ogarnij sie, jaka pasieka? Pasnik!!
    Pasnik idzie kolejna przesylka.
    Oj tam oj tam pasieka , pasnik jeden chuj..Wazne ,żeby merynos mial z czego wpierdalac siano ;)

Heretyczka, Bozia3, ania.g, Reni, kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oj tam oj tam pasieka , pasnik jeden chuj..Wazne ,żeby merynos mial z czego wpierdalac siano ;)
    No toz nie z pasieki przeciez... Rece mi opadly. Co robilas na przyrodzis w 3 klasie?? W pasiece to pszczoly mieszkaja...

Mega, ania.g, Reni, macduska, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No toz nie z pasieki przeciez... Rece mi opadly. Co robilas na przyrodzis w 3 klasie?? W pasiece to pszczoly mieszkaja...
    Byłam chora :)
    ey Pusur w ulach siedza pszczoły a pasieka to teren gdzie stoja ule...

Pasieka – w pszczelarstwie teren z ustawionymi ulami. Jako pasiekę określa się też wszystkie ule danego właściciela – pszczelarza, wraz z jego budowlami i urządzeniami pasiecznymi, ułatwiającymi pracę w pasiece.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:01

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska - zapomniałam Ci podziękować za przepis na sałatkę makaronową - wyszła super - wprawdzie nie znalazłam swoich makaronów fiutów - gdzieś leżą upchnięte - ale i tak wyszła ładna...:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67c68fc66d7f.jpg

kapturnica, Mega, Heretyczka, Reni, macduska, kkisia, HappyJo, caffe, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merynosy sobie wysyłacie to może któraś wyśle mi kozę żebym miała mleko dla Marcela ;)

kapturnica, Pusurek, peppapig, Bozia3, Mega, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Merynosy sobie wysyłacie to może któraś wyśle mi kozę żebym miała mleko dla Marcela ;)
    Teraz mi sie przypomniało że moja córka piła mleko kozie po bebilonie wymiotowała a miała skaze białkową. Długo to mleko nam babka od swojskich kózek nosiła.
    Mam też pytanie chyba retoryczne. Czy jest sens robić progesteron jak biore luteine? Chyba bez sensu,co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Tomek sie pierwszy raz odwrócił z brzucha na plecy (bo odwrotnie juz potrafił od dawna)
    jaka radość :)
    Tomcio ladnie sie rozwija, nie?

Heretyczka, Bozia3, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Teraz mi sie przypomniało że moja córka piła mleko kozie po bebilonie wymiotowała a miała skaze białkową. Długo to mleko nam babka od swojskich kózek nosiła.
    Mam też pytanie chyba retoryczne. Czy jest sens robić progesteron jak biore luteine? Chyba bez sensu,co?
    Sens jest jesli chcesz spr czy przy suplementacji poziom jest ok..Bezsens jesli chcesz znac swoj wlasny poziom...

SolarPolar, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tomcio ladnie sie rozwija, nie?
    kurcze nie narzekam
    mogło byc gorzej

Pusurek, peppapig, macduska, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    macduska - zapomniałam Ci podziękować za przepis na sałatkę makaronową - wyszła super - wprawdzie nie znalazłam swoich makaronów fiutów - gdzieś leżą upchnięte - ale i tak wyszła ładna...:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67c68fc66d7f.jpg
    wyglada przesmacznie

Bozia3, peppapig, macduska, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A jak sie doi koze? Jesli tak samo jak owce, to ja juz bym tego do ust nie wziela. Kiedys widzialam na wlasne oczy, skad sie bierze mleko na oscypki. Stoi ta owca tylem, gazdzina ja doi, owca w miedzyczasie sra. Gazdzina ciach, reke do wiaderka, bobki wylowila, doi dalej. Na moje nieme spojrzenie stwierdzila, ze to czysta łowiecka i gowno tez czyste, a poza tym kto tam bedzie wiedzial, ze łona sie do mleka zasrala...
    Ale oscypki jem nadal. Bo jak sie je uwedzi, to gowno znika, nie? Chyba.

Bozia3, kapturnica, Simba, Mega, macduska, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6025 6026 6027 6028 6029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ