35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo pasuje
dziadygi są najlepszeElfik wrote:To Reniusz przybij piąteczkę - my oddział defensywny..
Ty się nie możesz starać dla psa, ja dla mojej tarczycy, zatem będziemy jak te dwa dziadki w loży muppetów, tylko nabijały się z reszty...Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ale mialyscie temat dzisiaj
A ja zaliczyłam wkurwa w domu. Pojechaliśmy z młodą do szkoły muzycznej, posiedziałam z nią na wiolonczeli bo ma za tydzień egzamin semestralny. Potem poleciała na teorie a my do biblioteki i na zakupy. Kupiliśmy karpie żywe i do domu z nimi. Wpadamy na chatę i do teściowej żeby lała wodę do wanny i wzięła od nas ryby bo my musimy jechać odebrać młoda. A ta za 5 minut sie drze z łazienki że się pomyliła i zamiast zimnej wody to nalala gorącej. I stoi i lamentuje, a mauż do niej to kurwa o czym ty myślisz, wylewaj ta wodę. Ja w butach i kurtce do łazienki i odstawialam akcje ratunkowa... Nie zagotowaly sie... Ręce mi opadłyMega lubi tę wiadomość
-
Pusura mam awizo
przesyłka listowa niestandardowych rozmiarów nie mieszcząca się do skrzynki hm...
zachciało się europy i euroskrzynek to teraz trzeba zapieprzać na pocztę hahah
no nic jutro zobaczę co to..
ale powiedz, że nie wysłałaś mi krasnala ogrodowegoBozia3, Mega, Pusurek, kapturnica, Simba, ania.g, Sabina, macduska, kkisia, Mango, HappyJo, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTomek sie pierwszy raz odwrócił z brzucha na plecy (bo odwrotnie juz potrafił od dawna)
jaka radośćgretka, Mega, Pusurek, kapturnica, Bozia3, SolarPolar, Simba, Sabina, peppapig, gosia7122, Reni, macduska, kkisia, malgos741, HappyJo, iwcia77, Niuta, anna maria, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusura mam awizo
przesyłka listowa niestandardowych rozmiarów nie mieszcząca się do skrzynki hm...
zachciało się europy i euroskrzynek to teraz trzeba zapieprzać na pocztę hahah
no nic jutro zobaczę co to..
ale powiedz, że nie wysłałaś mi krasnala ogrodowegokapturnica, Bozia3, Simba, ania.g, Sabina, gosia7122, Reni, macduska, kkisia, paszczakin, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Kapta, ogarnij sie, jaka pasieka? Pasnik!!
Pasnik idzie kolejna przesylka.Heretyczka, Bozia3, ania.g, Reni, kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Oj tam oj tam pasieka , pasnik jeden chuj..Wazne ,żeby merynos mial z czego wpierdalac siano
Mega, ania.g, Reni, macduska, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No toz nie z pasieki przeciez... Rece mi opadly. Co robilas na przyrodzis w 3 klasie?? W pasiece to pszczoly mieszkaja...
ey Pusur w ulach siedza pszczoły a pasieka to teren gdzie stoja ule...
Pasieka – w pszczelarstwie teren z ustawionymi ulami. Jako pasiekę określa się też wszystkie ule danego właściciela – pszczelarza, wraz z jego budowlami i urządzeniami pasiecznymi, ułatwiającymi pracę w pasiece.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:01
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska - zapomniałam Ci podziękować za przepis na sałatkę makaronową - wyszła super - wprawdzie nie znalazłam swoich makaronów fiutów - gdzieś leżą upchnięte - ale i tak wyszła ładna...:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67c68fc66d7f.jpgkapturnica, Mega, Heretyczka, Reni, macduska, kkisia, HappyJo, caffe, iwcia77, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Merynosy sobie wysyłacie to może któraś wyśle mi kozę żebym miała mleko dla Marcela
Mam też pytanie chyba retoryczne. Czy jest sens robić progesteron jak biore luteine? Chyba bez sensu,co?
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Teraz mi sie przypomniało że moja córka piła mleko kozie po bebilonie wymiotowała a miała skaze białkową. Długo to mleko nam babka od swojskich kózek nosiła.
Mam też pytanie chyba retoryczne. Czy jest sens robić progesteron jak biore luteine? Chyba bez sensu,co?SolarPolar, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:macduska - zapomniałam Ci podziękować za przepis na sałatkę makaronową - wyszła super - wprawdzie nie znalazłam swoich makaronów fiutów - gdzieś leżą upchnięte - ale i tak wyszła ładna...:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67c68fc66d7f.jpgBozia3, peppapig, macduska, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Merynosy sobie wysyłacie to może któraś wyśle mi kozę żebym miała mleko dla Marcela
Ale oscypki jem nadal. Bo jak sie je uwedzi, to gowno znika, nie? Chyba.
Bozia3, kapturnica, Simba, Mega, macduska, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość