35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Daj mi przepisy na ciasto pizzowe.
http://www.zajadam.pl/dobre-przepisy/pizza-ciastoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 20:24
SolarPolar lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyW opcjach zaznaczania leków na wykresie powinna być możliwość zaznaczania ciągłego,
żeby np. jak się bierze coś codziennie to zaznaczyc raz na początku miesiąca a potem mieć z głowy
wkurza mnie to pykanie na kwas foliowy i te inneiwcia77, moremi, kapturnica, Simba, kkisia, malgos741, Sabina, Iwone, Arwena, Bozia3, HappyJo lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W opcjach zaznaczania leków na wykresie powinna być możliwość zaznaczania ciągłego,
żeby np. jak się bierze coś codziennie to zaznaczyc raz na początku miesiąca a potem mieć z głowy
wkurza mnie to pykanie na kwas foliowy i te innemacduska, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a mnie to pasuje, bo jak rano wpisuję temp to od razu zaznaczam leki i je biorę.
jak mam pusto to znaczy nie brałam. taki przypominacz i kontroler w jednym.
to powinna być opcja do wyborukapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ovu mi dało 97% szans na ciążę w ostatnim cyklu...
to ja się pytam
GDZIE TA CIĄŻA DO CHOLERY ?????
dodam że nie zaznaczyłam od ovulki żadnych objawów, nic
Laska nie na ciąże ale na statystyczne wyjscie testu ciążowego robionego w danym dniuOn nie myśli on tylko analizuje jak ma przypisane hehehhe
dorbie, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:W opcjach zaznaczania leków na wykresie powinna być możliwość zaznaczania ciągłego,
wkurza mnie to pykanie na kwas foliowy i te inne -
macduska wrote:ale że gdzie?
macduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mozesz tez napisac na opcje na samym dole masz ZGŁOŚ PROBLEM I tez jest szybka reakcja...
Come to me.. leci własnie na tvn Jak pomysle ,ze to kurna jakis facet mial tyle samozaparcia by stamtad uciec to czapka z głowymoremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wypowiedzialam sie o pierogach.
Ja wycinam szklanka, nakladam recznie i recznie zalepiam. Zadnych szczek do pierogow. Za to corka robi ze mna, zaczela pomagac, jak miala 8 lat i wciagnela sie na maxa. Ja tez jako dziecie lepilam z mama, jakies setki pierogow i uszek na swieta, dzien przed wigilia. Bylysmy zawsze umordowane na swieta tym staniem w kuchni. Teraz mam zawsze robione przez mame w listopadzie i mrozone.
A jak robie w ciagu roku ruskie czy z owocami, to mam taka porcje maki, z ktorej wychodzi kolo 90 sztuk.kapturnica, malgos741, macduska, kkisia, iwcia77, Simba, Bozia3, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie wypowiedzialam sie o pierogach.
Ja wycinam szklanka, nakladam recznie i recznie zalepiam. Zadnych szczek do pierogow. Za to corka robi ze mna, zaczela pomagac, jak miala 8 lat i wciagnela sie na maxa. Ja tez jako dziecie lepilam z mama, jakies setki pierogow i uszek na swieta, dzien przed wigilia. Bylysmy zawsze umordowane na swieta tym staniem w kuchni. Teraz mam zawsze robione przez mame w listopadzie i mrozone.
A jak robie w ciagu roku ruskie czy z owocami, to mam taka porcje maki, z ktorej wychodzi kolo 90 sztuk.tak jak ja z mamą tylko ostatnio pracowałam do 17.00 w wigilię więc mamka z mężem lepili ale lubię taką atmosferę przygotowań.
Pusurek, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
hej kobietki,spokojnie tu u was dzisiaj,a ja trafilam na pogotowie bo od kilku dni biore lekarstwa takie dostepne wszedzie,na przeziebienie i nic a nawet coraz gorzej,dzis 39 stopni i taki kaszel ze szok,a oczy i nos to mizalewalo normalnie,no i sie okazalo zapalenie pluc,dostalam antybiotyk-amoxycyline 3 razy dziennie,mam nadzieje ze mi nie namiesza z miesiaczka?mam ja dostac we srode( w ciazy raczej niejestem...bo wczoraj wiecz juz jakies lekkie plamienie bylo na papierze zawsze tak mam na kilka dni przed),w nastepnym cyklu zaczynamy invitro i troche sie matrwie tym antybiotykiem ale babka powiedziala ze jak to nast cykl to mam wziac i nic nie zaszkodzi,a musze byc zdrowa w styczniu,wiec lepeij sie teraz wykurowac...co wy myslicie?pozdrowki
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny