35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:hej kobietki,spokojnie tu u was dzisiaj,a ja trafilam na pogotowie bo od kilku dni biore lekarstwa takie dostepne wszedzie,na przeziebienie i nic a nawet coraz gorzej,dzis 39 stopni i taki kaszel ze szok,a oczy i nos to mizalewalo normalnie,no i sie okazalo zapalenie pluc,dostalam antybiotyk-amoxycyline 3 razy dziennie,mam nadzieje ze mi nie namiesza z miesiaczka?mam ja dostac we srode( w ciazy raczej niejestem...bo wczoraj wiecz juz jakies lekkie plamienie bylo na papierze zawsze tak mam na kilka dni przed),w nastepnym cyklu zaczynamy invitro i troche sie matrwie tym antybiotykiem ale babka powiedziala ze jak to nast cykl to mam wziac i nic nie zaszkodzi,a musze byc zdrowa w styczniu,wiec lepeij sie teraz wykurowac...co wy myslicie?pozdrowki01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:W opcjach zaznaczania leków na wykresie powinna być możliwość zaznaczania ciągłego,
żeby np. jak się bierze coś codziennie to zaznaczyc raz na początku miesiąca a potem mieć z głowy
wkurza mnie to pykanie na kwas foliowy i te inne -
Kręgosłup mnie napierdziela, urobiona jestem jak wół.... Idę sie walnąc do wanny....ale plus jest taki ze mi już niewiele zostało do sprzątania
no
A karnisz dalej straszywe wtorek musze małża pogonić, bo to już nie jest śmieszne
A na racuchy tez mi narobiłyście smaka, zrobię we wtorekmoremi, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no czemu mnie to nie dziwi...wrzucaja fil/ foty na 20 min i tyle go widzieli...
iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017