35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:trza je dyscyplinarnie zwolnić
a pewnie,
dzisiaj wolny dzień dużo czasu to się czają albo szwendają gdzieś zamiast pisac,
za to jutro napierdzielać będą od rana, że trudno nadrobić po pracycaffe, SolarPolar, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:trza je dyscyplinarnie zwolnić
A poważnie martwię się tym co Renia pisała. Czy te rany psiaka to poważne i czy lekarstwo udało się załatwić.
No i Burszta zniknęła. Prace miała chyba do piątku napisać, to może odsypia.
Zastanawiam się też cały czas, co słychać u Inesski.
Arwena też się nie odzywa. Tylko czasem kliknie, że coś lubi.
Mandragora zniknęła już dawno, a szkoda.
Dobrze, że chociaż mama78 odezwała się na końcówkę ciąży.
Parka po przerwie też wróciła do nas
caffe, macduska, malgos741, Mega, Simba, Iwone, Parka, Pusurek, iwcia77, Bursztyn, gosia7122, Mala79, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mogą nas wtedy do sądu pracy pozwać. Może zacznijmy od rozmowy dyscyplinującej.
A poważnie martwię się tym co Renia pisała. Czy te rany psiaka to poważne i czy lekarstwo udało się załatwić.
No i Burszta zniknęła. Prace miała chyba do piątku napisać, to może odsypia.
Zastanawiam się też cały czas, co słychać u Inesski.
Arwena też się nie odzywa. Tylko czasem kliknie, że coś lubi.
Mandragora zniknęła już dawno, a szkoda.
Dobrze, że chociaż mama78 odezwała się na końcówkę ciąży.
Parka po przerwie też wróciła do nasiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór wszystkim.
Poczytałam Was trochę i widzę, że przygotowania do świąt w pełni. Ja nie wiem jak w tym roku to zorganizuję. Mały sypia po kilka minut w ciągu dnia, więc ogarniam tylko bieżące sprawy. Natknęłam się na posta Bursztyna, w którym pisała, że marzy jej sie pani do opieki nad dzieckiem, która, go bedzie przynosić tyko na krótkie chwile. Ja uwielbiam sie zajmować Wojtkiem, ale przydałaby mi się pani do całej reszty - sprzątania, gotowania, zakupów.
P.S. W sumie to zostają mi noce na prace domowe. Nie chciałabym denerować niektórych młodych mam, ale Wojtek wczoraj wyduldał butlę o 23.00, przed pólnocą zasnął i dziś obudził sie o 7.00 rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 22:14
caffe, moremi, Simba, Mega, kkisia, Iwone, macduska, Pusurek, Dorka1979, iwcia77, Bozia3, peppapig, Sabina, gosia7122, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość
-
u mandry wszystko ok
Simba, moremi, Mega, kkisia, Iwone, caffe, macduska, iwcia77, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Jestem
Niedziela wczesny wieczor to u nas bylo szykowanie sie do szkoly: kąpiele z myciem głowy u corki (ma bardzo dlugie wlosy i w niedziele jest rytual specjalnego mycia, tj z odzywka zeby sie nie robily koltuny i potem rozczesywanie), zmiana poscieli w lozkach, porzadkowanie biurek itd. I zdalam sobie sprawe z tego, ze jeszcze 5 dni dzieci ida do szkoly, a potem dopieeeero 7 stycznia!Pusurek, macduska, Dorka1979, kkisia, caffe, Mega, moremi, peppapig, Simba, Sabina, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość