35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a to z sieci
"Koronę najpiękniejszej kobiety świata dostała Miss RPA Rolene Strauss. Miss World ma 22 lata i 177 cm wzrostu. Aktualnie jest studentką IV roku medycyny. Strauss w przyszłości chce skończyć studia MBA i zostać lekarzem. Relaksuje się grając w golfa, siatkówkę i jeżdżąc na rowerze, a także czytając inspirujące i edukacyjne książki. Jest także uzdolniona muzycznie, umie grać na flecie, fortepianie i gitarze."
i gdzie tu k... pytam jest sprawiedliwość na tym świecie...
Jakkolwiek inspirujące i edukacyjne książki brzmią podejrzanie...iwcia77, peppapig, kapturnica, Simba, Sabina, moremi, Parka, kkisia, Arwena, Pusurek, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jeszcze tylko ten tydzień do szkoły i przerwanie trzeba będzie zrywać się z bladego świtu i będzie można kawkę w piżamce wypić
Bozia, ja bym w życiu w bloku nie chciała mieszkać ale może dlatego że ja z lasu i nie wyobrażam sobie egzystować w małym pudełku z tłumem ludzi wokół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 08:04
iwcia77, Sabina, moremi, Bozia3, Mega, anna maria, kkisia, Mala79, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Niech bedzie pochwalony
Skonczylam wreszcie pisac te cholerne prace! Co za ulga, nie do opisania
Nie dam rady Was tez nadrobic, nad czym bardzo ubolewam, no moze cofne sie ze 2, 3 stronymam nadzieje ze bylyscie grzeczne...
eee...niemozliwe, zaloze sie ze jakis stos plonal
Jest jakis nowy Kropek?
Reni, jak Dasti?
Sabina, jak sie czujesz?
Simba, mam nadzieje jeszcze w trojpaku?Sabina, iwcia77, kapturnica, moremi, malgos741, ania.g, gretka, Parka, Mega, anna maria, kkisia, Arwena, Simba, gosia7122, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Taaa... Poniedziałek...
Dziń dybry
A ja mam we dupie, że tak powiem, te całe starania, wspomagacze, witaminy, zioła czy inne specyfiki !
Żeby to całe cholerstwo zadziałało to musi mieć na czczym. A tu jajka na wyczerpaniu...
W każdym razie mam na zbyciu cztery aplikatory z żelem Conceive. Ważne do kwietnia 2015.
Może która chętna?Sabina, ania.g, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Niech bedzie pochwalony
Skonczylam wreszcie pisac te cholerne prace! Co za ulga, nie do opisania
Nie dam rady Was tez nadrobic, nad czym bardzo ubolewam, no moze cofne sie ze 2, 3 stronymam nadzieje ze bylyscie grzeczne...
eee...niemozliwe, zaloze sie ze jakis stos plonal
Jest jakis nowy Kropek?
Reni, jak Dasti?
Sabina, jak sie czujesz?
Simba, mam nadzieje jeszcze w trojpaku?
Jestem w szpitalu. Za godzine obchod, potem cesarka i ja. Dobrze że tu nie trzymają tylko dziś wracam do domu.
Tylko żadnej książki sobie się wzięłam, niech to szlak!
Witam, tak w ogólekapturnica, iwcia77, moremi, Bursztyn, ania.g, Iwone, Elfik, gretka, Parka, paszczakin, caffe, kkisia, Arwena, Simba, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Taaa... Poniedziałek...
Dziń dybry
A ja mam we dupie, że tak powiem, te całe starania, wspomagacze, witaminy, zioła czy inne specyfiki !
Żeby to całe cholerstwo zadziałało to musi mieć na czczym. A tu jajka na wyczerpaniu...
W każdym razie mam na zbyciu cztery aplikatory z żelem Conceive. Ważne do kwietnia 2015.
Może która chętna?moremi, ania.g, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobrze
Jestem w szpitalu. Za godzine obchod, potem cesarka i ja. Dobrze że tu nie trzymają tylko dziś wracam do domu.
Witam, tak w ogóleSabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:. Natknęłam się na posta Bursztyna, w którym pisała, że marzy jej sie pani do opieki nad dzieckiem, która, go bedzie przynosić tyko na krótkie chwile. Ja uwielbiam sie zajmować Wojtkiem, ale przydałaby mi się pani do całej reszty - sprzątania, gotowania, zakupów.
Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, kkisia, Arwena, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam z kawką z samego rana
Sabinka trzymaj się skarbieiwcia77, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry
Niuta, co to za spadek formy? Dopóki jeszcze jakieś jajka są, to nie ma, że boli. Nogi rozkładać i działać
Sabinka, trzymam kciuki. I obyś doszła szybko do siebie. Pytałaś kiedy możesz zacząć kolejne starania? Pewnie po pierwszej @ o ile psychicznie będziesz gotowa. A będziesz, bo widzę, że twarda sztuka jesteś i się nie poddajesz :*iwcia77, Niuta, Sabina, gretka, Parka, paszczakin, kkisia, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Dobrze
Witam, tak w ogóleSabina lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja! A co
Wysłałam Ci zaproszenie.
Przyjmij, podaj adres i jużania.g, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Niuta, co to za spadek formy? Dopóki jeszcze jakieś jajka są, to nie ma, że boli. Nogi rozkładać i działać
Sabinka, trzymam kciuki. I obyś doszła szybko do siebie. Pytałaś kiedy możesz zacząć kolejne starania? Pewnie po pierwszej @ o ile psychicznie będziesz gotowa. A będziesz, bo widzę, że twarda sztuka jesteś i się nie poddajesz :*malgos741, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość