35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do starań, to zrobimy sobie przerwę. Uznaliśmy że dobrze nam to zrobi. Dlatego jednak nie kupie teraz mleczka, dam sobie troche czasu
Tylko halo! Przerwa nie będzie długa, tak może do marca? Jak tylko podwozie będzie ok, to wracamy
moja córka musi mieć rodzeństwo
moremi, malgos741, gretka, Parka, SolarPolar, anna maria, ania.g, caffe, kkisia, Mango, Arwena, Simba, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Co do starań, to zrobimy sobie przerwę. Uznaliśmy że dobrze nam to zrobi. Dlatego jednak nie kupie teraz mleczka, dam sobie troche czasu
Tylko halo! Przerwa nie będzie długa, tak może do marca? Jak tylko podwozie będzie ok, to wracamy
moja córka musi mieć rodzeństwo
Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry,
Sabinatrzymaj się!
Moja corka obudzila sie dzisiaj z atakiem kaszlu krtaniowego, no i nie poszla do szkoly, pojdziemy do lekarza, bo nie wiem czy to alergiczne czy przeziebila krtan (a moglo tak byc, bo bylismy wczoraj na spacerze i buzia jej sie nie zamykala od ciaglego opowiadania i zwierzania, to taki wiek)
Sabina, moremi, Mega, kkisia, Arwena, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ale dokarmiaj sie roznymi wspomagaczami - witaminami - jajo dojrzewa ok 3 miesiecy.
malgos741, kkisia, Mango, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Misku dawaj listę! My tylko nie będziemy prokreacji uprawiac a poza tym to się szykujemy. Ja wrócę do ćwiczeń co by być w formie. Ale czym się dokarmiac? Dawaj ordynatorze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:33
Sabina, malgos741, anna maria, kkisia, Arwena, Parka, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i ja sie witam..
przede wszytskim- kciuki Sabinka za dzis! i super, ze masz takie dobre podejcie do sprawy. Sciskam!anna maria, kkisia, Arwena, Simba, Sabina, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
a moja mama dzisiaj znowu przyjeżdża, wyszło, że jeszcze tydzień może z małym pobyć, ufff, przynajmniej na spokojnie do roboty będę mogła chodzić, bez kombinacji alpejskich
anna maria, moremi, kkisia, Mega, gretka, Arwena, Parka, Simba, ania.g, Sabina, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość