X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Chujowe ;-)
    A tak poważnie to 0,24. Jak podzielić to na dwa to jeszcze gorzej.
    Ale chyba mam to w dupci. I tak nie zmienię tego więc po co się stresować ;-)
    Niuta, dopóki się nie poddajecie, zawsze macie szansę :-)
    Nie wiem co jest grane, ale dzisiaj kocham cały świat :-)
    A jutro idę znowu do kliniki i zobaczymy czy coś mi się kroi w tym cyklu :-)

kapturnica, Parka, Simba, Pusurek, paszczakin, Niuta, malgos741, kkisia, kkisia, gretka, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka cały swiat?Ło maj gad cos ty brala ;D

moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Morka cały swiat?Ło maj gad cos ty brala ;D
    W tym cyklu poza witaminami nic :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O to jeszcze wam cos pokaże w ramach promocji natury.. Taki las mamy niedaleko. Praktycznie co roku w kwietniu tam jezdzimy (wtedy kwitna te kwiaty), widok i zapach jest niesamowity..
    jak w bajce :)

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, ja tez jestem po stronie tych, co w domu, a mam porownanie, bo mieszkalam tez w bloku i to nawet takim fajnym, nowym, na strzezonym osiedlu. Jednak, rzeczywiscie, w domu lepiej sie wypoczywa.
    Trzeba co prawda samemu pewne rzeczy robic, tak jak dziewczyny pisaly, no nam sie udalo znalezc czlowieka "zlota raczke" i w dodatku robi te rzeczy za grosze, wiec to tez jest jakies wyjscie.
    Mieszkanie w domu docenia sie z uplywem lat, bo oderwanie troche od ludzi (o ile ma sie z nimi stycznosc na codzien) i kontakt z przyroda (w kazdej chwili moge wyjsc gola noga na trawnik) naprawde dziala prozdrowotnie. No i ta cisza - zadnych odglosow zza sciany i z klatki schodowej, zadnych jezdzacych wind nad glowa :)

caffe, moremi, Bozia3, Simba, iwcia77, Arwena, kkisia, kkisia, Mega, Mala79, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to daj mi nazwe tych witamin bo ja o malo nie uprdoliłam hydraulikowi łeb przy samej dupie ;)
    Heh chciał mnie w chuja zrobic a sie zrobił w chuja sam..Fachowcy O.o Prolaktyna u mnie dzis pewnie nie do zmierzenia :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:27

paszczakin, caffe, moremi, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to daj mi nazwe tych witamin bo ja o malo nie uprdoliłam hydraulikowi łeb przy samej dupie ;)
    Heh chciał mnie w chuja zrobic a sie zrobił w chuja sam..Fachowcy O.o Prolaktyna u mnie dzis pewnie nie do zmierzenia :-/
    Cały czas te same łykam :-) mama plus z olimpu, inofolic (to już wiemy, że Ewce nie można dawać), e, d, c500 i magnez, żelazo (to akurat z uwagi na duże niedobory w moim organizmie).

Simba, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Cały czas te same łykam :-) mama plus z olimpu, inofolic (to już wiemy, że Ewce nie można dawać), e, d, c500 i magnez, żelazo (to akurat z uwagi na duże niedobory w moim organizmie).
    TO na mnie inofem chyba tak wlasnie jak na Ewke działa..Nienawidze ludzi zwl takich slimaków co myslą ,że baba zielona i można ja w konia zrobic.. Normalnie miałam ochote faceta rozszarpac :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O to jeszcze wam cos pokaże w ramach promocji natury.. Taki las mamy niedaleko. Praktycznie co roku w kwietniu tam jezdzimy (wtedy kwitna te kwiaty), widok i zapach jest niesamowity..
    ale cudo - uwielbiam las...i morze na wakacje - w sumie to nic wiecej mi nie trzeba....bo w góry to tak bardziej za chłopem biegam....

moremi, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Chujowe ;-)
    A tak poważnie to 0,24. Jak podzielić to na dwa to jeszcze gorzej.
    Ale chyba mam to w dupci. I tak nie zmienię tego więc po co się stresować ;-)
    Niuta, ja mam AMH 0,3
    Też się załamałam, że jestem stara...Juz sie naprodukowałam i zmarnowałam wszystko przez ostatnie 10 lat wygodnictwa i dorabiania się i i tak mi samochód ukradli i kilka kroków do tyłu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:45

Niuta, iwcia77, Arwena, kkisia, gretka, Parka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to Cześć!

moremi, iwcia77, kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Jeszcze Ci powiem jedną zaletę mieszkania w lesie lub jego pobliżu. Wracasz do domu jak do ośrodka wczasowego. Cisza, spokój. A co najważniejsze, odcinasz się zupełnie od hałasu i zgiełku.
    Zawsze lubiłam gdzieś wyjeżdżać na wakacje, a odkąd mieszkam w lesie, to zupełnie o wyjazdach nie myślę. Tak tu jest fajnie/wakacyjnie.

No i koleżanko, a grzyby będziesz mogła śmigać dwa razy dziennie ;D
    Po takiej reklamie chce sie spotkac z caffe u niej w domu na kawce, a nie w zadnej knajpie w centrum. ;)

caffe, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Po takiej reklamie chce sie spotkac z caffe u niej w domu na kawce, a nie w zadnej knajpie w centrum. ;)
    zapraszam, zapraszam :) :) :)

Pusurek, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Daj adres tego dilera, bo u mnie taka pogoda, ze idzie sie zabic piescia.

caffe, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Parka, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Daj adres tego dilera, bo u mnie taka pogoda, ze idzie sie zabic piescia.
    Wracasz mi wiare w ludzi ;)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. U mnie leje, pizga, w nocy znowu byla burza. Beda chuj nie swieta, bo taka prognoza jest do konca grudnia. Nawet nie chce mi sie choinki ubierac, chociaz z tym czekamy do wigilii zawsze. Nie mam serca do swiat w tym roku jakos.

caffe, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No, ja też tak mam. Wieś, las, ogród, widoki, spokój, ciemnica... Dla nas dojazd 15km, to nie problem jak mamy sprawne 2 samochody, ale dla dorastających dzieci jest problem. Moi spędzają całe dnie w mieście jako podrzutki u kolegów, znajomycg, bo np maja 1,5 godziny do treningu i powrót po treningu o 20,00. My też siedzimy na tych treningach lub kombinujemy zakupy itd. Ale nie przeprowadzilibysmy sie z powrotem do bloku

caffe, Pusurek, Bozia3, moremi, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega, Parka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas dzisiaj piękna pogoda, przynajmniej przez okno tak to wygląda ;)

Mały wstanie i na spacer wyruszamy, już tak dawno sama z nim nie byłam :)

Pusurek, Bozia3, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Niuta, dopóki się nie poddajecie, zawsze macie szansę :-)
    A jutro idę znowu do kliniki i zobaczymy czy coś mi się kroi w tym cyklu :-)
    Moremi, trzymam kciuki

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No, ja też tak mam. Wieś, las, ogród, widoki, spokój, ciemnica... Dla nas dojazd 15km, to nie problem jak mamy sprawne 2 samochody, ale dla dorastających dzieci jest problem. Moi spędzają całe dnie w mieście jako podrzutki u kolegów, znajomycg, bo np maja 1,5 godziny do treningu i powrót po treningu o 20,00. My też siedzimy na tych treningach lub kombinujemy zakupy itd. Ale nie przeprowadzilibysmy sie z powrotem do bloku
    Nom, to jest czesty problem, kiedy sie ma wieksze dzieci, ze czlowiek bawi sie w szofera caly dzien, wazac glownie dzieciaki na jezyki, treningi, urodziny i inne baseny.
    Trzeba sobie przekalkuliwac, co sie woli, bo czesto jest cos za cos. A, i jak sie ma chlopa, co to ma dwie lewe rece, to lepiej mieszkac w bloku. ;) Do domu to trzeba miec handymana.

caffe, moremi, Reni, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6130 6131 6132 6133 6134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ