35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta wrote:Chujowe
A tak poważnie to 0,24. Jak podzielić to na dwa to jeszcze gorzej.
Ale chyba mam to w dupci. I tak nie zmienię tego więc po co się stresować
Nie wiem co jest grane, ale dzisiaj kocham cały świat
A jutro idę znowu do kliniki i zobaczymy czy coś mi się kroi w tym cyklukapturnica, Parka, Simba, Pusurek, paszczakin, Niuta, malgos741, kkisia, kkisia, gretka, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:O to jeszcze wam cos pokaże w ramach promocji natury.. Taki las mamy niedaleko. Praktycznie co roku w kwietniu tam jezdzimy (wtedy kwitna te kwiaty), widok i zapach jest niesamowity..
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Boziu, ja tez jestem po stronie tych, co w domu, a mam porownanie, bo mieszkalam tez w bloku i to nawet takim fajnym, nowym, na strzezonym osiedlu. Jednak, rzeczywiscie, w domu lepiej sie wypoczywa.
Trzeba co prawda samemu pewne rzeczy robic, tak jak dziewczyny pisaly, no nam sie udalo znalezc czlowieka "zlota raczke" i w dodatku robi te rzeczy za grosze, wiec to tez jest jakies wyjscie.
Mieszkanie w domu docenia sie z uplywem lat, bo oderwanie troche od ludzi (o ile ma sie z nimi stycznosc na codzien) i kontakt z przyroda (w kazdej chwili moge wyjsc gola noga na trawnik) naprawde dziala prozdrowotnie. No i ta cisza - zadnych odglosow zza sciany i z klatki schodowej, zadnych jezdzacych wind nad glowacaffe, moremi, Bozia3, Simba, iwcia77, Arwena, kkisia, kkisia, Mega, Mala79, ania.g lubią tę wiadomość
-
No to daj mi nazwe tych witamin bo ja o malo nie uprdoliłam hydraulikowi łeb przy samej dupie
Heh chciał mnie w chuja zrobic a sie zrobił w chuja sam..FachowcyProlaktyna u mnie dzis pewnie nie do zmierzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:27
paszczakin, caffe, moremi, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to daj mi nazwe tych witamin bo ja o malo nie uprdoliłam hydraulikowi łeb przy samej dupie
Heh chciał mnie w chuja zrobic a sie zrobił w chuja sam..FachowcyProlaktyna u mnie dzis pewnie nie do zmierzenia
mama plus z olimpu, inofolic (to już wiemy, że Ewce nie można dawać), e, d, c500 i magnez, żelazo (to akurat z uwagi na duże niedobory w moim organizmie).
Simba, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Cały czas te same łykam
mama plus z olimpu, inofolic (to już wiemy, że Ewce nie można dawać), e, d, c500 i magnez, żelazo (to akurat z uwagi na duże niedobory w moim organizmie).
-
paszczakin wrote:O to jeszcze wam cos pokaże w ramach promocji natury.. Taki las mamy niedaleko. Praktycznie co roku w kwietniu tam jezdzimy (wtedy kwitna te kwiaty), widok i zapach jest niesamowity..
moremi, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:Chujowe
A tak poważnie to 0,24. Jak podzielić to na dwa to jeszcze gorzej.
Ale chyba mam to w dupci. I tak nie zmienię tego więc po co się stresować
Też się załamałam, że jestem stara...Juz sie naprodukowałam i zmarnowałam wszystko przez ostatnie 10 lat wygodnictwa i dorabiania się i i tak mi samochód ukradli i kilka kroków do tyłu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:45
Niuta, iwcia77, Arwena, kkisia, gretka, Parka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:
Jeszcze Ci powiem jedną zaletę mieszkania w lesie lub jego pobliżu. Wracasz do domu jak do ośrodka wczasowego. Cisza, spokój. A co najważniejsze, odcinasz się zupełnie od hałasu i zgiełku.
Zawsze lubiłam gdzieś wyjeżdżać na wakacje, a odkąd mieszkam w lesie, to zupełnie o wyjazdach nie myślę. Tak tu jest fajnie/wakacyjnie.
No i koleżanko, a grzyby będziesz mogła śmigać dwa razy dzienniecaffe, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry. U mnie leje, pizga, w nocy znowu byla burza. Beda chuj nie swieta, bo taka prognoza jest do konca grudnia. Nawet nie chce mi sie choinki ubierac, chociaz z tym czekamy do wigilii zawsze. Nie mam serca do swiat w tym roku jakos.
caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Po takiej reklamie chce sie spotkac z caffe u niej w domu na kawce, a nie w zadnej knajpie w centrum.
caffe, Pusurek, Bozia3, moremi, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega, Parka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No, ja też tak mam. Wieś, las, ogród, widoki, spokój, ciemnica... Dla nas dojazd 15km, to nie problem jak mamy sprawne 2 samochody, ale dla dorastających dzieci jest problem. Moi spędzają całe dnie w mieście jako podrzutki u kolegów, znajomycg, bo np maja 1,5 godziny do treningu i powrót po treningu o 20,00. My też siedzimy na tych treningach lub kombinujemy zakupy itd. Ale nie przeprowadzilibysmy sie z powrotem do bloku
Trzeba sobie przekalkuliwac, co sie woli, bo czesto jest cos za cos. A, i jak sie ma chlopa, co to ma dwie lewe rece, to lepiej mieszkac w bloku.Do domu to trzeba miec handymana.
caffe, moremi, Reni, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość