X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Chujowe ;-)
    A tak poważnie to 0,24. Jak podzielić to na dwa to jeszcze gorzej.
    Ale chyba mam to w dupci. I tak nie zmienię tego więc po co się stresować ;-)
    Niuta, dopóki się nie poddajecie, zawsze macie szansę :-)
    Nie wiem co jest grane, ale dzisiaj kocham cały świat :-)
    A jutro idę znowu do kliniki i zobaczymy czy coś mi się kroi w tym cyklu :-)

kapturnica, Parka, Simba, nick nieaktualny, paszczakin, Niuta, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka cały swiat?Ło maj gad cos ty brala ;D

moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Morka cały swiat?Ło maj gad cos ty brala ;D
    W tym cyklu poza witaminami nic :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O to jeszcze wam cos pokaże w ramach promocji natury.. Taki las mamy niedaleko. Praktycznie co roku w kwietniu tam jezdzimy (wtedy kwitna te kwiaty), widok i zapach jest niesamowity..
    jak w bajce :)

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, ja tez jestem po stronie tych, co w domu, a mam porownanie, bo mieszkalam tez w bloku i to nawet takim fajnym, nowym, na strzezonym osiedlu. Jednak, rzeczywiscie, w domu lepiej sie wypoczywa.
    Trzeba co prawda samemu pewne rzeczy robic, tak jak dziewczyny pisaly, no nam sie udalo znalezc czlowieka "zlota raczke" i w dodatku robi te rzeczy za grosze, wiec to tez jest jakies wyjscie.
    Mieszkanie w domu docenia sie z uplywem lat, bo oderwanie troche od ludzi (o ile ma sie z nimi stycznosc na codzien) i kontakt z przyroda (w kazdej chwili moge wyjsc gola noga na trawnik) naprawde dziala prozdrowotnie. No i ta cisza - zadnych odglosow zza sciany i z klatki schodowej, zadnych jezdzacych wind nad glowa :)

caffe, moremi, Bozia3, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to daj mi nazwe tych witamin bo ja o malo nie uprdoliłam hydraulikowi łeb przy samej dupie ;)
    Heh chciał mnie w chuja zrobic a sie zrobił w chuja sam..Fachowcy O.o Prolaktyna u mnie dzis pewnie nie do zmierzenia :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:27

paszczakin, caffe, moremi, nick nieaktualny, gretka, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to daj mi nazwe tych witamin bo ja o malo nie uprdoliłam hydraulikowi łeb przy samej dupie ;)
    Heh chciał mnie w chuja zrobic a sie zrobił w chuja sam..Fachowcy O.o Prolaktyna u mnie dzis pewnie nie do zmierzenia :-/
    Cały czas te same łykam :-) mama plus z olimpu, inofolic (to już wiemy, że Ewce nie można dawać), e, d, c500 i magnez, żelazo (to akurat z uwagi na duże niedobory w moim organizmie).

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Cały czas te same łykam :-) mama plus z olimpu, inofolic (to już wiemy, że Ewce nie można dawać), e, d, c500 i magnez, żelazo (to akurat z uwagi na duże niedobory w moim organizmie).
    TO na mnie inofem chyba tak wlasnie jak na Ewke działa..Nienawidze ludzi zwl takich slimaków co myslą ,że baba zielona i można ja w konia zrobic.. Normalnie miałam ochote faceta rozszarpac :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O to jeszcze wam cos pokaże w ramach promocji natury.. Taki las mamy niedaleko. Praktycznie co roku w kwietniu tam jezdzimy (wtedy kwitna te kwiaty), widok i zapach jest niesamowity..
    ale cudo - uwielbiam las...i morze na wakacje - w sumie to nic wiecej mi nie trzeba....bo w góry to tak bardziej za chłopem biegam....

moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Chujowe ;-)
    A tak poważnie to 0,24. Jak podzielić to na dwa to jeszcze gorzej.
    Ale chyba mam to w dupci. I tak nie zmienię tego więc po co się stresować ;-)
    Niuta, ja mam AMH 0,3
    Też się załamałam, że jestem stara...Juz sie naprodukowałam i zmarnowałam wszystko przez ostatnie 10 lat wygodnictwa i dorabiania się i i tak mi samochód ukradli i kilka kroków do tyłu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:45

Niuta, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to Cześć!

moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Jeszcze Ci powiem jedną zaletę mieszkania w lesie lub jego pobliżu. Wracasz do domu jak do ośrodka wczasowego. Cisza, spokój. A co najważniejsze, odcinasz się zupełnie od hałasu i zgiełku.
    Zawsze lubiłam gdzieś wyjeżdżać na wakacje, a odkąd mieszkam w lesie, to zupełnie o wyjazdach nie myślę. Tak tu jest fajnie/wakacyjnie.

No i koleżanko, a grzyby będziesz mogła śmigać dwa razy dziennie ;D
    Po takiej reklamie chce sie spotkac z caffe u niej w domu na kawce, a nie w zadnej knajpie w centrum. ;)

caffe, Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Po takiej reklamie chce sie spotkac z caffe u niej w domu na kawce, a nie w zadnej knajpie w centrum. ;)
    zapraszam, zapraszam :) :) :)

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Daj adres tego dilera, bo u mnie taka pogoda, ze idzie sie zabic piescia.

caffe, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Daj adres tego dilera, bo u mnie taka pogoda, ze idzie sie zabic piescia.
    Wracasz mi wiare w ludzi ;)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. U mnie leje, pizga, w nocy znowu byla burza. Beda chuj nie swieta, bo taka prognoza jest do konca grudnia. Nawet nie chce mi sie choinki ubierac, chociaz z tym czekamy do wigilii zawsze. Nie mam serca do swiat w tym roku jakos.

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No, ja też tak mam. Wieś, las, ogród, widoki, spokój, ciemnica... Dla nas dojazd 15km, to nie problem jak mamy sprawne 2 samochody, ale dla dorastających dzieci jest problem. Moi spędzają całe dnie w mieście jako podrzutki u kolegów, znajomycg, bo np maja 1,5 godziny do treningu i powrót po treningu o 20,00. My też siedzimy na tych treningach lub kombinujemy zakupy itd. Ale nie przeprowadzilibysmy sie z powrotem do bloku

caffe, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas dzisiaj piękna pogoda, przynajmniej przez okno tak to wygląda ;)

Mały wstanie i na spacer wyruszamy, już tak dawno sama z nim nie byłam :)

nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Niuta, dopóki się nie poddajecie, zawsze macie szansę :-)
    A jutro idę znowu do kliniki i zobaczymy czy coś mi się kroi w tym cyklu :-)
    Moremi, trzymam kciuki

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No, ja też tak mam. Wieś, las, ogród, widoki, spokój, ciemnica... Dla nas dojazd 15km, to nie problem jak mamy sprawne 2 samochody, ale dla dorastających dzieci jest problem. Moi spędzają całe dnie w mieście jako podrzutki u kolegów, znajomycg, bo np maja 1,5 godziny do treningu i powrót po treningu o 20,00. My też siedzimy na tych treningach lub kombinujemy zakupy itd. Ale nie przeprowadzilibysmy sie z powrotem do bloku
    Nom, to jest czesty problem, kiedy sie ma wieksze dzieci, ze czlowiek bawi sie w szofera caly dzien, wazac glownie dzieciaki na jezyki, treningi, urodziny i inne baseny.
    Trzeba sobie przekalkuliwac, co sie woli, bo czesto jest cos za cos. A, i jak sie ma chlopa, co to ma dwie lewe rece, to lepiej mieszkac w bloku. ;) Do domu to trzeba miec handymana.

caffe, moremi, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 6130 6131 6132 6133 6134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ