Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Jestem :)
    Niedziela wczesny wieczor to u nas bylo szykowanie sie do szkoly: kąpiele z myciem głowy u corki (ma bardzo dlugie wlosy i w niedziele jest rytual specjalnego mycia, tj z odzywka zeby sie nie robily koltuny i potem rozczesywanie), zmiana poscieli w lozkach, porzadkowanie biurek itd. I zdalam sobie sprawe z tego, ze jeszcze 5 dni dzieci ida do szkoly, a potem dopieeeero 7 stycznia!
    Nie wszyscy mają wolne do 7.01 Mój starszy ma lekcje 2 i 5.01 :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Dorka to raczej ty idziesz ;-)
    nic nie robiąc
    ale ciąża Cię usprawiedliwia
    Nie no teraz to idę na łatwiznę, ale skoro one twierdzą że same zrobią to przecież nie pobiję ich ;)

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Niedziela wczesny wieczor to u nas bylo szykowanie sie do szkoly: kąpiele z myciem głowy u corki (ma bardzo dlugie wlosy i w niedziele jest rytual specjalnego mycia, tj z odzywka zeby sie nie robily koltuny i potem rozczesywanie)
    Dzizas, u mnie to samo z wlosami. Dlugie za pas, zajebiscie geste, koltun na koltunie. Uzywamy olejkow Wella do rozczesywania.

Parka, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pendolino pojechalo dzis po raz pierwszy! Musze sie nim karnac do Wawy w wakacje, podobno dobre zarcie w Warsie daja. ;)

nick nieaktualny, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Nie no teraz to idę na łatwiznę, ale skoro one twierdzą że same zrobią to przecież nie pobiję ich ;)
    Ale w sumie to o teraźniejszych świętach to jeszcze nie rozmawiałyśmy więc mogą mnie zagonić do roboty :)

iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzizas, u mnie to samo z wlosami. Dlugie za pas, zajebiscie geste, koltun na koltunie. Uzywamy olejkow Wella do rozczesywania.

U nas sprawdza sie nalozenie po myciu odzywki Nivea do wlosow kreconych, a potem splukujemy. Zauwazylam ze odzywka do kreconych bardziej ulatwia rozczesywanie niz zwykła, a w ogole to nie daj Boze dopuscic do skoltunienia, to potem rozczesywanie trwa godzinę ..

nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    U nas sprawdza sie nalozenie po myciu odzywki Nivea do wlosow kreconych, a potem splukujemy. Zauwazylam ze odzywka do kreconych bardziej ulatwia rozczesywanie niz zwykła, a w ogole to nie daj Boze dopuscic do skoltunienia, to potem rozczesywanie trwa godzinę ..[/QUOTE/]

lepiej rozczesuje bo włosy kręcone z natury są bardzo suche

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 22:54

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Parka lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Niedziela wczesny wieczor to u nas bylo szykowanie sie do szkoly: kąpiele z myciem głowy u corki (ma bardzo dlugie wlosy i w niedziele jest rytual specjalnego mycia, tj z odzywka zeby sie nie robily koltuny i potem rozczesywanie), zmiana poscieli w lozkach, porzadkowanie biurek itd. I zdalam sobie sprawe z tego, ze jeszcze 5 dni dzieci ida do szkoly, a potem dopieeeero 7 stycznia!
    U mnie jutro zebranie w szkole - idzie małż :), we wtorek młoda ma egzamin półroczny w szkole muzycznej, wiec stres, środa chór, w czwartek maja jakis koncert swiąteczny, byle do piątku ;)

Iwone, Parka lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    U mnie jutro zebranie w szkole - idzie małż :), we wtorek młoda ma egzamin półroczny w szkole muzycznej, wiec stres, środa chór, w czwartek maja jakis koncert swiąteczny, byle do piątku ;)

u nas w piątek ten nieszczęsny opłatek firmowy- brrr
    fajnie Ci że masz za sobą

Mega, iwcia77, Iwone, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    u nas w piątek ten nieszczęsny opłatek firmowy- brrr
    fajnie Ci że masz za sobą
    No...jakoś poszło ;)

Parka lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    lepiej rozczesuje bo włosy kręcone z natury są bardzo suche
    To fakt. Są potwornie suche. Zawsze po basenie idę z maską na włosach do sauny, stosuję olejek arganowy, a i tak są suche. Taki urok.

malgos741, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać, dobrej nocki :) :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM WIECZORNIE
    A Arwena nie pisze bo czasa nie ma ,sprzątam razem z G mieszkanko albo kibluje w pracy od piątku do soboty na popołudniowe zmiany :P

teraz 3dni wolnego

A co u Inesski ?
    Otóż Inesska z mężem dostali kwalifikacje do adopcji i teraz już czakaja na przydzielanie im dzieciątka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 23:28

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Reni, moremi, Iwone, Bozia3, nick nieaktualny, Simba, kapturnica, Mega, BISCA, Niuta, nick nieaktualny, Parka, paszczakin, caffe, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Też jutro mam zebranie rodziców, u mnie tym razem nikt nie idzie.

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    WITAM WIECZORNIE
    A Arwena nie pisze bo czasa nie ma ,sprzątam razem z G mieszkanko albo kibluje w pracy od piątku do soboty na popołudniowe zmiany :P

teraz 3dni wolnego

A co u Inesski ?
    Otóż Inesska z mężem dostali kwalifikacje do adopcji i teraz już czakaja na przydzielanie im dzieciątka :D
    dzieki bogu! pozdrow ja ode mnie i powiedz( napisz ), ze jej zostawilam na privie wiadomosc. dzieki :)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzieki bogu! pozdrow ja ode mnie i powiedz( napisz ), ze jej zostawilam na privie wiadomosc. dzieki :)
    ode mnie też i ucałuj powiedz że tęsknimy za nią. <3
    a ty tak może od czasu do czasu bys się odezwała? a nie teraz zapracowana kobieta z ciebie ;)bo już się martwiłam ;)

nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra mykam spać bo mi się oczy zamykają

miłych snów wszystkim :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ode mnie też i ucałuj powiedz że tęsknimy za nią. <3
    a ty tak może od czasu do czasu bys się odezwała? a nie teraz zapracowana kobieta z ciebie ;)bo już się martwiłam ;)
    pozdrowię ja oczywiście od wszystkich :)

dobrze wiedzieć ze są takie co się martwią o mnie,to miłe :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 23:42

malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    WITAM WIECZORNIE

teraz 3dni wolnego

A co u Inesski ?
    Super wiadomości :-)
    To teraz można tylko życzyć kolorowych snów :-)

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki i ja życzę wszystkim :)

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
‹‹ 6126 6127 6128 6129 6130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ