35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Jestem
Niedziela wczesny wieczor to u nas bylo szykowanie sie do szkoly: kąpiele z myciem głowy u corki (ma bardzo dlugie wlosy i w niedziele jest rytual specjalnego mycia, tj z odzywka zeby sie nie robily koltuny i potem rozczesywanie), zmiana poscieli w lozkach, porzadkowanie biurek itd. I zdalam sobie sprawe z tego, ze jeszcze 5 dni dzieci ida do szkoly, a potem dopieeeero 7 stycznia!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dorka to raczej ty idziesz
nic nie robiąc
ale ciąża Cię usprawiedliwiamalgos741, macduska, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Jestem
Niedziela wczesny wieczor to u nas bylo szykowanie sie do szkoly: kąpiele z myciem głowy u corki (ma bardzo dlugie wlosy i w niedziele jest rytual specjalnego mycia, tj z odzywka zeby sie nie robily koltuny i potem rozczesywanie)Parka, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Nie no teraz to idę na łatwiznę, ale skoro one twierdzą że same zrobią to przecież nie pobiję ich
iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, u mnie to samo z wlosami. Dlugie za pas, zajebiscie geste, koltun na koltunie. Uzywamy olejkow Wella do rozczesywania.
U nas sprawdza sie nalozenie po myciu odzywki Nivea do wlosow kreconych, a potem splukujemy. Zauwazylam ze odzywka do kreconych bardziej ulatwia rozczesywanie niz zwykła, a w ogole to nie daj Boze dopuscic do skoltunienia, to potem rozczesywanie trwa godzinę ..
Pusurek, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:U nas sprawdza sie nalozenie po myciu odzywki Nivea do wlosow kreconych, a potem splukujemy. Zauwazylam ze odzywka do kreconych bardziej ulatwia rozczesywanie niz zwykła, a w ogole to nie daj Boze dopuscic do skoltunienia, to potem rozczesywanie trwa godzinę ..[/QUOTE/]
lepiej rozczesuje bo włosy kręcone z natury są bardzo sucheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 22:54
iwcia77, Pusurek, moremi, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Jestem
Niedziela wczesny wieczor to u nas bylo szykowanie sie do szkoly: kąpiele z myciem głowy u corki (ma bardzo dlugie wlosy i w niedziele jest rytual specjalnego mycia, tj z odzywka zeby sie nie robily koltuny i potem rozczesywanie), zmiana poscieli w lozkach, porzadkowanie biurek itd. I zdalam sobie sprawe z tego, ze jeszcze 5 dni dzieci ida do szkoly, a potem dopieeeero 7 stycznia!, we wtorek młoda ma egzamin półroczny w szkole muzycznej, wiec stres, środa chór, w czwartek maja jakis koncert swiąteczny, byle do piątku
Iwone, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:U mnie jutro zebranie w szkole - idzie małż
, we wtorek młoda ma egzamin półroczny w szkole muzycznej, wiec stres, środa chór, w czwartek maja jakis koncert swiąteczny, byle do piątku
u nas w piątek ten nieszczęsny opłatek firmowy- brrr
fajnie Ci że masz za sobąMega, iwcia77, Iwone, Parka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:lepiej rozczesuje bo włosy kręcone z natury są bardzo suche
malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWITAM WIECZORNIE
A Arwena nie pisze bo czasa nie ma ,sprzątam razem z G mieszkanko albo kibluje w pracy od piątku do soboty na popołudniowe zmiany
teraz 3dni wolnego
A co u Inesski ?
Otóż Inesska z mężem dostali kwalifikacje do adopcji i teraz już czakaja na przydzielanie im dzieciątka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 23:28
iwcia77, Dorka1979, kkisia, malgos741, Reni, moremi, Iwone, Bozia3, peppapig, Simba, kapturnica, Mega, BISCA, Niuta, Sabina, Parka, paszczakin, caffe, gosia7122, Mala79, mama78, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:U mnie jutro zebranie w szkole - idzie małż
, we wtorek młoda ma egzamin półroczny w szkole muzycznej, wiec stres, środa chór, w czwartek maja jakis koncert swiąteczny, byle do piątku
iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:WITAM WIECZORNIE
A Arwena nie pisze bo czasa nie ma ,sprzątam razem z G mieszkanko albo kibluje w pracy od piątku do soboty na popołudniowe zmiany
teraz 3dni wolnego
A co u Inesski ?
Otóż Inesska z mężem dostali kwalifikacje do adopcji i teraz już czakaja na przydzielanie im dzieciątkaArwena lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dzieki bogu! pozdrow ja ode mnie i powiedz( napisz ), ze jej zostawilam na privie wiadomosc. dzieki
a ty tak może od czasu do czasu bys się odezwała? a nie teraz zapracowana kobieta z ciebie ;)bo już się martwiłamArwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ode mnie też i ucałuj powiedz że tęsknimy za nią.
a ty tak może od czasu do czasu bys się odezwała? a nie teraz zapracowana kobieta z ciebie ;)bo już się martwiłam
dobrze wiedzieć ze są takie co się martwią o mnie,to miłe :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 23:42
malgos741, iwcia77, peppapig, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:WITAM WIECZORNIE
teraz 3dni wolnego
A co u Inesski ?
Otóż Inesska z mężem dostali kwalifikacje do adopcji i teraz już czakaja na przydzielanie im dzieciątka
To teraz można tylko życzyć kolorowych snówmalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!