35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Umowa stoi.. Ciekawe tylko co ja w tym kraju tak od reki dostane jutro..
Dwa sklepy z takim sprzętem sa dobre chociaż prowadzone bardzo po belgijsku, stuletni sprzedawcy i stuletni kurz. Niestety oba na Ropsy Chaudron, na przeciwko "byków"
Paulus Stuart a drugi obok Paulus Nazaire. Chociaż obstawiam, ze i w dużym Carrefour sie taki sprzęt znajdzie.Mega, iwcia77, moremi, paszczakin, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Z watrobki kocham tylko cebulke. Choc dawno temu jadlam w pieprzu - byla pyszna i nie smierdziala watroba bo to fAktycNie byla fła gra:-)
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
matko, wy znowu o jedzeniu...
a ja cały czas czuje w ustach smak firmowego śledzia, powiem wiecej - odbija mi sie nim ... Mam nadzieje że nie był trefny
malgos741, iwcia77, Parka, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Umowa stoi.. Ciekawe tylko co ja w tym kraju tak od reki dostane jutro..
tylko kup taka co ma jak najwiecej opcji wykrawania
zobaczysz, ze nie poprzestaniesz tylko na pierogach
..ze scinkow po ciescie pierogowym wychodza najlepsze papardelle na swiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 20:43
paszczakin, Parka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witaj Bombeczka
to tak jak ja tylko ja dłużej bo już prawie 4 lata i w 5 tygodniu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 20:43
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:No wlasnie zaczelam sie denerwowac jak cos pisalyscie o przebieraniu sie, pamietnikach, zaczelam podejrzewac, ze to z tego filmu. NIE CHCĘ NIC WIEDZIEĆ!
Cześć Bombaskąd jesteście, jakie badania robiliście, co planujecie dalej?
Też się zastanawiałam co u Slash.Mega, Parka, iwcia77, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Niom! Fła gra to moj najwiekszy grzeszny smak.. Wiem, wiem, co oni tym biednym zwierzętom robia, no ale to jest takie dooobre. A jeszcze jak to nie jest wersja pasztetowa, tylko normalny kawalek takiej watroby porzadnie przyrzadzony..
Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze ja uwielbiam wiekszosc podrobow..iwcia77, Pusurek, moremi, paszczakin, kkisia, Bozia3, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Od ręki zawsze i o każdej porze możesz dostac mandat
Dwa sklepy z takim sprzętem sa dobre chociaż prowadzone bardzo po belgijsku, stuletni sprzedawcy i stuletni kurz. Niestety oba na Ropsy Chaudron, na przeciwko "byków"
Paulus Stuart a drugi obok Paulus Nazaire. Chociaż obstawiam, ze i w dużym Carrefour sie taki sprzęt znajdzie.
Na byki nie dojade, nie ma szans, mam alergie na tą okolicę, ktora można tylko pokonac obietnica zakupu ogorkow gruntowych, a teraz nie sezon..
Ale mam obcykanych kilka sklepow z akcesoriami kuchennymi, miec to na bank to bedą mieli, tylko pytanie co z jakoscia i przystawkami..
wypas wersje juz znalazlam, ale czy mi to wszytsko potrzebne? I tak nie mam miejsca w szafkach
http://www.alicedelice.com/coffret-pasta-1014295.html
iwcia77, Simba, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć Bombeczka
Gówniane fatum mnie dziś dopadło. Pod sklepem na czymś pojechałam, uznałam że to błoto i poszłam dalej. Jak wsiadłam do samochodu to już wiedziałam że to nie było błoto. Wsiadłam pod szkołą i okazało się że mam uwalone dwa buty i spodnie. Nie wiem jak ale chyba kupa była ogromna. Na szczęście miałam przy sobie mokre chusteczkiMega, iwcia77, paszczakin, macduska, Pusurek, moremi, Simba, kkisia, SolarPolar, Bozia3, caffe, Dorka1979, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba wrote:Ja tez uwielbiam. Kiedyś nasz Chef przyrządzil nam smażona wątróbkę, z emulsją z porto, delikatnie posypane podpieczonymi i skruszonymi piernikami, do tego plastry ziemniaków przekładane plastrami karmelizowanych jablek. Orgazm.
jezuuuuuu..
bede to jadla jak mi w koncu te kawaly wątroby do sklepu wrzuca.. bo na swieta zawsze są..moremi, Mega, Simba, kkisia, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Cześć Bombeczka
Gówniane fatum mnie dziś dopadło. Pod sklepem na czymś pojechałam, uznałam że to błoto i poszłam dalej. Jak wsiadłam do samochodu to już wiedziałam że to nie było błoto. Wsiadłam pod szkołą i okazało się że mam uwalone dwa buty i spodnie. Nie wiem jak ale chyba kupa była ogromna. Na szczęście miałam przy sobie mokre chusteczkity lec totka puscic - kupa na szczescie
moremi, Mega, ania.g, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez uwielbiam. Kiedyś nasz Chef przyrządzil nam smażona wątróbkę, z emulsją z porto, delikatnie posypane podpieczonymi i skruszonymi piernikami, do tego plastry ziemniaków przekładane plastrami karmelizowanych jablek. Orgazm.
ciekawy przepis
Simba, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Na byki nie dojade, nie ma szans, mam alergie na tą okolicę, ktora można tylko pokonac obietnica zakupu ogorkow gruntowych, a teraz nie sezon..
Ale mam obcykanych kilka sklepow z akcesoriami kuchennymi, miec to na bank to bedą mieli, tylko pytanie co z jakoscia i przystawkami..
wypas wersje juz znalazlam, ale czy mi to wszytsko potrzebne? I tak nie mam miejsca w szafkach
http://www.alicedelice.com/coffret-pasta-1014295.html
Ja na ta dzielnice tez mam alergie, ale jutro nie ma targu, wiec jakby jaśniejMega lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Musisz mieć jutro? W Alice wszystko jest droższe o 30%
Ja na ta dzielnice tez mam alergie, ale jutro nie ma targu, wiec jakby jaśniej
Musze miec jutro, nie bede farszu juz mrozic, bo pierogi ida do mrozenia..
Kurcze, moze pojade tam w lunch.. tylko w tajemnicy wtedy musze, bo mauz, jak mu powiem, ze tam sama jade, sie oflaguje i padnie trupem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 21:17
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość