35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:KONIECZNIE
My z M zawsze robimy tour pod Żydzie i okolicach.
Jeśli rano, to śniadanie w Kolorach, jeśli wieczorem, to drink w Le Scandale, potem cos na ząb w Pimiento, potem Drukarnia po drugiej stronie Wisły i na koniec koniaczek gdzie popadnie. Obiady uwielbiam w Groszku i Marchewce.
A jeśli okolice rynku to zaułek Św. Tomasza i loch camelot.
Ale zatęskniłam.
Aaaa na rynku moje kochane vis a vis, ale w ostatnich latach jakoś tam sie klientela zmieniła...szkoda.
no i cala reszta to tez moje knajpy
dodam jeszcze Kraine Szeptow i Mleczarnie oraz Krolicze Oczy
Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Czesc
Kompotu z suszu nienawidzę - równie dobrze moge sobie possac patyk
Paszczak - rozumiem Cie z ta jazda, choć u mojego M czasem nadmierna ostrożność bywa niebezpieczna (jedziesz? Nie jedziesz? Jedziesz?)
Bursztyn - czyli mam nie byc hejterem tylko kim? Nienawistnikiem? Łeeeeeee
Ja bym chciała mieszkać na Kazimierzu, ewentualnie na podgorzu z widokiem na Wisle.
I co tam jeszcze? Aha, za Sabine czymie kciuki i za paniowego piesa i jeszcze chciałam powiedziec ze zajebisty film wczoraj obejrzeliśmy - Gone Girl.
Ide malować włosy. Mam nadzieje, ze nie wyjdą w kolorze kaczego gowna, bo jednak postawiłam na farbę bez amoniaku.Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Zamienię miejsce w domu jednorodzinnym na mały spokojny pokoik na uboczu.
Może być w Tworkach...malgos741, iwcia77, macduska, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobra. Łeb ufarbowany - ujdzie w tłumie.
Na obiad papilotki z łososia i szpinaku w cieście francuskim i niestety poszłam na całość i skusiłam sie na pół kieliszka schłodzonego Muscadet Sėvre et Maine. Było warto! I dzieciom chyba tez sie spodobało, bo tańczą.
A teraz czas na krew, zbrodnie, morderstwo czyli kolejny odcinek Breaking Bad
Lubie swoje zycie i kocham mojego męża.Mega, moremi, Pusurek, SolarPolar, paszczakin, iwcia77, ania.g, Parka, Arwena, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zamienię miejsce w domu jednorodzinnym na mały spokojny pokoik na uboczu.
Może być w Tworkach...macduska lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Weeeez.
No ja przemalowalam włosy, teraz jeszcze tylko podbije sobie oko młotkiem i założę okularySimba, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja już w domku i zaliczyłam trzy kanapki z ćwikłą
Simba, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zakupy prezentowe - minimalistyczno- symboliczne mnie wykoncza. Wracam do domu pod lasem.
Bozia ja bym nie zdecydowala sie na budowanie domu - nie z tym mezem- mam na mysli swojego. My kupilismy segment w stanie deweloperskim. Jest miasto i jest las , jest cisza i szamba nie ma. Segment to taki ni apartament ni dom wolnostojacy ale jednak cZuje namiastke przestrzeni. Na prawdziwa wies przeniesiemy sie jak mlody juz nie bedzie mlodym:-)
Dwa lata temu pilam kompot z suszonych owocow - byl pyszny ale nie bylo w nim tych cholernych sliwekm, ktore w czekoladzie mi odpowiadaja a w kompocie - bleee. Robale wszelkie uwielbiam. Kocham duriana, nie zjem zadnych podrobow.Mega, kkisia, Simba, Arwena, moremi, macduska, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Raaaaany, jestem.. Simba, nie wiem jak Wy żescie te tysiace pierogow na party wyprodukowali, my dzis machnelismy lacznie uszek i pierogow może ze 120 i normalnie wymiekam. Znaczy zrobilam tez grzybową i bigos, ale to pikus przy walkowaniu ciasta.
Kleic uszka moge, pierogi tez, bo mamy te sztuczne szczeki do tego, ale walkowanie nas zabija.
Dlatego jutro jade po maszynke do walkowania, taka jak do makaronu. Trudno, bede to uzywac raz na rok, ale nie bede patrzec na znienawidzony walek..malgos741, Mega, kkisia, Simba, Arwena, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wszyscy wiemy ze jest nieprawdziwy
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
masakra! robie sobie racuszki nagle slysze "pik, pik" w telefonie..patrze a tam sms od laski z kursu rodzenia z pytaniem " gdzie jestescie?" w tym momencie spojrzalam na godzine ...wybila 15
dostalam takiego spida, ze wylecialam z chaty w kapciach ..jak poczulam ze mi ciagnie po skarpetkach to zawrocilam ubrac kozary, w polowie drogi pomyslalam " kurwa czy ja wylaczylam kuchenke????
, kurwa zawrocilam do chaty sprawdzic..byla wylaczona - ufff...spoznilam sie 30 min
. nie ma co- dzisiejszy dzien byl bardzo "szybki ".najgorsze jest to ze zostalo mi ciasto na 3 racuchy...myslicie ze jeszcze moge dosmazyc? czy juz sie nie nadaje ?
caffe, gretka, malgos741, anna maria, Arwena, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość