X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KKisia to ja na sam widok robali zwijam nogi..Nie mowiac żeby to jesc..Nic zadne owoce morza nie przełkne...
    Renek to ja rabarbarowy kompocik wypije i rodzynki wyjem za Ciebie =D

Reni, kkisia, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobilam dzis grzybowa na obiad, z wlasnorecznie zbieranych za domem prawdziwkow. Chlop wylawial grzyby z zupy i nam dawal (glutow nie lubie), my sie zajadalysmy. Tak za mna ostatnio chodzila grzybowa, bo gledzilyscie o niej. :-P A na swieta w nas barszcz z uszkami ( tymi,ci sie zgubily w bagazach ;-) )

kkisia, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta a ja uwielbiam :)
    Brakuje mi tego tu

kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj to mysli, ze potrafi bardzo duzo. A potem jezdzi 3 tygodnie koparka po ogrodzie i robi totalna rozpierduche, kiedy mial tylko podjazd wyrownac...
    mój potrafi tylko mu nie ma kto rąk rozbujać :-/

kapturnica, Pusurek, kkisia, Mega, szczęśliwa 2, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mój potrafi tylko mu nie ma kto rąk rozbujać :-/
    A moj potrafi , lubi a nie ma kiedy =D ..I widzita zawsze cos jest na nie 8)

szczęśliwa 2, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z robali wodnych zjem homara i kraba. Kalmar i przegrzebki sa juz na granicy, krewetki wszelkie i muszle odpadaja. Predzej, jak to mowicie, sie wlasna piescia zabije niz zjem ostryge..

kapturnica, Pusurek, kkisia, moremi, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:43

kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja z robali wodnych zjem homara i kraba. Kalmar i przegrzebki sa juz na granicy, krewetki wszelkie i muszle odpadaja. Predzej, jak to mowicie, sie wlasna piescia zabije niz zjem ostryge..
    Kurka a ja nic ..Kiedys próbowałam zjeść raka ..próbowałam...Normalnie suchy chleb wole...

kkisia, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja kocham wszelakie robaki. Chociaz nie wiem, czy bym zabe zjadla.
    Kompot z suszu tak, rodzynki - fuj w kazdej postaci.

kkisia lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA uprzejmie donosze,że Elfi zdała egzaminen =D
    Może czesciej zaszczyci nas teraz swoja obecnością
    .No chyba ,że weżmie sie za sprzatanie domu ..To kilka dni jej na bank nie bedzie heheheheh

kkisia, Pusurek, macduska, Mega, Reni, paszczakin, Simba, moremi, iwcia77, ania.g, Parka, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i jeszcze slimaki w masle czosnkowym z koperkiem :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odważyłam się zjeść robale wodne zagramanicą.. tak w Polandi nie miałam odwagi
    no ale tam gdzie występują naturalnie wiedziałam, że są świeże a poza tym mam zasadę, że jak gdzieś wyjeżdzam to próbuję lokalnej kuchni.. i tak z tych tematów tylko krewetki jako tako ujdą

p.s. właśnie spożyłam krem z brokuła z krewetkami i grzankami czosnkowymi.. mąż wczoraj za karę mi zrobił ;-)i zapakował do pracy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 15:32

Pusurek, kkisia, szczęśliwa 2, Mega, Simba, moremi, iwcia77, Parka, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja tez bym potrzebowała namiary na tego dilera ;) warcze na ludzi... Mam taki telefon przenośny w pracy i jak wychodzę od siebie to zabieram słuchawkę ze sobą, oczywiście wyczucie ktoś miał dzwoniąc, bo siedziałam na kiblu, ale to taki szczegół, odbieram sie, przedstawiam bla bla i co słyszę? No słucham... Dobrze ze w kiblu jest słaby zasięg i trzeszczy, powiedziałam 3:razy halo i sie rozlaczylam. Ale dobre to jest- dzwonić do kogoś obcego i mówić no słucham! :D

babcia mojego mężachciała zadzwonić do sąsiada..
    dzwoni...

ktoś podnosi słuchawkę i mówi:
    -halo słucham??
    - Paszkowski??? - drze się babcia do słuchawki
    _ Nie, pomyłka- ten ktoś na to
    - To jak nie Paszkiwski to po co podnosisz słuchawkę???- odrzekła babcia
    :-)

kapturnica, caffe, kkisia, szczęśliwa 2, Mega, moremi, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jesli dom to tylko gdzies na Woli Justowskiej :) bo inaczej stracisz najlepsze lata zycia w korkach :)
    tutaj kupujemy chalupinke, ale ja jestem dzieckiem betonu, w betonie sie urodzilam i w betonie umre. Marzy mi sie mieszkanie o duzym metrazu w odrestaurowanej kamienicy na Paulinskiej (ogladalam ostatnio jedno bedac w PL, widok nieziemski z okna, tylko kamienica nie do konca taka jaka bym chciala) lub mieszkanie w w miare kameralnym apartamentowcu. Ludzie mi nie przszkadzaja, jest ciekawiej :)

Reni, Pusurek, kkisia, szczęśliwa 2, Bozia3, Simba, moremi, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:43

Bursztyn, macduska, kapturnica, Reni, Pusurek, Bozia3, Simba, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77, ania.g, Parka, Arwena, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha,poniewaz kazda pisze czegonie lubi, wiec i ja skorzystam z okazji: nie lubie kompotu z suszu, ale jeszcze bardziej nie lubie kiedy ktos spolszcza (nawet nie wiem czy to jest wlasciwe okreslenie) albo deformuje "upolszczajac" angielskie slowa, w stylu: zalukam, hejtuje, pisze z fona... 07icon_smile4.gif nie rozumiem tego zjawiska i kiedy moje oczy to widza pojawia sie na nich krew wampir.gif

Bozia3, Simba, Mega, moremi, Parka, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam popołudniowo.

Kompot z suszu pijam tylko i wyłącznie dla tradycji.
    Robale lubię i jadam często w miarę możliwości.

Natomiast u nas narodziła się kilkanaście lat temu nowa świecka tradycja, ze na Wigilię zawsze jest Tymbark jabłko-mięta, i to koniecznie ten w szklanych butelkach- plastikowe 2,5 l butle odpadają, skrzynka idzie przez wieczór.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 15:50

kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, Parka, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W niedzielę odbyła sie zorganizowana przeze mnie zbiórka pieniędzy na leczenie chorego na nowotwór 2,5 letniego chłopca- pisałam Wam kiedyś o tym,

zebrano prawie 2500 złotych, a to nie jest zbyt duża miejscowość :-)

fajnie, że ludzie chcą pomagać:-)
    to miła wiadomość przed świętami

Pusurek, Bozia3, Bursztyn, kapturnica, caffe, Simba, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Parka, Arwena, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia, jesli dom to tylko gdzies na Woli Justowskiej :) bo inaczej stracisz najlepsze lata zycia w korkach :)
    tutaj kupujemy chalupinke, ale ja jestem dzieckiem betonu, w betonie sie urodzilam i w betonie umre. Marzy mi sie mieszkanie o duzym metrazu w odrestaurowanej kamienicy na Paulinskiej (ogladalam ostatnio jedno bedac w PL, widok nieziemski z okna, tylko kamienica nie do konca taka jaka bym chciala) lub mieszkanie w w miare kameralnym apartamentowcu. Ludzie mi nie przszkadzaja, jest ciekawiej :)
    Na Wolę Justowską mnie nie stać - a zakorkowana jest jak każda inna część Krakowa. Myślałam o Tyńcu gdzieś pod lasem, może Kliny - to zaledwie kilka kilometrów od tego miejsca, gdzie mieszkam teraz.
    Jak masz kasę, to teraz się buduje nowa kamienica na rogu Ditla i Smoczej - tuż obok Wawelu...cena za metr około 20 tys. :)

Pusurek, caffe, Simba, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem dzieckiem blokowiska, a dokladnie falowca ( google dla zainteresowanych). Teraz doznalam zaszczytu awansu spolecznego i mieszkam w starej chalupinie, byc moze tez porwiemy sie za jakis czas na postawienie nowej (chlop juz tak popierdala koparka, ze grzech byloby tego nie wykorzystac :-P ). Ale jakbym miala mieszkac dalej w bloku, to korona by mi z glowy nie spadla. ;-) i marzy mi sie ladny apartamencik w Gd na 17 pietrze z widokiem na morze na mojej ukochanej dzielni. :-)

kapturnica, Bursztyn, caffe, Reni, kkisia, Mala79, Mega, Bozia3, moremi, iwcia77, Parka, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 6134 6135 6136 6137 6138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ