35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaahahahahaa uwielbiam go
nie znam faceta ale uwielbiam
już widzę go w akcji hahahahahahaPusurek wrote:Walec nawet maly, by tu nie wjechal, chlop ubijal lycha koparki, a potem takim recznym ubijakiem, co to jezdzi i skacze, a jak skonczysz, to masz drgawki kolejne 2 godziny.moremi, Pusurek, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A próbowaliście z tymi drgawkami? Czy to działa jak wibrator?
Reni, moremi, kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
ale jak szybko może sobie na ręcznym pojechać
moremi wrote:A próbowaliście z tymi drgawkami? Czy to działa jak wibrator?moremi, kapturnica, Pusurek, caffe, kkisia, Mega, Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hheheh Pusur wyobrazilasm sobie Twojego chUopa po takim ubijaniu jak wsuwa zupe
kapturnica, Pusurek, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o jejuśku ręce mu drgały przypomniałaś mi mojego ex gina mhmm... tęsknięPusurek wrote:Kurka, nie. Tylko rece mu drgaly. Balam sie, ze mi podczas seksu oko wydlubie niechcacy.
moremi, Pusurek, kapturnica, kkisia, Mega, Bozia3, iwcia77, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pisałyście o kompotach z suszek.. no muszę się do tego odnieść. Ja tego syfu do ust nie wezmę.. poważnie! Moja mama ma zakaz gotowania tego fuj ten smród nas zabija
zgadzam sie totalnie.. tesciowa zawsze toto i robi serwuje przezroczystych szklankach.. na pierwsze swieta u niej tak go wychwalala, ze musialam rozgazowac coca cole i udawac, ze tez mam w szklance to swinstwo, zeby nie bylo, ze nie sprobowalam.. potem jej powiedzialam, ze tego zdecydownaie nie lubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:56
kapturnica, Reni, kkisia, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja przyswajam kompot z prlu czyli z truskawek i ostatnio mama uraczyła mnie z jabłek i winogron - było to całkiem w porzo.
aaaaa i jak ktoś chce na mnie zamach zrobić to kompot z rabarbaru do tego proponuję dać jakieś ciasto z rodzynkami ..sama pójdę wykopię sobie dół i sama się zakopię
fuujMega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a mnie chuop wkurwil.. niby nic, ale wkurwia mnie, ze nie chce sie "przyznac", ze debilnie zrobil- wracalismy do domu, on prowadzil, u nas praktycznie wszedzie jest zasada prawej reki, a ten kurwa pruje.. przed samym domem znowu jedzie, nie patrzy, facet nam znowu prawie jebnal z prawej strony.. ja zoladek i kartofla w gardle, a ten mi kurwa mowi, ze sie przeciez nic nie stalo. Pierdole, bedzie jezdzil na miejscu pasazera, ja kiedys przez niego w samochodzie urodze..
takie plany kuchenne mamy na popoludnie, a atmosferka sie zagescila.. nie lubie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 15:02
kkisia, kapturnica, caffe, Mega, Bozia3, Simba, moremi, iwcia77, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa uwielbiam grzybowa mojej mamy
A do tego robi takie kluski z ziemniorow
Przepyszne
Nawet jak zrobi w ciagu roku ie jest tak dobra jak w wigilie
I juz dostala na nia zamowienie na swieta
Reszte jakos ogarne
I kurna chyba zrobie dodatkowo krewetki i kalmary bo mam ochoteWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 15:08
szczęśliwa 2, Mega, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość