35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:OMG- kanapki z ćwikłą?! nie wierzę. moja wyobraźnia nie potrafi tego przetworzyć. opowiedz mi o tym
he he
iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Come tak się cieszyłam że przyszła @ i boli jak cholera ale leci prawie nic bo mam cykl wydłużony a chcę iść do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 21:30
ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ComeToMeBaby wrote:OMG- kanapki z ćwikłą?! nie wierzę. moja wyobraźnia nie potrafi tego przetworzyć. opowiedz mi o tym
malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahahah kanapka z ćwikłą
no nie skleja mi się to w jeden obrazek.
tzn. chleb + masełko + posiekane buraki z chrzanem??!!po prostu ja tak czasami lubię
moremi lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:dokładnie
po prostu ja tak czasami lubię
Malgos nie ejstes z tym dziwadłem w takim razie sama hehehe
No i nie siekane ale starte buraczki z chrzanemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 21:46
malgos741 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Musze miec jutro, nie bede farszu juz mrozic, bo pierogi ida do mrozenia..
Kurcze, moze pojade tam w lunch.. tylko w tajemnicy wtedy musze, bo mauz, jak mu powiem, ze tam sama jade, sie oflaguje i padnie trupem..moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I dobranoc od razu.. Kuchnia mnie dzis pokonala i bebol cos boli.. A w ogole to musze sie pochwalic, ze dzis po raz pierwszy poczulam ruchy kartofla od zewnatrz, wczesniej tylko w srodku bylo czuc. Dzis natomiast przylozylam reke przy jego tancach i poczulam jak cos puknelo. Fajnie
kapturnica, Simba, SolarPolar, Mega, moremi, macduska, gretka, malgos741, Pusurek, kkisia, Parka, caffe, iwcia77, Bozia3, Lucky, Sabina, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny