35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Uważam, że jakiekolwiek by nie były te dla dorosłych to należy tak robić aby pod choinką był prezent dla kazdego.
Inaczej wpajamy w dziecko, że prezent to jest coś co należy się tylko jemu.
U nas prezent dostaje każdy uczestnik Wigilii nawet samotny sąsiad spędzający ją z nami.moremi, Sabina, kkisia, HappyJo, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Moremi pomogę, mam trzymać za nogi czy za ręce?
Kłaki będą lecieć
Pusurku, a ja znam Twój adres hehePusurek, Sabina, Mega, kapturnica, Simba, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale że co? Ty chcesz trzymać, a ja od brudnej roboty?
Kłaki będą lecieć
Pusurku, a ja znam Twój adres hehemoremi, malgos741, Mega, Simba, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja was reniferem poszczuje. I fjordem. I kotą z rogami!
Bursztyn, Pusurek, Mega, kapturnica, Simba, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Na szmaciarskim Onecie znalazlam bardzodobry artykul o egzystencji po smierci, bardzo ciekawa teoria:
http://strefatajemnic.onet.pl/ezoteryka/nigdy-nie-umieramy-twierdzi-brytyjski-pisarz/31fxz
Moze ktoras bedzie chciala sobie przeczytac. Chociaz i tak na to nie licze, itak bedziecie przeciez chalupe pucowac, prasowac i inne koszmarne czynnosci wykonywac zamiast sie troche uduchowicMega, kapturnica, Simba, ania.g, moremi, kkisia, Arwena, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale że co? Ty chcesz trzymać, a ja od brudnej roboty?
Kłaki będą lecieć
Pusurku, a ja znam Twój adres hehepiękna jest
A zrobię co będzie trza, nie będzie nam higienistka wlazic na główę, pluc nam w twarz itp itdMega, kapturnica, Bursztyn, gretka, Simba, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja też mam kote i to dużą
piękna jest
A zrobię co będzie trza, nie będzie nam higienistka wlazic na główę, pluc nam w twarz itp itd
E tam, ja tylko o wlosach napisalam.
A przeslanie higienistki bylo takie: zryjcie witaminy!!!Mega, Sabina, Reni, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I dzieci nam germanic?
E tam, ja tylko o wlosach napisalam.
A przeslanie higienistki bylo takie: zryjcie witaminy!!!
higienistka musi miec uklad z mafia farmaceutyczna
przeslanie powinno byc takie: dbajcie o dobry jadlospis bo tam znajdziecie wszystkie potrzebne witaminy
moja bratowa zarla garsciami wit. i suplemenety bardzo dobrej jakosci, i gowno z tego bylo, klaki lecialy dalej...
podrasowala jadlospis- klaki przestaly leciecMega, Sabina, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Byłam wczoraj u fryzjerki strzelić sobiennowe pasemka. A ona zdziwiona, ze mam jeszcze wiecej włosów - w sensie, ze bujne są i geste bardziej niż ostatnio. Jeczala strasznie przy suszeniu i ukladaniu ich. Mnie sama to męczy, mówiąc szczerze. Dawać mi tu te laski, które mówią, ze po ciąży zawsze wypadają włosy albo są osłabione...
Reni, Mega, Sabina, Bozia3, Simba, Pusurek, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta ten Twój wykres to taki niczego sobie Ci pwoiem..I chyba odmienny od innych
Mega, Sabina, Bozia3, gretka, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, peppapig, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kaptur, niestety taki sam jak inne, ja mam kazdy bardzo ladny tylko ze jego piekno nie przeklada sie na efektywnosc...
Bursztyn, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tiaa własnie luknełam na kilka wstecz..Takiej tempki to Ty nie miałas..No chyba ,że jakies rpzeziebienie Cie łapie..Ale ten spadek i skok fajnie wygląda
Poza tym czuje ze mnie faktycznie lapie przeziebienie, chlop byl chory- no i jajca mial ugotowane- wiec tym bardziej nie licze na nic, wczoraj bylam u kumpeli ktora tez chora, w szpitalu rowniez niektorzy chorzy- oprocz tego ze psychicznie to jeszcze na grype, musialo mnie wkoncu dopasc.
Tak, ze grzecznie wpierdalam czosnek i pije propolis.Sabina, Simba, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jeszcze bardziej wstecz bywaly podobne wykresy do tego, serio.
Poza tym czuje ze mnie faktycznie lapie przeziebienie, chlop byl chory- no i jajca mial ugotowane- wiec tym bardziej nie licze na nic, wczoraj bylam u kumpeli ktora tez chora, w szpitalu rowniez niektorzy chorzy- oprocz tego ze psychicznie to jeszcze na grype, musialo mnie wkoncu dopasc.
Tak, ze grzecznie wpierdalam czosnek i pije propolis.Nie strasz mnie, bo ja się trochę boję wariatów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:45
kapturnica, Bursztyn, Simba, Mega, Reni, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale że co? Ty chcesz trzymać, a ja od brudnej roboty?
Kłaki będą lecieć
Pusurku, a ja znam Twój adres hehea adres też znam...
Bursztyn, Sabina, Simba, Mega, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale, że co Bursztynku? Psychicznie CIę też dopadło?
Nie strasz mnie, bo ja się trochę boję wariatów...
psychicznie to juz bardzo dawno
nie boisz sie, lubisz ich nawet, bo jak tu wytlumaczyc fakt ze tak fajnie nam sie gadaloBozia3, Sabina, Simba, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jeszcze bardziej wstecz bywaly podobne wykresy do tego, serio.
Tak, ze grzecznie wpierdalam czosnek i pije propolis.Bursztyn, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość