35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Czekaj czekaj, pracuje nad posladami. Skalpel macham co 2 dzien. ale wiedzialam, ze jak napisze "wychudzone" to sie co niektore uciesza.
Ot, prowokacyjka taka. Ale jestem szczupla, nie chuda.
Pusur, lat 45,
anoreksja zaawansowana, włosy wypadają
na terapii od 6 tygodni,
postępy niewielkie...c
chłe chłe - ale sobie poprawiłam dziś humor...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:15
kapturnica, Mega, moremi, Bursztyn, gretka, kkisia, Sabina, Reni, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty tyż dawaj nową fotę brzucha z kartoflem !!
dawaj fotę!
kapturnica, Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:i jak poslady? podciagnely sie troche?
od pływania
kapturnica, Mega, Bursztyn, Bliska 77, Pusurek, kkisia, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tia....teraz to prowokacja - po prostu złapałam Cię na odruchowym wyrażeniu opinii o samej sobie...i cieszy mnie to bardzo..niedługo będzie:
Pusur, lat 45,
anoreksja zaawansowana, włosy wypadają
na terapii od 6 tygodni,
postępy niewielkie...c
chłe chłe - ale sobie poprawiłam dziś humor...O moje wlosy sie nie martw, to geny sa. Fryzjerka placze, jak strzyze moja mame, lat 75, ze w tym czasie obcielaby 3 klientki w jej wieku.
Na anoreksje nie masz co liczyc, ja za bardzo lubie jesc!Ale bardzo tez sie lubie ruszac.
moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U mnie się podciągnęły
od pływania
Bursztyn, Bliska 77, kkisia, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No mi wlasnie tez troche wczoraj nastroj odpadl. Mimo ukonczenia misji pierogowej i postanowienia, ze jednak ugotuje prawdziwy barszcz
Zorientowalam sie, ze do swiat tydzien, a ja mam jeszcze tyyle rzeczy do zalatwienia, tyle osob do zobaczenie, prezentow do uzupelnienia i kurde choinke nieubrana, bo moje arcydzielne pierniki jeszcze nie doczekaly sie powstania.
Zadam sniegu, bo przy tym deszczu i szarzyznie nawet Last Christmas nie pomaga!
Zginął mi mój stary zeszyt z przepisami jeszcze ze szkoły sredniej a miałam tyle tam przepisów..Kurna jak go nie znajdę to sie zastrzele..Zast sie czy komu nie pożyczyłam..SzlaK trafi babcyne gęsiSabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie bardzo mam o co wzbogacac diete na razie. Ale przeciwko syntetykom nic nie mam osobiscie, wrecz przeciwnie, wierze w ich moc.
O wlasnie Pusur pytanko, bo mam matke karmiaca na kolacji w piatek, a Ty nalezysz do tych bardziej uwaznych na diete, zeby dziecka nie wzdac/uczulic czy co tam jeszcze. Jak zrobie taka kaczke (jest w przepisach) piers z jablkami i z odrobina octu balsamicznego to bedzie ok? Czy to tez nie pasi?Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zazdrosnica.
O moje wlosy sie nie martw, to geny sa. Fryzjerka placze, jak strzyze moja mame, lat 75, ze w tym czasie obcielaby 3 klientki w jej wieku.
Na anoreksje nie masz co liczyc, ja za bardzo lubie jesc!Ale bardzo tez sie lubie ruszac.
paszczakin, Bliska 77, Pusurek, gretka, Simba, kkisia, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:podobno jeszcze lepsze efekty na ciało oprócz pływania daje aqua-aerobic - nie próbowałam, ale kumpela, z którą chodziłam na basen pływać, teraz chodzi na te zajęcia i jest zachwycona efektami.
Bozia3, Bliska 77, kkisia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:O wlasnie Pusur pytanko, bo mam matke karmiaca na kolacji w piatek, a Ty nalezysz do tych bardziej uwaznych na diete, zeby dziecka nie wzdac/uczulic czy co tam jeszcze. Jak zrobie taka kaczke (jest w przepisach) piers z jablkami i z odrobina octu balsamicznego to bedzie ok? Czy to tez nie pasi?
jabłka pieczone i drób wskazany bardzo
paszczakin, Bliska 77, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie bardzo mam o co wzbogacac diete na razie. Ale przeciwko syntetykom nic nie mam osobiscie, wrecz przeciwnie, wierze w ich moc.
no ale to potwierdza ze wiara czyni cuda i tego nalezy sie trzymac
Bozia3, Bliska 77, Simba, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty tyż dawaj nową fotę brzucha z kartoflem !!
pffffff,nic nie obiecywalam.. Znowu mam kiecke wieczorowa nieodprasowana, a wiecie jak u mnie z prasowaniem..Mega, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pffffff,nic nie obiecywalam.. Znowu mam kiecke wieczorowa nieodprasowana, a wiecie jak u mnie z prasowaniem..
Mega, paszczakin, moremi, kkisia, Sabina, Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pffffff,nic nie obiecywalam.. Znowu mam kiecke wieczorowa nieodprasowana, a wiecie jak u mnie z prasowaniem..
Bozia3, paszczakin, Bliska 77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U mnie się podciągnęły
od pływania
ale slyszalam, ze rzeczywiscie nie ma ponoc nic lepszego niz plywanie i aerobic w wodzieBozia3, moremi, Mega, Bliska 77, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:do dawaj w samych gaciach...ich nie trzeba prasować..
hehe, no tego raczej nie zobaczycie-- brzuch w neglizu tylko dla mnie i meza, jestem kompletnie anty rozpowszechnianiu takich zdjec..
pomyslimymoremi, Mega, Bliska 77, kkisia, Sabina, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:woda mokra jest, nie lubie plywac...
ale slyszalam, ze rzeczywiscie nie ma ponoc nic lepszego niz plywanie i aerobic w wodzieBursztyn, Pusurek, kkisia, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja też nie lubiłam, ale to dlatego, że nie umiałam. Teraz sprawia mi to ogromną frajdę, a po pływaniu zawsze do sauny
Bliska 77, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witajcie
temat cycków i włosów, włosy wychodzą mi garściami, na szczęście mam ich sporo, a cycki, cóż, okaże sie jak przestanę karmić ale cuda sprzed ciazy to już pewnie nie będąBursztyn, moremi, Pusurek, kkisia, Sabina, Bozia3, gosia7122, Mega, anna maria, caffe, iwcia77, Arwena, ania.g lubią tę wiadomość