X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bzdura na resorach
    higienistka musi miec uklad z mafia farmaceutyczna
    przeslanie powinno byc takie: dbajcie o dobry jadlospis bo tam znajdziecie wszystkie potrzebne witaminy
    moja bratowa zarla garsciami wit. i suplemenety bardzo dobrej jakosci, i gowno z tego bylo, klaki lecialy dalej...
    podrasowala jadlospis- klaki przestaly leciec
    Not true.
    Ja aktualnie jem byle co, bo nie moge nabialu i jajek. Warzywa to jakies smetne marchewki i ziemniaki. Jem sporo ryb za to, ale generalnie dieta ubozuchna. A wlos jak dzwon! ;-) A, tranik tez pije.

Mega, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam telefon Samsung galaxy not 2 który robi za czytnik, tablet i całą resztę. Duży ekran pozwala na oglądanie filmów, przeglądanie netu i oczywiście pisanie na forum :)
    Pusur ale masz fajnie z tym swoim mężem :)
    Jak juz kiedyś pisałam prezenty pod choinkę robimy tylko dzieciom. Uważam że to jest przywilej dzieci tym bardziej że na dużych kasy brak. Najważniejsze jest spędzić razem czas w miłej atmosferze i odpocząć :)

Sabina, Simba, Pusurek, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale to nie znaczy ,że nie można byc dobrej mysli..Grypa swoje a zaciążanie swoje i tego sie trzymajmy.... :)
    niby tak, ale szczerze mowiac- nie mam zadnych objawow- jak zawsze zreszta w kazdym cyklu- wiecnaprawde nie rozni sie on niczym od innych, jestem pogodzona z faktem ze pojawi sie @, naprawde :)
    Natomiast za Ciebie trzymam kciuki, niech w te Swieta pojawi sie ta plemniko-kometa ;)

Sabina, Mega, kapturnica, moremi, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moremi ja Ci pomogę - też jej mogę wpierdolić za brzuch i wagę...będziemy bić po nerkach w kiblu - nikt się nie kapnie...;) a adres też znam...:)
    Ja pierdole, ale mafia. Po nerkach... papierosami tez mnie bedziecie przypalac??
    Czekaj Bozia, ja Ci podesla fotke mojego 6 paka na brzuchu, chcesz? :-P To moze zaczniesz cwiczyc, a nie wyżywac sie na tych wychudzonych. :-P

Bozia3, Mega, moremi, Simba, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Not true.
    Ja aktualnie jem byle co, bo nie moge nabialu i jajek. Warzywa to jakies smetne marchewki i ziemniaki. Jem sporo ryb za to, ale generalnie dieta ubozuchna. A wlos jak dzwon! ;-) A, tranik tez pije.
    eee, sama sobie przeczysz
    to po co w takim razie namawiasz do zarcia witamin?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Poczekaj aż Twój mały zacznie dobrze chwytać w rączki... wtedy pogadamy hehehe
    Juz szarpie. Corka ma przesrane, bo ona w rozpuszczonych wlosach chodzi, wiec wiecznie Adasia z nich wyplatuje. Ale jak jej cos tam wyskubie, to nawet sladu nie ma. Ja tam w kitku po domu pomykam, wiec sie nie boje o nietoperza, zreszta moze mi troche pocieniowac wlosy, zalu nie bedzie. ;-)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eee, sama sobie przeczysz
    to po co w takim razie namawiasz do zarcia witamin?
    No bo wlasnie zre. Bo mam diete uboga, dlatego musze brac suplementy. I one jak widac dzialaja.
    A gdzie sobie przecze, bo nie doczytalam?

moremi lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja mam telefon Samsung galaxy not 2 który robi za czytnik, tablet i całą resztę. Duży ekran pozwala na oglądanie filmów, przeglądanie netu i oczywiście pisanie na forum :)
    Pusur ale masz fajnie z tym swoim mężem :)
    Jak juz kiedyś pisałam prezenty pod choinkę robimy tylko dzieciom. Uważam że to jest przywilej dzieci tym bardziej że na dużych kasy brak. Najważniejsze jest spędzić razem czas w miłej atmosferze i odpocząć :)
    Dokładnie tak samo uważam :)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja was reniferem poszczuje. I fjordem. I kotą z rogami!

Wlasnie! gdzie fota? bo ja nawalilam w tym roku i ni ma!

Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No bo wlasnie zre. Bo mam diete uboga, dlatego musze brac suplementy. I one jak widac dzialaja.
    A gdzie sobie przecze, bo nie doczytalam?
    to ja zle zrozumialam, myslalam ze juz nie lykasz witamin
    wzbogac diete a nie bedziesz musiala zrec synetykow

Pusurek, HappyJo lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja pierdole, ale mafia. Po nerkach... papierosami tez mnie bedziecie przypalac??
    Czekaj Bozia, ja Ci podesla fotke mojego 6 paka na brzuchu, chcesz? :-P To moze zaczniesz cwiczyc, a nie wyżywac sie na tych wychudzonych. :-P
    he he - ładnie powiedziane - WYCHUDZONYCH !! To mi się podoba...:) Nie to, że szczupłych, zgrabnych itp...ale po prostu wychudzonych - to nawet brzmi jak choroba...;)

Bursztyn, Mega, moremi, Sabina, Simba, kkisia, Reni, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ty tyż dawaj nową fotę brzucha z kartoflem !!

Pusurek, caffe, moremi, Mega, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    U mnie tez jakies opoznienia z temacie. Rozmemlana jestem swiatecznie i nie nastrojona. Skonczy sie na tym, ze zrobie kocie czapke z papieru i bedzie malarzem. Swiatecznym. ;-)

Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moremi ja Ci pomogę - też jej mogę wpierdolić za brzuch i wagę...będziemy bić po nerkach w kiblu - nikt się nie kapnie...;) a adres też znam...:)
    Dołacze się dostanie kilka razy za te geste włosy o kolanko ;)

Bozia3, Pusurek, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie czytanie ma tabletach i kindlu fire to poracha- rownie dobrze mozna czytac na kompie. Dlatego kocham czytniki z tzw papierem elektronicznym- komfort czytania jest nieporownywalny. W nocy czytam przy wbudowanej w okladce lampce,w sloncu tez wszytko widac. A co do ksiazek i papieru- te same argumenty mialam przed otrzymaniem czytnika, ze to nie to samo i w ogole ble.
    Ale ja ksiazki pochlaniam w duzych ilosciach, czesto tez takie, do ktorych nie zamierzam wracac- jakbym to wszytko miala trzymac na polkach, to bym potrzebowala drugi dom. A tak czytam na czytniku i papierowe kupuje tylko te, ktore chce miec "na zawsze".. No i kucharskie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:14

Bozia3, moremi, Mega, Simba, kkisia, Reni, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    he he - ładnie powiedziane - WYCHUDZONYCH !! To mi się podoba...:) Nie to, że szczupłych, zgrabnych itp...ale po prostu wychudzonych - to nawet brzmi jak choroba...;)
    Czekaj czekaj, pracuje nad posladami. Skalpel macham co 2 dzien. ale wiedzialam, ze jak napisze "wychudzone" to sie co niektore uciesza. :-P Ot, prowokacyjka taka. Ale jestem szczupla, nie chuda. :-P

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czekaj czekaj, pracuje nad posladami. Skalpel macham co 2 dzien. ale wiedzialam, ze jak napisze "wychudzone" to sie co niektore uciesza. :-P Ot, prowokacyjka taka. Ale jestem szczupla, nie chuda. :-P
    i jak poslady? podciagnely sie troche?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:12

moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to ja zle zrozumialam, myslalam ze juz nie lykasz witamin
    wzbogac diete a nie bedziesz musiala zrec synetykow
    Nie bardzo mam o co wzbogacac diete na razie. Ale przeciwko syntetykom nic nie mam osobiscie, wrecz przeciwnie, wierze w ich moc. :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niby tak, ale szczerze mowiac- nie mam zadnych objawow- jak zawsze zreszta w kazdym cyklu- wiecnaprawde nie rozni sie on niczym od innych, jestem pogodzona z faktem ze pojawi sie @, naprawde :)
    Natomiast za Ciebie trzymam kciuki, niech w te Swieta pojawi sie ta plemniko-kometa ;)
    Burszta objawy to sa tylko subiektywne tak naprawde....Ja jakby mi doktorka nie powiedziałam ,żem zaciążona nie wiedziała bym kompletnie....A był to juz poczatek 7mego tygodnia..Ot znów mi sie rozciągnął cykl..I prócz bolących piersi., które tak naprawde zaczęły bolec dopiero po tescie heheh nie miałam żadnych objawów
    Także ten tego wiesz ,że sie dowiesz co będzie :D...
    No ja tam się nie nastawiam na nic i tak guzik mam wiele do gadania w tym temacie , oczywiście prócz bzykania ;D ...Ale nie dziękuje coby nie zapeszac :)

Mega, moremi, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U mnie tez jakies opoznienia z temacie. Rozmemlana jestem swiatecznie i nie nastrojona. Skonczy sie na tym, ze zrobie kocie czapke z papieru i bedzie malarzem. Swiatecznym. ;-)

No mi wlasnie tez troche wczoraj nastroj odpadl. Mimo ukonczenia misji pierogowej i postanowienia, ze jednak ugotuje prawdziwy barszcz ;) Zorientowalam sie, ze do swiat tydzien, a ja mam jeszcze tyyle rzeczy do zalatwienia, tyle osob do zobaczenie, prezentow do uzupelnienia i kurde choinke nieubrana, bo moje arcydzielne pierniki jeszcze nie doczekaly sie powstania.

Zadam sniegu, bo przy tym deszczu i szarzyznie nawet Last Christmas nie pomaga!

Bozia3, Pusurek, Mega, moremi, gretka, kkisia, Reni, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 6160 6161 6162 6163 6164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ