35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:bzdura na resorach
higienistka musi miec uklad z mafia farmaceutyczna
przeslanie powinno byc takie: dbajcie o dobry jadlospis bo tam znajdziecie wszystkie potrzebne witaminy
moja bratowa zarla garsciami wit. i suplemenety bardzo dobrej jakosci, i gowno z tego bylo, klaki lecialy dalej...
podrasowala jadlospis- klaki przestaly leciec
Ja aktualnie jem byle co, bo nie moge nabialu i jajek. Warzywa to jakies smetne marchewki i ziemniaki. Jem sporo ryb za to, ale generalnie dieta ubozuchna. A wlos jak dzwon!A, tranik tez pije.
Mega, moremi, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Ja mam telefon Samsung galaxy not 2 który robi za czytnik, tablet i całą resztę. Duży ekran pozwala na oglądanie filmów, przeglądanie netu i oczywiście pisanie na forum
Pusur ale masz fajnie z tym swoim mężem
Jak juz kiedyś pisałam prezenty pod choinkę robimy tylko dzieciom. Uważam że to jest przywilej dzieci tym bardziej że na dużych kasy brak. Najważniejsze jest spędzić razem czas w miłej atmosferze i odpocząćSabina, Simba, Pusurek, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:No ale to nie znaczy ,że nie można byc dobrej mysli..Grypa swoje a zaciążanie swoje i tego sie trzymajmy....
Natomiast za Ciebie trzymam kciuki, niech w te Swieta pojawi sie ta plemniko-kometa
Sabina, Mega, kapturnica, moremi, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:moremi ja Ci pomogę - też jej mogę wpierdolić za brzuch i wagę...będziemy bić po nerkach w kiblu - nikt się nie kapnie...
a adres też znam...
Czekaj Bozia, ja Ci podesla fotke mojego 6 paka na brzuchu, chcesz?To moze zaczniesz cwiczyc, a nie wyżywac sie na tych wychudzonych.
Bozia3, Mega, moremi, Simba, kkisia, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Not true.
Ja aktualnie jem byle co, bo nie moge nabialu i jajek. Warzywa to jakies smetne marchewki i ziemniaki. Jem sporo ryb za to, ale generalnie dieta ubozuchna. A wlos jak dzwon!A, tranik tez pije.
to po co w takim razie namawiasz do zarcia witamin?
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Poczekaj aż Twój mały zacznie dobrze chwytać w rączki... wtedy pogadamy hehehe
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eee, sama sobie przeczysz
to po co w takim razie namawiasz do zarcia witamin?
A gdzie sobie przecze, bo nie doczytalam?moremi lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja mam telefon Samsung galaxy not 2 który robi za czytnik, tablet i całą resztę. Duży ekran pozwala na oglądanie filmów, przeglądanie netu i oczywiście pisanie na forum
Pusur ale masz fajnie z tym swoim mężem
Jak juz kiedyś pisałam prezenty pod choinkę robimy tylko dzieciom. Uważam że to jest przywilej dzieci tym bardziej że na dużych kasy brak. Najważniejsze jest spędzić razem czas w miłej atmosferze i odpocząć -
Pusurek wrote:No bo wlasnie zre. Bo mam diete uboga, dlatego musze brac suplementy. I one jak widac dzialaja.
A gdzie sobie przecze, bo nie doczytalam?
wzbogac diete a nie bedziesz musiala zrec synetykowPusurek, HappyJo lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja pierdole, ale mafia. Po nerkach... papierosami tez mnie bedziecie przypalac??
Czekaj Bozia, ja Ci podesla fotke mojego 6 paka na brzuchu, chcesz?To moze zaczniesz cwiczyc, a nie wyżywac sie na tych wychudzonych.
Nie to, że szczupłych, zgrabnych itp...ale po prostu wychudzonych - to nawet brzmi jak choroba...
Bursztyn, Mega, moremi, Sabina, Simba, kkisia, Reni, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Wlasnie! gdzie fota? bo ja nawalilam w tym roku i ni ma!
Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moremi ja Ci pomogę - też jej mogę wpierdolić za brzuch i wagę...będziemy bić po nerkach w kiblu - nikt się nie kapnie...
a adres też znam...
Bozia3, Pusurek, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie czytanie ma tabletach i kindlu fire to poracha- rownie dobrze mozna czytac na kompie. Dlatego kocham czytniki z tzw papierem elektronicznym- komfort czytania jest nieporownywalny. W nocy czytam przy wbudowanej w okladce lampce,w sloncu tez wszytko widac. A co do ksiazek i papieru- te same argumenty mialam przed otrzymaniem czytnika, ze to nie to samo i w ogole ble.
Ale ja ksiazki pochlaniam w duzych ilosciach, czesto tez takie, do ktorych nie zamierzam wracac- jakbym to wszytko miala trzymac na polkach, to bym potrzebowala drugi dom. A tak czytam na czytniku i papierowe kupuje tylko te, ktore chce miec "na zawsze".. No i kucharskieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:14
Bozia3, moremi, Mega, Simba, kkisia, Reni, iwcia77, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:he he - ładnie powiedziane - WYCHUDZONYCH !! To mi się podoba...
Nie to, że szczupłych, zgrabnych itp...ale po prostu wychudzonych - to nawet brzmi jak choroba...
Ot, prowokacyjka taka. Ale jestem szczupla, nie chuda.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czekaj czekaj, pracuje nad posladami. Skalpel macham co 2 dzien. ale wiedzialam, ze jak napisze "wychudzone" to sie co niektore uciesza.
Ot, prowokacyjka taka. Ale jestem szczupla, nie chuda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:12
moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to ja zle zrozumialam, myslalam ze juz nie lykasz witamin
wzbogac diete a nie bedziesz musiala zrec synetykowiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niby tak, ale szczerze mowiac- nie mam zadnych objawow- jak zawsze zreszta w kazdym cyklu- wiecnaprawde nie rozni sie on niczym od innych, jestem pogodzona z faktem ze pojawi sie @, naprawde
Natomiast za Ciebie trzymam kciuki, niech w te Swieta pojawi sie ta plemniko-kometa
Także ten tego wiesz ,że sie dowiesz co będzie...
No ja tam się nie nastawiam na nic i tak guzik mam wiele do gadania w tym temacie , oczywiście prócz bzykania...Ale nie dziękuje coby nie zapeszac
Mega, moremi, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie tez jakies opoznienia z temacie. Rozmemlana jestem swiatecznie i nie nastrojona. Skonczy sie na tym, ze zrobie kocie czapke z papieru i bedzie malarzem. Swiatecznym.
No mi wlasnie tez troche wczoraj nastroj odpadl. Mimo ukonczenia misji pierogowej i postanowienia, ze jednak ugotuje prawdziwy barszczZorientowalam sie, ze do swiat tydzien, a ja mam jeszcze tyyle rzeczy do zalatwienia, tyle osob do zobaczenie, prezentow do uzupelnienia i kurde choinke nieubrana, bo moje arcydzielne pierniki jeszcze nie doczekaly sie powstania.
Zadam sniegu, bo przy tym deszczu i szarzyznie nawet Last Christmas nie pomaga!Bozia3, Pusurek, Mega, moremi, gretka, kkisia, Reni, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość