35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a nie bolą Was oczy od czytania na tych czytnikach, bo czaiłam się do zakupu ale jakoś mi nie podchodzą te czytniki
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a no własnie, bo mi chuop kupił tablet tak, żebym mogła i czytać i oglądać filmy czy w necie posiedzieć.. ale do czytania się nie nadaje jednakBozia3 wrote:Nie absolutnie. Dla mnie to o wiele praktyczniejsze, niż książka drukowana. Mogą trochę boleć może oczy - jeśli masz zły skan tekstu, no ale to się rzadko zdarza. Natomiast próby czytania książek na kompie w porównaniu z czytnikiem, to w ogóle nie ma o czym mówić
Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ło matko
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=729752587106380&id=125667124181599&_rdr
Mam nadzieję, że jednak moje będą spokojne jak rok temuMega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tablet fajna sprawa, tekst mozna sobie powiekszyć
Co do czytania, to ja jednak tradycyjnie wole: okładka, kartki....moremi, kkisia, gretka, Bursztyn, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mam do Was pytanie.
Czy Wasi mężowie/faceci sami kupują Wam prezenty na Święta? Czy sa one dla Was zaskoczeniem, czy raczej mówicie co chcecie, albo wręcz same je kupujecie? No i koniec końców czy jesteście zadowolone?Mi chłop zbiera zamówienia, słucha znaczy, co tam gledze o prezentach. I często kupuje to co chce plus cos co sam wymysli. Zawsze trafia. Właśnie pisze do was na nowsiusienkim tablecie, odpicowanym strasznie w kosmos, który dostalam wczoraj, z opcja odpakuje teraz albo pod choinkę. Chłop się przejął, ze slepne i nabył duży ekranik.
A tak to kupuje biżuterię, ciuszki, kosmetyki, ale on gej, to jak ma nie trafić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:31
moremi, Reni, Mega, Bozia3, kkisia, HappyJo, gretka, Sabina, caffe, ania.g, Simba, paszczakin, Arwena, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ło matko
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=729752587106380&id=125667124181599&_rdr
Mam nadzieję, że jednak moje będą spokojne jak rok temu -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja się wypowiem, ja!
Mi chłop zbiera zamówienia, słucha znaczy, co tam gledze o prezentach. I często kupuje to co chce plus cos co sam wymysli. Zawsze trafia. Właśnie pisze do was na nowsiusienkim tablecie, odpicowanym strasznie w kosmos, który dostalam wczoraj, z opcja odpakuje teraz albo pod choinkę. Chłop się przejął, ze slepne i nabył duży ekranik.
A tak to kupuje biżuterię, ciuszki, kosmetyki, ale on gej, to jak ma nie trafić?. Może ten renifer na dachu pomógł na poprawę nastroju?
Mega, moremi, kkisia, Bursztyn, kapturnica, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzień doberek tak w ogóle. Muszę skoczyć na pocztę po paczkę z Zalando. Ciekawa jestem, jak te zamówione rzeczy wyglądają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:40
Bozia3, moremi, kkisia, Iwone, caffe, ania.g, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:o...ton wypowiedzi jak dawniej - wygląda na to, że pomału zdrowiejesz...
. Może ten renifer na dachu pomógł na poprawę nastroju?
Bozia3, moremi, kkisia, Mega, Reni, caffe, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:JOŁ , tak naprawde moze to znaczyc wszystko i nic..
Moze byc zagnieżdżenie i życze tego
A moze trafiłas na spadek progesteronu akurat w czasie co mierzyłas ( wydzielany jest pulsacyjnie) i taki se spadek niezobowiązujący..
Moze tez to byc zapowiedz zbliżającej sie @..
To troche jak wróżenie z fusów ..
Jeśli nigdy nie zdarzały Ci sie takie cyrki ze spadkami , a faza lutealna jest dłuższa niż 10 dni to może być to dobry znak..
To dopiero drugi świadomy cykl. W poprzednim takiego spadku nie było. Faza lutealna trwa u mnie 12-13 dni
No nic. Nie ma się co nakrecać.
Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:To dopiero drugi świadomy cykl. W poprzednim takiego spadku nie było. Faza lutealna trwa u mnie 12-13 dni
No nic. Nie ma się co nakrecać.Mega, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam wczoraj u fryzjerki strzelić sobiennowe pasemka. A ona zdziwiona, ze mam jeszcze wiecej włosów - w sensie, ze bujne są i geste bardziej niż ostatnio. Jeczala strasznie przy suszeniu i ukladaniu ich. Mnie sama to męczy, mówiąc szczerze. Dawać mi tu te laski, które mówią, ze po ciąży zawsze wypadają włosy albo są osłabione...
moremi, kkisia, Mega, caffe, Bozia3, Simba, Arwena, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Byłam wczoraj u fryzjerki strzelić sobiennowe pasemka. A ona zdziwiona, ze mam jeszcze wiecej włosów - w sensie, ze bujne są i geste bardziej niż ostatnio. Jeczala strasznie przy suszeniu i ukladaniu ich. Mnie sama to męczy, mówiąc szczerze. Dawać mi tu te laski, które mówią, ze po ciąży zawsze wypadają włosy albo są osłabione...
Sabina, kkisia, Pusurek, gretka, Bursztyn, Mega, kapturnica, Bozia3, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Mam do Was pytanie.
Czy Wasi mężowie/faceci sami kupują Wam prezenty na Święta? Czy sa one dla Was zaskoczeniem, czy raczej mówicie co chcecie, albo wręcz same je kupujecie? No i koniec końców czy jesteście zadowolone?Reni, Sabina, moremi, Mega, Bozia3, Simba, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No i dzien dobry
Chyba mnie przeziebienie dopada, ale bronie sie czosnkiem
Bozia, domek fajny, lokalizacja bajka, tylko cena podejrzanie niska.....cos mi sie tutaj nie podoba....
Ide Was doczytywac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:19
Bozia3, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny