X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a nie bolą Was oczy od czytania na tych czytnikach, bo czaiłam się do zakupu ale jakoś mi nie podchodzą te czytniki
    Nie absolutnie. Dla mnie to o wiele praktyczniejsze, niż książka drukowana. Mogą trochę boleć może oczy - jeśli masz zły skan tekstu, no ale to się rzadko zdarza. Natomiast próby czytania książek na kompie w porównaniu z czytnikiem, to w ogóle nie ma o czym mówić

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no własnie, bo mi chuop kupił tablet tak, żebym mogła i czytać i oglądać filmy czy w necie posiedzieć.. ale do czytania się nie nadaje jednak
    Bozia3 wrote:
    Nie absolutnie. Dla mnie to o wiele praktyczniejsze, niż książka drukowana. Mogą trochę boleć może oczy - jeśli masz zły skan tekstu, no ale to się rzadko zdarza. Natomiast próby czytania książek na kompie w porównaniu z czytnikiem, to w ogóle nie ma o czym mówić

Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=729752587106380&id=125667124181599&_rdr

Mam nadzieję, że jednak moje będą spokojne jak rok temu :-)

Mega, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tablet fajna sprawa, tekst mozna sobie powiekszyć ;)
    Co do czytania, to ja jednak tradycyjnie wole: okładka, kartki.... :)

moremi, kkisia, gretka, Bursztyn, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mam do Was pytanie.
    Czy Wasi mężowie/faceci sami kupują Wam prezenty na Święta? Czy sa one dla Was zaskoczeniem, czy raczej mówicie co chcecie, albo wręcz same je kupujecie? No i koniec końców czy jesteście zadowolone?
    Ja się wypowiem, ja! ;-) Mi chłop zbiera zamówienia, słucha znaczy, co tam gledze o prezentach. I często kupuje to co chce plus cos co sam wymysli. Zawsze trafia. Właśnie pisze do was na nowsiusienkim tablecie, odpicowanym strasznie w kosmos, który dostalam wczoraj, z opcja odpakuje teraz albo pod choinkę. Chłop się przejął, ze slepne i nabył duży ekranik.
    A tak to kupuje biżuterię, ciuszki, kosmetyki, ale on gej, to jak ma nie trafić? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:31

moremi, Reni, Mega, Bozia3, kkisia, HappyJo, gretka, Sabina, caffe, ania.g, Simba, paszczakin, Arwena, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ło matko
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=729752587106380&id=125667124181599&_rdr

Mam nadzieję, że jednak moje będą spokojne jak rok temu :-)
    Fajne :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek tak w ogóle. Muszę skoczyć na pocztę po paczkę z Zalando. Ciekawa jestem, jak te zamówione rzeczy wyglądają.

Mega, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja się wypowiem, ja! ;-) Mi chłop zbiera zamówienia, słucha znaczy, co tam gledze o prezentach. I często kupuje to co chce plus cos co sam wymysli. Zawsze trafia. Właśnie pisze do was na nowsiusienkim tablecie, odpicowanym strasznie w kosmos, który dostalam wczoraj, z opcja odpakuje teraz albo pod choinkę. Chłop się przejął, ze slepne i nabył duży ekranik.
    A tak to kupuje biżuterię, ciuszki, kosmetyki, ale on gej, to jak ma nie trafić? ;-)
    o...ton wypowiedzi jak dawniej - wygląda na to, że pomału zdrowiejesz...;). Może ten renifer na dachu pomógł na poprawę nastroju? :)

Mega, moremi, kkisia, Bursztyn, kapturnica, caffe, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzień doberek tak w ogóle. Muszę skoczyć na pocztę po paczkę z Zalando. Ciekawa jestem, jak te zamówione rzeczy wyglądają.
    Tylko pamiętaj, trzymaj je jak najdalej od żelazka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:40

Bozia3, moremi, kkisia, Iwone, caffe, ania.g, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tylko pamiętaj, trzymaj je jak najdalej od żelazka ;)
    no i nie pryskaj ich lakierem do włosów - bo się rozprostują falbany i ciche dni murowane...;)

moremi, kkisia, Mega, Bursztyn, kapturnica, caffe, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o...ton wypowiedzi jak dawniej - wygląda na to, że pomału zdrowiejesz...;). Może ten renifer na dachu pomógł na poprawę nastroju? :)
    Nastrój mam taki se i nie lubie świat. Ale mam tableta, wiec chyba powinnam być zadowolona?

Bozia3, moremi, kkisia, Mega, Reni, caffe, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    JOŁ , tak naprawde moze to znaczyc wszystko i nic..
    Moze byc zagnieżdżenie i życze tego :)
    A moze trafiłas na spadek progesteronu akurat w czasie co mierzyłas ( wydzielany jest pulsacyjnie) i taki se spadek niezobowiązujący..
    Moze tez to byc zapowiedz zbliżającej sie @..
    To troche jak wróżenie z fusów ..
    Jeśli nigdy nie zdarzały Ci sie takie cyrki ze spadkami , a faza lutealna jest dłuższa niż 10 dni to może być to dobry znak.. ;)

To dopiero drugi świadomy cykl. W poprzednim takiego spadku nie było. Faza lutealna trwa u mnie 12-13 dni

No nic. Nie ma się co nakrecać.

Mega, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

gg64j44jipdfhvk5.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HappyJo wrote:
    To dopiero drugi świadomy cykl. W poprzednim takiego spadku nie było. Faza lutealna trwa u mnie 12-13 dni

No nic. Nie ma się co nakrecać.
    no to jest nadzieja...ale faktycznie nakręcac się nie ma co

Mega, kkisia, HappyJo lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj u fryzjerki strzelić sobiennowe pasemka. A ona zdziwiona, ze mam jeszcze wiecej włosów - w sensie, ze bujne są i geste bardziej niż ostatnio. Jeczala strasznie przy suszeniu i ukladaniu ich. Mnie sama to męczy, mówiąc szczerze. Dawać mi tu te laski, które mówią, ze po ciąży zawsze wypadają włosy albo są osłabione...

moremi, kkisia, Mega, caffe, Bozia3, Simba, Arwena, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Byłam wczoraj u fryzjerki strzelić sobiennowe pasemka. A ona zdziwiona, ze mam jeszcze wiecej włosów - w sensie, ze bujne są i geste bardziej niż ostatnio. Jeczala strasznie przy suszeniu i ukladaniu ich. Mnie sama to męczy, mówiąc szczerze. Dawać mi tu te laski, które mówią, ze po ciąży zawsze wypadają włosy albo są osłabione...
    Ty to się prosisz o kocówę.

Sabina, kkisia, Pusurek, gretka, Bursztyn, Mega, kapturnica, Bozia3, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) som i ruske ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e65c3182b4f2.jpg

moremi, Bursztyn, Mega, kapturnica, Simba, kkisia, HappyJo, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mam do Was pytanie.
    Czy Wasi mężowie/faceci sami kupują Wam prezenty na Święta? Czy sa one dla Was zaskoczeniem, czy raczej mówicie co chcecie, albo wręcz same je kupujecie? No i koniec końców czy jesteście zadowolone?
    Moj maz daje mi dwa prezenty- jeden taki o ktorym wie ze go chce, a drugi jest niespodzianka, dwa pakuneczki mi wrecza, zawsze jestem baardzo zadowolona :)

Reni, Sabina, moremi, Mega, Bozia3, Simba, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzien dobry :)

Chyba mnie przeziebienie dopada, ale bronie sie czosnkiem :)
    Bozia, domek fajny, lokalizacja bajka, tylko cena podejrzanie niska.....cos mi sie tutaj nie podoba....
    Ide Was doczytywac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:19

Bozia3, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    :-) som i ruske ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e65c3182b4f2.jpg
    Eeeeee, ściema z tym sledziem, polskie są najlepsze. Norweski to może być łosoś.

moremi, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ty to się prosisz o kocówę.
    Moremi pomogę, mam trzymać za nogi czy za ręce? ;-)

moremi, Pusurek, Bursztyn, Mega, kapturnica, Simba, kkisia, HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6158 6159 6160 6161 6162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ