35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć
Dorka zamiast dezodorantów użyj octeniseptu, po tym nawet jeśli się spocisz, to nie będzie przykrego zapachu. Zawsz to lepsze niż sterydy.Iwone, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta. My od wczoraj wieczora na wsi. Brrrr.... W domku były 2'C. Masakra. Już jest ciepło, ale zanim w kozie się porządnie rozpalilo, to nam tak nadymilo, ze pół godziny wietrzyliśmy .
A ja mam teraz zapierdal w pracy. Cóż. Taki lajf.
Łaski, mam pyt. Czy jakaś Uczona mi wytłumaczy- skąd u mnie dziś taki spadek tempy? Czy to już zapowiedź @??
Miłego dnia Kochane
Ps.czytam, nadrabiam, ale wciąż za mało i nie jestem na bieżącoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 07:50
Mega, Iwone, kkisia, Sabina, Bozia3, Bursztyn, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. U mnie tez leje, co za pogoda....głowa mnie boli, nic mi sie nie chce, dobrze ze na razie nic nie musze
wracam pod kołdrę
Iwone, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
HappyJo wrote:Hej Dziewczęta. My od wczoraj wieczora na wsi. Brrrr.... W domku były 2'C. Masakra. Już jest ciepło, ale zanim w kozie się porządnie rozpalilo, to nam tak nadymilo, ze pół godziny wietrzyliśmy .
A ja mam teraz zapierdal w pracy. Cóż. Taki lajf.
Łaski, mam pyt. Czy jakaś Uczona mi wytłumaczy- skąd u mnie dziś taki spadek tempy? Czy to już zapowiedź @??
Miłego dnia Kochane
Ps.czytam, nadrabiam, ale wciąż za mało i nie jestem na bieżąconie stresuj sie, jutro powinno pójść w gore
Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kawa....fajnie tak pogadać sama do siebie...
Ja nie piszę, bo za chwilę wychodzę do przedszkola na przedstawienie
Wczoraj miałam taki czad ze starszym, że myślałam że mnie odwiozą do psychiatrykakkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kawa....fajnie tak pogadać sama do siebie...
na razie chodze jak bledna owca- totalnie niewspana juz nie mapmietam kiedy mialam taki bol brzucha....
ale zaraz sie ogarneMega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Iwone wrote:bo Ty jedna sama za sobą gadasz
Ja nie piszę, bo za chwilę wychodzę do przedszkola na przedstawienie
Wczoraj miałam taki czad ze starszym, że myślałam że mnie odwiozą do psychiatryka -
Bry
każdy widzę do roboty leci ja również a się nie chce... obudzić się nie mogę.Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Bry
każdy widzę do roboty leci ja również a się nie chce... obudzić się nie mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 08:31
moremi, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość