35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No wreszcie mogłam poczytać. Tak mi jakoś ten dzień uciekł. Mega, pytałaś czy dobraliśmy mleko Marcelowi. Niestety jeszcze nie wiadomo po ostatniej zmianie, jak jeszcze z tydzień będzie względnego spokoju to uznam że tak. W każdym razie ulewa się po każdym nawet zagęszczonym. Podejrzewam refluks ( kilka osób w najbliższej rodzinie ma) ale na diagnostykę trzeba poczekać aż podrośnie. Jeśli chodzi o robienie bałaganu przez dzieci to moja starsza córka jest mistrzem i nikt jej nie przebije. To co ma w swoim pokoju przechodzi ludzkie pojęcie. Chyba normalnie zrobię fotkę żeby Wam pokazać.
A pierwszy raz w życiu robię ciasto pleśniak, jak nie wyjdzie to wyleci przez okno do lasu. Na razie ładnie pachnie.kkisia, Mega, iwcia77, gosia7122, Sabina, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Moremi piękne jajka a który to dzień cyklu ? na endo winko jest dobre.
Fajnie postąpili że nic nie skasowali. Trzymam kciuki za następną wizytę.Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:No wreszcie mogłam poczytać. Tak mi jakoś ten dzień uciekł. Mega, pytałaś czy dobraliśmy mleko Marcelowi. Niestety jeszcze nie wiadomo po ostatniej zmianie, jak jeszcze z tydzień będzie względnego spokoju to uznam że tak. W każdym razie ulewa się po każdym nawet zagęszczonym. Podejrzewam refluks ( kilka osób w najbliższej rodzinie ma) ale na diagnostykę trzeba poczekać aż podrośnie. Jeśli chodzi o robienie bałaganu przez dzieci to moja starsza córka jest mistrzem i nikt jej nie przebije. To co ma w swoim pokoju przechodzi ludzkie pojęcie. Chyba normalnie zrobię fotkę żeby Wam pokazać.
A pierwszy raz w życiu robię ciasto pleśniak, jak nie wyjdzie to wyleci przez okno do lasu. Na razie ładnie pachnie.ania.g lubi tę wiadomość
-
no my po egzaminie, długo czekaliśmy na wyniki
zaliczone na 4
ufff...
gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Simba, malgos741, macduska, Dorka1979, iwcia77, kkisia, Bozia3, paszczakin, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Jade do domu , jestem po butelce wina i pysznym jadle rybnym i naszla mnie taka refleksja ze dzieci zaburzaja kazdy zwiazek. Ale i tak wole dziecko niz zwiazek.
Mega, ania.g, Sabina, Simba, Mango, malgos741, macduska, iwcia77, kkisia, Bozia3, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem
wlasnie moremi w ktorym dniu cyklu masz takie endo?
Kurcze u mnie tez marnie w 14 dc mialam 5,9
w te winka i migdal to nie wierze - w tym cyklu za same pozarte migdaly( 1,4kg)
powinnam mic endo ze ho ho
i tak wczoraj mialam cien cienia dzis tez po poludniu juz nie i wlasnie zaczynam plamic
i nie wiem co z tym cholernym endo ktos ma pomysl?moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:mmmmmm plesniak! nigdy nie robilam, nie znam przepisu ale zawsze jadlam , bo czesto mojej kolezanki s.p mama robila- pycha. slyszalam ze ciezko sie go robi ( ze trudny)? prawda?
Mega, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Żeby Ci potem hurtem nie liczyli
MMoremi Twoj nowy lekarz ma koncepcję dlaczego masz problem z poronieniami?
Mówi, że prawdopodobnie chodzi o skaczące tsh plus cienkie endometrium. Dlatego jest ten cykl obserwacyjny, żeby ustalić problem.
Małgoś, Kapta albo Bursztyn wytłumaczą Ci, że z tym winem to nie końca prawdakapturnica, Sabina, malgos741, iwcia77, kkisia, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hajo wieczorkiem...
Gretka spróbuj moze brac jedna tabletkedziennie acardu na dokrwienie macicy....To może wpłynąc na zwiekszenie endoU mnie clo tez troche uposledzało endometrium , wciskałam orzechy , wino i niewiele to tak naprawde daje..Musiała byś żłopac hektolitry i jesc tonami orzechy
moremi, Mega, Sabina, malgos741, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Za to chłop leży w łożku, byliśmy u lekarza, prawdopodobnie ma zapalenie pęcherza, dostał antybiotyk.... Czyli dupa normalnie w tym cyklu...
Sabina, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Witam wieczorkiem
wlasnie moremi w ktorym dniu cyklu masz takie endo?
Kurcze u mnie tez marnie w 14 dc mialam 5,9
w te winka i migdal to nie wierze - w tym cyklu za same pozarte migdaly( 1,4kg)
powinnam mic endo ze ho ho
i tak wczoraj mialam cien cienia dzis tez po poludniu juz nie i wlasnie zaczynam plamic
i nie wiem co z tym cholernym endo ktos ma pomysl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 21:53
Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Za to chłop leży w łożku, byliśmy u lekarza, prawdopodobnie ma zapalenie pęcherza, dostał antybiotyk.... Czyli dupa normalnie w tym cyklu...
kapturnica, Mega, Simba, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:U mnie 9 dc przy 24dniowym cyklu. Ja również nie wierzę. Jem te orzechy, wcześniej acard brałam i jakoś nic to nie daje. Trza chyba farmokologicznie pomóc.
Ja miałam w plastrach Fem 7 groszowa sprawa jeden plasterek na tydzien sie kleiło...
Na mnie akurat acard działa(albo zbieg okoliczności i mi sie tylko tak wydaje) ostatnio mialam ponad 10mm przed sama owulacja bedac na clo.
moremi, Mega, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie byłabym pewna. Mój dwa tygodnie po antybiotyku miał morfologię 20%. A byłam pewna, że będzie słabiutko.
malgos741, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Może estrofem ci przepiszą ???
Ja miałam w plastrach Fem 7 groszowa sprawa jeden plasterek na tydzien sie kleiło...
Na mnie akurat acard działa(albo zbieg okoliczności i mi sie tylko tak wydaje) ostatnio mialam ponad 10mm przed sama owulacja bedac na clo.
Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ja za to jutro do gina na monitoring czy jest czysto jak będzie to stymulacja
Sabina, gretka, kkisia lubią tę wiadomość