35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj chlop sie smeje , ze nasze koty umia czytac bo nie wszystkie saszetki chca jesc
Najlepsza z rossmana z jajkiem
A mala kota chce wszystkiego sprobowac
I tak w sobote jadla pomidorowa z makaronem
A wczoraj spagetti z chili i miesem mielonym
Dzis ziemaki z sosem i miesem
Dochodze do wniosku ze jest wszystkozernan bo cheb tez jej smakuje
Ciekawe czy dzis pizze domowa w ciagnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 18:41
Arwena, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Następny zestaw pytań, proszę
tak myślę ze twoje twixy jak się w terminie urodzą to ich waga może przekroczyć 3kg
nie mogę się napatrzyć na to twoje zdjęcie w suwaczku,szkoda tylko ze głowę zgubiłaś
Sabina, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Moj chlop sie smeje , ze nasze koty umia czytac bo nie wszystkie saszetki chca jesc
Ciekawe czy dzis pizze domowa w ciagnie
ta twoja kota wkrótce nie będzie chodzić a się będzie kulac jak tyle będzie jadłaMega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie
Godzine temu wrocilam do domku po kolejnej wizycie u lekarza. Z najnowszych wiesci, moje kolano ma mnie gdzies, znowu mialam sciagany plyn,tym razem byly to same skrzepy i krew...
Lekarz sie zdziwil ze po 2 tygodniach od operacji,cos takiego ma miejsce...
Zalecil nowa forme terapii pod okiem rehabilitanta. Powiedzial, ze to powinno pomoc w procesie gojenia w jego wnetrzu.
Dalej mam chodzic o kulach...
Ogolnie nie jest zadowolony z tego stanu,w jakim sie obecnie znajduje.
23grudnia dowiem sie czy bedzie potrzebna reartroskopia tego stawu....
Mnie dzisiaj glowa strasznie boli wpadlam sie tylko podzielic nowinkami, a z reszta swoich opowiesci troche zaczekam bo jeszcze nie do konca ochlonelam....
Milego wieczorku zycze
Arwena, Sabina, kkisia, moremi, Mega, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Moj chlop sie smeje , ze nasze koty umia czytac bo nie wszystkie saszetki chca jesc
Z rossmana daję swoim tylko od czasu, do czasu kabanosy - jako przysmak.
Tutaj masz spis karm kocich http://naforum.zapodaj.net/a29df21500a2.jpg.html
kkisia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ok, po wizycie. Trochę musiałam poczekać, ale chyba za to czekanie odstąpiono od opłaty (nie mam pojęcia co się stalo, że wizyta była darmowa).
Tsh 2,02
W prawym jajniku pęcherzyk 16 mm, w lewym dwa po 14. Endometrium 5 mm. Słabiutko.
W czwartek idę na monitoring i badanie estradiolu.Sabina, kkisia, Simba, malgos741, Mega, Pusurek, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Moj chlop sie smeje , ze nasze koty umia czytac bo nie wszystkie saszetki chca jesc
My nie dajemy im nic co nasze, a i tak jak były małe to potrafily wskoczyć na blat i masło wylizywać jak tylko się odwróciłam albo też raz kot ukradł mi kostkę sera żóltego i uciekał na góre, a, że była cięzka to odpadła mu :-)też odgryzł głowę wędzonej rybie...kkisia lubi tę wiadomość
-
caffe - pasztet bardzo fajny - choć dla mnie za delikatny - za słodki, natomiast rzeczywiście trudno poznać, że z selera. Następnym razem zrobimy po swojemu - cebulę usmażymy, a nie surową, dodam magi i zielony pieprz i będzie git majonez...
moremi, Simba, iwcia77, Mega, Arwena, caffe lubią tę wiadomość
-
dziś pojechaliśmy do biura oglądać dom pod lasem i okazało się, że wczoraj ktoś go kupił....
nie był dla nas widocznie - o ten: http://dom.gratka.pl/tresc/402-15383363-malopolskie-krakow-debniki.html
Na razie stanęło na tym, że kończymy chyba mieszkanie A. i tam się przeniesiemy - zawsze trochę wygodniej, a w międzyczasie na spokojnie szukamy działki może...
Nie wiem, czy to dobre rozwiązanie, ale innego na razie jakoś nie ogarniamy....Sabina, moremi, Simba, kkisia, iwcia77, Mega, ania.g, Arwena, dorbie, Dorka1979, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dziś pojechaliśmy do biura oglądać dom pod lasem i okazało się, że wczoraj ktoś go kupił....
nie był dla nas widocznie - o ten: http://dom.gratka.pl/tresc/402-15383363-malopolskie-krakow-debniki.html
Na razie stanęło na tym, że kończymy chyba mieszkanie A. i tam się przeniesiemy - zawsze trochę wygodniej, a w międzyczasie na spokojnie szukamy działki może...
Nie wiem, czy to dobre rozwiązanie, ale innego na razie jakoś nie ogarniamy....moremi, Sabina, Bozia3, Simba, kkisia, iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tylko nie sprzedWaj swojego mieszkania!!!!
Simba, Sabina, SolarPolar, iwcia77, malgos741, kkisia, Mega, moremi, ania.g, Arwena, Elfik, caffe, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ok, po wizycie. Trochę musiałam poczekać, ale chyba za to czekanie odstąpiono od opłaty (nie mam pojęcia co się stalo, że wizyta była darmowa).
Tsh 2,02
W prawym jajniku pęcherzyk 16 mm, w lewym dwa po 14. Endometrium 5 mm. Słabiutko.
W czwartek idę na monitoring i badanie estradiolu.
MMoremi Twoj nowy lekarz ma koncepcję dlaczego masz problem z poronieniami?iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak wiem - wszyscy mi to mówią. I nie zamierzam tego robić. Na pewno go wynajmę i może za wynajem wezmę kredyt z 200 tys. i kupię jakąś działkę - żeby na siebie to mieszkanie pracowało. A za jakieś 10-15 lat będzie mieszkanie dla starszego syna...albo dla mnie - jeśli nam się nie powiedzie związek...
iwcia77, kkisia, Bozia3, Simba, macduska, caffe lubią tę wiadomość